Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αλλος ένας που είδε τον χάρο με τα μάτια του και τον φέρνει και στά δικά μας...

gonso":ex8yv2ag said:
Hastaroth":ex8yv2ag said:
Τσαντιζόμουν δε όταν κάποιο άλλο παιδί είχε προλάβει να πιάση την θέση,αναγκάζοντάς με να περιοριστώ στην θέση τού "συγκυβερνήτη"

Εγώ ήμουνα !!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!Πήγαινες κι'εσύ στην Λεόντειο Νέας Σμύρνης δηλαδή;

gonso":ex8yv2ag said:
Τί μου θύμισες, δε φαντάζεσε. Το είχα παντελώς ξεχάσει, παρ'όλο ότι είχα βάλει πάνω από 200 ώρες στον "τύπο".
Εγώ δυστυχώς ήμουν "low-timer"καθ'ότι δέν πηγαίναμε και πολύ συχνά εκεί.

Πάντως βλέποντας βίντεο σάν αυτό (και άλλα παρόμοια) θλίβομαι γιά το ότι λέμε πως στην Ελλάδα "γεννήθηκε" η ιδέα τής αεροπορίας αλλά δέν έχουμε ούτε ένα αεροπλάνο σε καλή κατάσταση γιά να το δείχνουμε ώς κομμάτι τής Ιστορίας μας.
Εδώ που τα λέμε,και ώς "χώρα με μακραίωνα ναυτική παράδοση" λογιζόμαστε,αλλά δέν έχουμε διατηρήσει ούτε ένα πλοίο τής ακτοπλοϊας-μόλις παρέλθη η "υπηρεσιακή ζωή" τους,στα στέλνουμε όλα στό Alang και στην Aliaga να γίνουν τηγάνια.Αλλά αυτό είναι άλλου forum ευαγγέλιο.....

Συγχαρητήρια στον χειριστη που το πάλεψε μεχρι το τελος και κατάφερε να βγάλει το αεροσκάφος απο την περιδινηση ! Αν η περιδινηση συνεχιζοτανε ως το έδαφος οι συνέπειες θα ήτανε προφανώς τραγικές κ για τον ίδιο !

Οι δέκα χειρότερες αεροπορικές εταιρείες καθώς και οι δέκα καλύτερες σε ατυχήματα στην διάρκεια 30 ετών.

Of 60 ranked airlines, here are the ten with the worst safety records, including the number of hull losses since 1983, and how many fatalities they caused:
#10 SkyWest Airlines: 3 hull losses; 22 dead
#9 South African Airways: 1 hull loss; 159 dead
#8 Thai Airways International: 5 hull losses; 309 dead
#7 Turkish Airlines: 6 hull losses, 188 dead
#6 Saudia: 4 hull losses; 310 dead
#5 Korean Air: 9 hull losses; 687 dead
#4 GOL Transportes Aéreos: 1 hull loss; 154 dead
#3 Air India: 3 hull losses; 329 dead
#2 TAM Airlines: 6 hull losses; 336 dead
#1 China Airlines: 8 hull losses; 755 dead

http://www.jacdec.de/jacdec_safety_ranking_2012.htm

ένα ενδιαθέρον βίντεο/κράξιμο από τον Mikeius για τους αεροψεκασμούς
http://luben.tv/blogs/5778/

Εντυπωσιακά καλό το κείμενο για κάποιον που χρησιμοποιεί ως έμβλημα του ένα κ@λ@δάχτυλο! Ρε τον mikeius!