Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νταξ δεν είμαστε όλοι ίδιοι, απλά νομίζω ότι εκθέτει πολλούς η συγκεκριμένη ανάρτηση...... άλλους επαγγελματικά,άλλους ηθικά ή ανήθικα.

Το πρόβλημα δε βρίσκεται στο πώς ξοδεύουν τα λεφτά τους, ούτε πώς γιορτάζουν τα γενέθλιά τους. Εν τέλει, δε μας πέφτει λόγος και μπράβο τους. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι μερίδα της κοινωνίας μας, που μετά βίας βγάζει το μήνα, θαυμάζει, αναπαράγει και αποθεώνει τη χυδαία επίδειξη «ρηχού» πλούτου, αυτοπροβολής και κακογουστιάς.

Μεγάλη η συζήτηση και με πολλές προεκτάσεις. Πιστεύω όμως ότι θα συμφωνήσουμε, ότι μια χαρά ήταν όλοι αυτοί μαντρωμένοι στη Μύκονο.

Φίλε giorgosk συγγνώμη αλλά όντας και VIP μέλος σε αεροπορικό Φόρουμ, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ΚΕΝΑ ΑΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ε ρε και να το ξερα. θα είχα νοικιάσει μια chaise longue, ενα transat στο La Mamounia να τραβήξω φωτογραφίες απο το freak show. A propos, πέρασα απο εκεί δύο φορές, κυρίως για τους κήπους, δεν είδα κανένα από τις βαλκανο-celebrities. Είδα κάτι τσοντούδες δηλαδή, αλλα δεν ήταν αυτές.

Η πρώτη σκέψη μου για το θέαμα, ήταν Χριστέ μου! τι ντεκαντάνς. o_O Μετα διάβασα την ανάρτηση του giannis_oa και σκέφτηκα, ναι, είμαι στο σωστό φόρουμ. :banana:

Εντάξει, οι άνθρωποι αναζητούν προσοχή, δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο για τη δημοσίευση μιας “ιδιωτικής στιγμής”. Η παράσταση γίνεται σε πτήση charter, επομένως αναρωτιέμαι γιατί να δώσω δεκάρα. Δεν βλέπω να εκθέτει κάποιους ή πολλούς. Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα αισθητικής ή απουσίας της.

Last edited:
Μήπως αυτό σημαίνει ως η Σίλια Κριθαριώτη θα σχεδιάσει τις νέες στολές της Αιγαίου με τα καινούργια εταιρικά χρώματα?

Αγαπητέ Καραμήτρος Air, εξ’ όσων έχω ξώφαλτσα πληροφορηθεί, η συγκεκριμένη Σύμβαση των Στολών είναι προ αρκετού χρόνου ενεργή, αλλά κάτι δεν πήγε καλά so far με τη συγκεκριμένη Σχεδιάστρια, ως προς τους όρους και τις προδιαγραφές της Σύμβασης, σε συνδυασμό αφενός με τα χρονικά όρια παράδοσης και αφετέρου με τεχνικά σχεδιαστικά και κατασκευαστικά προβλήματα, μεγέθη κλπ με αποτέλεσμα να έχει καθυστερήσει η παράδοσή τους.

Ως εκ τούτου, επειδή έπρεπε ήδη το σύνολο των Στολών να είχαν παραδοθεί πλήρεις για να παρουσιαστούν + να φορεθούν με την έναρξη του φετινού 2023 θερινού πτητικού προγράμματος … αποφασίστηκε από πλευράς εταιρίας, νέο σχήμα Συνεργασίας και με έτερο/ρα Σχεδιαστή/άστρια για την διόρθωση και την κατασκευαστική χρονική επίσπευση ολοκλήρωσης του συνόλου των Στολών ( κάτι σχετικό για την Σχεδιάστρια/εταιρία, είχε αναφερθεί στο σχετικό topic περί Στολών 09/02/2023 από το μέλος aegeannewlivery ), ούτως ώστε να είναι πλήρως έτοιμες για την παρουσίασή τους και να φορεθούν το Σεπτέμβριο!

Άλλο πάλι και αυτό....

Ρε τι έπαθε ο Μαυρίκιος...

Αν δεν το δω σε στόρι στο τικτοκ, εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Είδε η γνωστή attention whore από την Κύπρο ότι πουλάει το θέμα και είπε να φτιάξει μια ιστορία για να βγει στο μεσημεριανάδικο.

Μερικές ακόμα ιδέες:
- Έξαλλος ο Ευτύχης Μπλέτσας: είμαι στη Νουακσότ και δεν έφτασε η βαλίτσα με το selfie stick, τα μπισκότα βρώμης Βιολάντα και τα μήλα Ζαγορίν. Δε μπορώ να κάνω εκπομπή και το βράδυ πρέπει να μπω σε ένα βαγόνι με σιδηρομετάλλευμα.

- Ώρες αγωνίας για το Νίκο Κοκλώνη: δεν τον άφησαν να μπει στο lounge της Aegean, γιατί δεν γίνονταν δεκτά τα κουπόνια της Silver βαθμίδας. «Αυτό είναι το ευχαριστώ τους, μετά από τόσα εκατομμύρια επιβατών που τους έφερα μέσω το air fast tickets».

- Απογοήτευση για τη Τζούλια Αλεξανδράτου: έκλεισα εισιτήριο με την Aegean για Πάρο και μας έβαλαν σε ένα ελικοφόρο της Ολυμπιακής. Θα τους κάνω μήνυση.

Αναρωτιέμαι: ως πότε θα παίζουμε το παιχνίδι αυτών των απίθανων τύπων;
Αυτά τα ανθρωπάκια δεν ενδιαφέρονται για καλή ή κακή προβολή, αρκεί να είναι προβολή! Δημοσιότητα θέλουν όλοι αυτοί οι μαϊντανοί, οι γλάστρες και λοιπά φυτά…. Και εμείς που τους ασκούμε πικρόχολη κριτική και τους ειρωνευόμαστε νομίζοντας ότι τους κάναμε …κιμά και τους βάλαμε στην θέση τους, απλά χορεύουμε στον σκοπό που μας σφυρίζουν.

Σταματήστε να τους αναφέρετε με το όνομα τους, σταματήστε να παραθέτετε εδώ συνδέσμους από “ειδήσεις” που τους αφορούν, γιατί με αυτό ζουν… Αγνοήστε τους παντελώς για να καταλάβουν και αυτοί την ( ανύπαρκτη ) αξία τους και να βρούμε και εμείς την ησυχία μας.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία..."άρθρα" είναι εκτός θέματος του τίτλου "Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet" αφού μόνο ενδιαφέροντα δεν είναι. Παρακαλώ το επόμενο παρόμοιο να πάει στο Αεροπορικά μαργαριτάρια!
Post automatically merged:

Προσπάθησε να καταγράψεις, σε σχέση με την ώρα του online boarding pass, τι ισχύει στην πραγματικότητα στο gate.
Λοιπόν όσον αφορά τις πτήσεις μου με τη Sky έχω τα εξής. ATH-HER boarding ακριβώς στην ώρα που έλεγε το boarding pass 48 ώρες πριν, ΑΤΗ-SKG boarding ξεκίνησε 5 λεπτά νωρίτερα από το boarding pass αλλά τελείωσε τη σωστή προβλεπόμενη ώρα. Οι επιστροφές είχαν καθυστέρηση μικρή καθυστέρηση (τελευταία βραδινή από HER) και λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση (από SKG) οπότε δεν πιάνονται.