vassdel
V.I.P.-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
Re: Ενδιαφεροντα αεροπορικα βιντεο στο Internet.
Αυτό ήταν "επίσημο" σπότ της Germanwings ή κάποιος ευφυής πιτσιρικάς το έφτιαξε;
Ήταν πάντως ένα από τα εξυπνότερα και πιο αστεία σποτ που έχω δει ποτέ μου

Edit: Δείτε τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο τύπος (FestivalPIAF). Δεν είναι αεροπορικού περιεχομένου, αλλά κάποια είναι ευφυέστατα (έχει ένα τρομερό με θέμα το τί θα αγόραζαν οι Τσέχοι, αν δεν είχε γίνει η Βελούδινη Επανάσταση και οι Κομμουνιστές παρέμεναν στην εξουσία τα τελευταία 20 χρόνια), καθώς και αρκετές έξυπνες διαφημίσεις (στα Τσέχικα, με αγγλικούς υπότιτλους)
Αυτό ήταν "επίσημο" σπότ της Germanwings ή κάποιος ευφυής πιτσιρικάς το έφτιαξε;
Ήταν πάντως ένα από τα εξυπνότερα και πιο αστεία σποτ που έχω δει ποτέ μου
Edit: Δείτε τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο τύπος (FestivalPIAF). Δεν είναι αεροπορικού περιεχομένου, αλλά κάποια είναι ευφυέστατα (έχει ένα τρομερό με θέμα το τί θα αγόραζαν οι Τσέχοι, αν δεν είχε γίνει η Βελούδινη Επανάσταση και οι Κομμουνιστές παρέμεναν στην εξουσία τα τελευταία 20 χρόνια), καθώς και αρκετές έξυπνες διαφημίσεις (στα Τσέχικα, με αγγλικούς υπότιτλους)
) και βασίζεται στη στρατηγική guerilla/viral marketing. Με μια ασυνήθιστη ιδέα και μικρό budget παράγεται ένα σποτάκι που έπειτα εκμεταλλεύεται τα κάθε είδους social media (facebook, twitter, utube κτλ) και γίνεται σουξέ. Για το συγκεκριμένο, κάπου διάβασα ότι δέχτηκε 400.000 hit στο utube μόλις κυκλοφόρησε, δεχόμενο επισκέπτες απο facebook κτλκτλ που το είχαν linkαρει αρχικά οι ίδιοι της διαφημιστικής.