Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
jump seat κάθισε, όχι στη θέση κυβερνήτη....μην τρελλαίνεστε

Σορρυ αλλά τρελαίνομαι, όταν εγώ και εκατομμύρια επιβάτες περνάμε γελοίους ελέγχους στο όνομα της ασφάλειας για το αν η κολώνια είναι 100ml ή 120ml και μια τυχαία χωρίς clearance μπορεί να είναι στο κοκπιτ επειδή είναι γνωστή από την ΤΒ, η εταιρεία είναι της πλάκας. Η εταιρεία πρέπει να πει τι έγινε και γιατί έγινε και αν το κάποιος πχ που είναι ψυχάκιας μπορεί να βρεθεί στο κόκπιτ επειδή ο πιλότος γουστάρει. Αεροσκάφος πετάνε με 150 επιβάτες, δεν πουλάνε πατάτες στα Φιλιατρά.

Επειδή το θέμα το έχουμε ήδη αναλύσει σε αυτό το topic, τα εν λόγω μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ για να θυμηθούμε όλοι τι είχε συμβεί. Πχ είχαμε σχολιάσει ότι στο βίντεο φαινόταν ξεκάθαρα να κάθεται και στη θέση του Κ1 εν πτήση. Οπότε κάντε ένα refresh στο Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet για να μη γράφουμε τα ίδια.

Sorry αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έμπαινε σε αυτή την θεματολογία. Δεν είναι ενδιαφέρον άρθρο ούτε εχειχνα κάνει με το Internet. Αλλα οκ

jump seat κάθισε, όχι στη θέση κυβερνήτη....μην τρελλαίνεστε
papadopoulou081143.webp
Mια χαρά στη θέση του Κ1 έκατσε η γλάστρα. Βλεπουμε καθαρά το μοχλό που ανοίγει το παράθυρο.

Όταν βγήκε στη δημοσιότητα το περιστατικό ήταν 2-3 μέρες πριν το Black Friday... Με (μέχρι) 70% έκπτωση σε όλο το δίκτυο (σχεδόν) ξεχάστηκε.

Last edited:
Γιατί κάτι μου λέει ότι είναι καημένος plane spotter....; Δλδ ως επιβάτης με κινητό 200ΜΡ ή open days βγάζω τα πάντα; Μη δούμε κάποιον με τηλεφακό; Τι έβγαζε; Αεροπορικές εγκαταστάσεις; Τι εχει πχια το Μακεδονία; Πυρηνικά; Μου έχει έρθει αστυνομία στο Μακεδονία 3 φορές όταν δε με μάζεψαν σε Ιράν, JFK, Τουρκία κτλ κτλ.
Λες και αν ο κατάσκοπος θέλει δεν μπορεί να βγάλει αλλιώς, από δορυφορικές εικόνες, drone, κίνηση ως επιβάτης κτλ Ή θα το έκανε δημόσια;
Btw στο σημείο εκείνο έχω σταματήσει και εγώ, έχει ωραία πλάγια εικόνα του αεροπλάνου πριν μπει στο διάδρομο.

Μπουζούριασμα plane spotter

Όταν υπάρχει σαφής σήμανση στο σημείο όπου φωτογραφίζεις, τότε πας γυρεύοντας. Δεν συμφωνώ, απλώς επισημαίνω.

Το όποιο όργανο ελέγχου (αστυνομικό ή άλλο) διαπράττει παράβαση (παράλειψη; ) καθήκοντος αν σε δει να φωτογραφίζεις σε περιοχή όπου τυπικά απαγορεύεται και επιλέξει να μην κάνει κάτι.

Το ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε πώς κατέληξαν όλες αυτές οι περιπτώσεις. ΟΚ, παραπέμπεται ο άνθρωπος στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Μετά; Υπάρχουν υποθέσεις όπως των Άγγλων spotters της Καλαμάτας (παλιά υπόθεση, αλλά έφτασε στα δικαστήρια όπου αθωώθηκαν), υπάρχουν και άλλες που δεν φτάνουν πουθενά.

Καλώς ή κακώς, ο νόμος δεν εξετάζει τι θα μπορούσε να είχε κάνει ένας ικανός κατάσκοπος. Εξετάζει αν εσύ με την παρουσία σου αγνόησες μια δημόσια απαγόρευση. Αυτό δεν το κρίνει το όργανο επί τόπου, αλλά η δικαστική αρχή. Καλά ξεμπερδέματα.