Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εντυπωσιακό! Αλλά μοιάζει να μην ήταν ακριβώς μετωπική σύγκρουση! Μοιάζει τα πουλιά απλώς να χτυπήθηκαν από το ωστικό κύμα (ή κατά κάποιο τρόπο τα καυσαέρια του αεροσκάφους). Θα περίμενε δηλαδή κανείς να δει τα πουλιά να περνούν μπροστά από το αεροσκάφος και ξαφνικά να εξαφανίζονται! Αυτά μοιάζουν να περνούν ελαφρά πίσω από το αεροσκάφος και να διαλύονται! Τουλάχιστον αυτό φάνηκε σε εμένα!

Προχειρογραμμένο μου φαίνεται και λίγο ξεπέτα, πρώτος προορισμός από Αθήνα η Λισαβόνα ?

Τι, δε σε έπεισαν τα screenshot από excel (ή οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που βλέπουμε) ή το ότι κάποιοι αναίσχυντοι πάνε στην Κούβα;

Μιλάμε για τρελή αγορά - ανανέωση στόλου

Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν η εταιρία έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για το απερίγραπτο και πολύ σοβαρό περιστατικό με την Ειρήνη Παπαδόπουλου που κάθισε στη θέση του κυβερνήτη σε πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα ενώ βρισκόταν στον αερα;

Δεν είχα ακούσει ούτε το περιστατικό, ούτε την κυρία αλλά τώρα που το είδα, δεν ξέρω τι να πω που ακόμα υπάρχουν τέτοια συμβάντα σε ''δυτική'' χώρα... Έχουν πέσει αεροσκάφη από τέτοιες ηλιθιότητες κάποιων πιλότων (γιατί αυτοί έχουν 100% της ευθύνης του να βρίσκεται επιβάτης στο κοκπιτ, δεν σχολιάζω καν το εν ώρα πτήσης, ότι η πόρτα ανοίγει χωρίς λόγο και ότι ο πιλότος χαριεντίζεται με κάποια αντί να κοιτά τι γίνεται γύρω του σε μια πτήση 30λ) - βλέπε Aeroflot Flight 593. Απόρώ τι είχαν στο μυαλό τους αυτοί οι τύποι όταν βάλαν μια τυχαία γλάστρα στο πιλοτήριο. Και τις συνήθεις μπούρδες για βελανιδοφάγους ότι της είπαν ότι απαγορεύεται και ότι είναι για ''προσωπική χρήση'' οι φωτογραφίες, λες και εκεί είναι το πρόβλημα, η δημοσιεύση τους , μην και μάθουμε ότι τα χαλινάρια πρέπει να σφίξουν σε μερικούς.

Δεν μου αρέσει να εύχομαι απολύσεις κανενός, παρά μόνο όταν η αφέλεια μερικών γίνεται επικινδυνη για τους επιβάτες, στη χώρα του ''πάμε και ότι βγει'' και του ''έλα μωρέ''.

Εγώ προσωπικά είτε γελάτε είτε όχι θα περιμένω ανακοίνωση διότι αν έγινε με μια τραγουδιαρα που το παίζει παρουσιαστρια φαντάσου τι θα γίνεται με άλλους που έχουν και "εξουσία".
Το θεωρώ εξαιρετικά σοβαρό και απορώ πως δεν πήρε διάσταση τόσο καιρό πάρα μόνο στα social.