Ενοχλητικοί Συνεπιβάτες

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
επιβάτες

ΔΕΝ μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα με τους επιβάτες και την σειρά τους.Τι διαφορά έχει αν τσεκάρεις 1 λεπτό αργότερα.Μακεδόνα συγνώμη ο Ολλανδός δεν ήταν στα σχέδια μου την επόμενη φορά θα αφήσω κενή δίπλα σου :wink: .Το άλλο πυ το πάτε.Συνήθως το counter ανοίγει 2 η 3 ώρες πριν ανάλογα την χωρητικότητα του αεροσκάφους και το provitional των επιβατών.Καταφθάνουν που λέτε στο γκισέ κλασικοι ελληνοαμερικάνει με αυτή την απαίσια προφορά 5 ώρες πριν την πτήση και να λένε έλα miss check us in είμαστε έλληνες του εξωτερικού. ε και?ποια η διαφορά από τουσ υπόλοιπους άραγε;είναι η δουλειά μου να εξυπηρετώ και να μπαίνω στη ψυχολογία του επιβάτη αλλά ώρες ώρες απορώ με μερικούς το ύψος κάνει κακό στη υγεία. :wink:

Re: επιβάτες

Rhodes":33imacdy said:
Μακεδόνα συγνώμη ο Ολλανδός δεν ήταν στα σχέδια μου την επόμενη φορά θα αφήσω κενή δίπλα σου :wink:

Η διπλανη ητανε αδεια, στην παραδιπλανη (7C) καθοτανε! (πως θα τον ξυπνουσε η αεροσυνοδος? ;) ) Αλλα θα εχεις συντομα την αποκλειστικη ευκαιρια να μου κλεισεις καποια θεση... ;)

@MindTraveller
Εγώ πάντως δε θα κατάφερνα να μην τον κάνω ρόμπα...Δεν αντέχω τους "εξυπνάκιδες".Χαράς την υπομονή σου φίλε!Μόνο στις killer-γιαγιές έχω περισσότερη υπομονή, σέβομαι μόνο τα χρόνια τους...
Αλλά δοκίμασε κάποια στιγμή να προσβάλεις έναν έξυπνο, η επόμενη κίνησή τους συνήθως είναι να εξαφανιστούν... :lol:
Ανοίγει η γή κάτω απ' τα πόδια τους...

Flightnumber,
Στην προκειμένη περίπτωση, όπως θα διάβασες ήδη, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα μιας και η "δικαίωση" ήρθε αμέσως! Ευτυχώς που συμβαίνουν κάτι τέτοια (έστω χαζά) περιστατικά για να μας θυμίζουν ό,τι σ' αυτή την ζωή μερικές φορές...ναι υπάρχει και αυτό που λέμε ''Θεία Δίκη''.
Γενικά δεν είμαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος που υπάρχει, τις προάλλες στο τσακ ήμουν (αλλά στο τσακ όμως) να βρίσω έναν κυβερνήτη, απλά βαριέμαι αφόρητα να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ, ειδικά σε κάτι τέτοιες περιστάσεις.

Όσο για αυτό...
flightnumber":ljcmveyl said:
Αλλά δοκίμασε κάποια στιγμή να προσβάλεις έναν έξυπνο, η επόμενη κίνησή τους συνήθως είναι να εξαφανιστούν...
Δεν χρειάζεται να τους προσβάλεις, απλά να τους τονίσεις την πραγματικότητα που δημιουργούν οι ίδιοι, και τότε ναι, όντως εξαφανίζονται...μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν το ίδιο τους το "δημιούργημα"!

Και όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Ημών πρόγονοι:
«Η Αλήθεια είναι μία. Οι πραγματικότητες πολλές».

(sorry αν βγήκα λίγο off)

Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε τι παθαίνουμε οι Έλληνες και μόλις πατάμε Ελλάδα τα κάνουμε όλα .... άντε μην πω? Με την νυχτερινή της Swiss για SKG απο Κοπενχάγη με ανταπόκριση απο Ζυρίχη: όλοι στην ουρά υπομονετικά χωρίς φασαρία με ηρεμία να μπούμε στο αεροπλάνο μια χαρά όλα! Οι ίδιοι άνθρωποι που μόλις πριν 2 ώρες ήταν ήσυχοι και πολιτισμένοι, μόλις πατήσαμε πόδι στην SKG αγνώριστοι!!! Σπρώξιμο για διαβατήριο, σπρώξιμο για αποσκευές, φασαρία και κακό! Πανικός! Γιατί άραγε?

Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και σηκώνει εντελώς καινούριο topic. Μια εξήγηση είναι ότι κατά βάθος είμαστε αγενής λαός και εντάξει, θα μου πεις ότι μιλάω γενικά και δεν είμαστε όλοι έτσι. Δυστυχώς όμως είμαστε οι περισσότεροι. Απλώς στο εξωτερικό φοβόμαστε μήπως κάποιος μας τις "βρέξει". U know what i mean :wink: Είναι, δυστυχώς, θέμα νοοτροπίας. Φυσικά είναι και πολλά άλλα όπως η γενικότερη αντιμετώπιση των πραγμάτων, καθώς βλέπουμε τα πάντα ως "τσιφλίκι" μας. Και μετά μας πειράζει που μας "τη λένε" στα ξένα ΜΜΕ ότι δεν σεβόμαστε το περιβάλλον, ότι είμαστε αγενείς, ανοργάνωτοι και πολλά άλλα...

P.S.: Η εξαίρεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου όλοι -σχεδόν- ήταν ευγενικότατοι και κυρίως νέοι άνθρωποι της ηλικίας μου δείχνει ότι στο μέλλον μπορεί και να βελτιωθούμε. Μακάρι. Παρόλα αυτά μόλις οι Ολυμπιακοί τελείωσαν όλοι ξαναγύρισαν στην προηγούμενη κατάσταση...

Sorry για το off-topic.

19/07/07 Πτήση της ΤΗΑΙ TG946 BKK-ATH Στο μπροστινό μου κάθισμα είναι ένα ΈλληνοΙαπωνάκι ΄κάπου 5 χρονών. Για 9 ώρες πηδούσε ,τραγουδούσε, έκλαιγε,γελούσε,έκανε το σκύλο τη γάτα και ότι μπορούσε για να μου τεντώσει τα νεύρα. οι γονείς του έκαναν τα πάντα για να το ηρεμήσουν αλλά αυτό δεν καταλάβαινε. Προσπάθησα και εγώ με το να του δώσω καραμέλα, να του τραβήξω το αυτή ,και άλλα πολλά. Δεν κατάφερα τίποτα.το μόνο που σκέφτηκα ότι θα με έσωζε ήταν ο Ηρώδης, αλλά που τέτοια
τύχη, αφού έχει πεθάνει εδώ και 2000 χρόνια περίπου. :lol:

Ε,ρε,τι μου θυμισες... Αρχες του μηνα, DXB-SIN-MEL (συνολο 14 ωρες πτηση), εμεις 32J και Κ, και ενα κωλοπαιδο (γυρω στα 5) στην 30Κ να κλαιει ακαταπαυστα καθ ολη τη διαρκεια και των δυο σκελων. Ακαταπαυστα, το εννοω. Τραγικη κατασταση, για ολοκληρο το Middle section που προσπαθουσε να κοιμηθει. Τις λιγες ωρες που καταφερα να κοιμηθω, ονειρευομουν οτι ανοιξε τρυπα και το ρουφηξε εξω η αποσυμπιεση, οτι το εχωσαν στο overhead, οτι το επνιξαν, κλπ κλπ κλπ.

Πλακα,πλακα, ΟΚ, παιδι ειναι, αλλα οι υπολοιποι επιβατες τι φταινε? Τι προβλεπεται σ αυτες τις περιπτωσεις (εκτος απο υπομονη και χαπια), ξερει κανεις? Μπορω εγω (και ο καθε εγω που θελει την ησυχια του) να ζητησω τα ρεστα απο καπου? Διαφωτιστε με, παρακαλω!

:lol: Ντροπή Αλέξη,ντροπή... :wink: Τι να κάνουμε ρε παιδιά, τα μικρά είναι μέσα στο πρόγραμμα...Δεν μπορείς να τα αγνοήσεις απ'τη φασαρία που κάνουν,αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι εσύ τίποτα εκτός από να τα σφάξεις...Εγώ προτείνω ωτοασπιδούλες!!!Κέρινες,κάνουν φοβερή δουλειά... :wink:

Ωτασπίδες παιδιά.
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ ταξιδιού μαζί με μάσκα ύπνου!