Αλλος ένας που είδε τον χάρο με τα μάτια του και τον φέρνει και στά δικά μας...
Πάντως βλέποντας βίντεο σάν αυτό (και άλλα παρόμοια) θλίβομαι γιά το ότι λέμε πως στην Ελλάδα "γεννήθηκε" η ιδέα τής αεροπορίας αλλά δέν έχουμε ούτε ένα αεροπλάνο σε καλή κατάσταση γιά να το δείχνουμε ώς κομμάτι τής Ιστορίας μας.
Εδώ που τα λέμε,και ώς "χώρα με μακραίωνα ναυτική παράδοση" λογιζόμαστε,αλλά δέν έχουμε διατηρήσει ούτε ένα πλοίο τής ακτοπλοϊας-μόλις παρέλθη η "υπηρεσιακή ζωή" τους,στα στέλνουμε όλα στό Alang και στην Aliaga να γίνουν τηγάνια.Αλλά αυτό είναι άλλου forum ευαγγέλιο.....
Χαχαχαχαχαχα!!!Πήγαινες κι'εσύ στην Λεόντειο Νέας Σμύρνης δηλαδή;gonso":ex8yv2ag said:Hastaroth":ex8yv2ag said:Τσαντιζόμουν δε όταν κάποιο άλλο παιδί είχε προλάβει να πιάση την θέση,αναγκάζοντάς με να περιοριστώ στην θέση τού "συγκυβερνήτη"
Εγώ ήμουνα !!!!
Εγώ δυστυχώς ήμουν "low-timer"καθ'ότι δέν πηγαίναμε και πολύ συχνά εκεί.gonso":ex8yv2ag said:Τί μου θύμισες, δε φαντάζεσε. Το είχα παντελώς ξεχάσει, παρ'όλο ότι είχα βάλει πάνω από 200 ώρες στον "τύπο".
Πάντως βλέποντας βίντεο σάν αυτό (και άλλα παρόμοια) θλίβομαι γιά το ότι λέμε πως στην Ελλάδα "γεννήθηκε" η ιδέα τής αεροπορίας αλλά δέν έχουμε ούτε ένα αεροπλάνο σε καλή κατάσταση γιά να το δείχνουμε ώς κομμάτι τής Ιστορίας μας.
Εδώ που τα λέμε,και ώς "χώρα με μακραίωνα ναυτική παράδοση" λογιζόμαστε,αλλά δέν έχουμε διατηρήσει ούτε ένα πλοίο τής ακτοπλοϊας-μόλις παρέλθη η "υπηρεσιακή ζωή" τους,στα στέλνουμε όλα στό Alang και στην Aliaga να γίνουν τηγάνια.Αλλά αυτό είναι άλλου forum ευαγγέλιο.....