Ενοχλητικοί Συνεπιβάτες

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πρωτο story:πτηση επιστροφης απο παρισι για αθηνα με air france,σε αναμονη μεσα στο σκαφος να τελειςσει η επιβηβαση και να φυγουμε ενας κυριος μεσηλικας ετυχε ασχημης μεταχειρισης απο τους υπαλληλους εδαφους οπως δηλωνε.η αιτια οτι δεν του δωσανε θεση διπλα στη συζυγο.το αποτελεσμα,να ανεβοκατεβαινει το διαδρομο ασταματητα μεχρι την απογειωση και να βριζει την κοπελα στο guiche με αποκορυφωμα τη στιγμη που την αποκαλεσε πατσαβουρα επειδη τον απομακρυνε απο τη γυναικα του.τελικα υπαρχει πολλη αγαπη στον κοσμο!!!!

δευτερο story μαλλον για αναισθητο παρα ενοχλητικο επιβατη:πτηση αθηνα προς σαντορινη με α3.γενικα ομαλη πτηση αλλα με το που αρχιζει η καθοδος για προσγειωση το αεροπλανο αρχιζει να σειεται ολοκληρο και να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο.επι μιση ωρα προσπατηοθσαμε να προσγειςθουμε εις ματην.τελικα γυρισαμε πισω αθηνα.ολη αυτην την ωρα που οι μισοι κλαιγανε και οι αλλοι μισοι ξερναγανε ενας κυριος μαλλον αγγλος εχει αποκοιμηθει και δεν εχει καταλαβει απολυτως τιποτα απο τα γεγονοτα που μας γυρισαν πισω.οποτε αφου ξυπναει μετα την προσγειωση στην αθηνα φυσικα και αφου δεν εχει παρει χαμπαρι τι εχει γινει,απορει μαλλον με το μεγεθος του αεροδρομιου του νησιου (αντικριζοντας το LGAV)και με απολυτη ψυχραιμια γυρναει και με ρωταει:is this santorini?

:arrow: επιβάτες που στέλνουν μηνύματα ενώ το αεροπλάνο κάνει taxiing

Επιβάτες που να στέλνουν μηνύματα ενώ το αεροπλάνο τροχοδρομεί;;; Αυτό καλό είναι... Εγώ έχω πετύχει την ομάδα μπάσκετ του Άρη και πολλοί καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης είχαν ανοιχτά τα κινητά τους και έπαιζαν! Και όταν πας να τους πεις κάτι, στην λένε και από πάνω...

Εγώ έχω πετύχει και επιβάτη να καλεί και να συνομιλεί στο final apporach.

Στην πτήση 714 της A3 για Ηράκλειο από Θεσσαλονίκη ταξίδευα ασινόδευτος (μία από τις πολλές φορές). Ήτανε μια καλή κυρία (λίγο ηλικιωμένη) η οποία μετά την έναρξη των κινητήρων "έβραζε" από τον φόβο της.Κατά την διάρκεια του taxing άρχισε και γελούσε.Κατά τη ώρα της επιτάχυνσης άρχιζε και γελούσε περισσότερο!Όταν την ρώτησα γιατί γελάει και μου απάντησε από τον φόβο!Κάποια στιγμή τρόμαξα μην πάθει κανένα κόψιμο από το γέλιο η καμιά πίεση!Στην συνέχεια περίπου πάνω από την Εύβοια άρχιζαν οι αεροσυνοδοί και μοίραζαν τα γνωστά πράγματα, ζήτησε ένα καφέ,το χέρι της πήγαινε σαν τα κομπρεσέρ (της Τσιμισκή, στην γνωστή μας σε όλους περιοχή της υπέροχης Θεσσαλονίκης)! Μετά από πολύ ώρα άρχιζε και μου έπιασε κουβέντα!Η καημένη ήταν και φλύαρη.Μου άρχισε από οτυς παππούδες της και μου τελείωσε στα "δισέγγονά" της!Ανυπομονούσα να τελειώσει η πτήση.Τελοσπάντων αφού φτάσαμε στο Ηράκλειο μου είπε και ένα ευχαριστώ για την παρέα μου , και η ίδια μου είπε χαρακτηριστικά:""Να 'σαι καλά παιδί μου που με άντεξες"" :D! Ήταν από τις ωραιότερες πτήσης!Γειά σου κ. Γεωργία!

gkatsou":2savuyut said:
Εγώ έχω πετύχει την ομάδα μπάσκετ του Άρη και πολλοί καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης είχαν ανοιχτά τα κινητά τους και έπαιζαν! Και όταν πας να τους πεις κάτι, στην λένε και από πάνω...

τελικα ενα απο τα χειροτερα που μπορει να σου τυχουν ειναι να πετυχεις καμμια ομαδα (και μαλιστα αν δεν εισαι οπαδος της!). ταξιδεψα με την ομαδα πολο του Πανιωνιου απο Ρωμη πριν καιρο και κατα τη διαρκεια της πτησης εμαθα τα παντα για τον Πανιωνιο, το Μπεο, τους πανθηρες, τα τζαγκουαρ. φωνες παντου, μαγκια, κινητα να χτυπανε κτλ..

bari":kyj5bwju said:
gkatsou":kyj5bwju said:
Εγώ έχω πετύχει την ομάδα μπάσκετ του Άρη και πολλοί καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης είχαν ανοιχτά τα κινητά τους και έπαιζαν! Και όταν πας να τους πεις κάτι, στην λένε και από πάνω...

τελικα ενα απο τα χειροτερα που μπορει να σου τυχουν ειναι να πετυχεις καμμια ομαδα (και μαλιστα αν δεν εισαι οπαδος της!). ταξιδεψα με την ομαδα πολο του Πανιωνιου απο Ρωμη πριν καιρο και κατα τη διαρκεια της πτησης εμαθα τα παντα για τον Πανιωνιο, το Μπεο, τους πανθηρες, τα τζαγκουαρ. φωνες παντου, μαγκια, κινητα να χτυπανε κτλ..

Έτσι ακριβώς! Και μάλιστα όταν ανεφοδιαζόμασταν στη Θεσσαλονίκη (Duesseldorf-Αθήνα, η ομάδα μπήκε Θεσσαλονίκη), επειδή ο κλιματισμός ήταν κλειστός, περνάει μια αεροσυνοδός και κάνει "Πο,πο, πολύ ζέστη έχει τελικά εδώ μέσα" και γυρνάει τότε ένας παίκτης και της λέει "Άμα ζεσταίνεσαι μωρό μου, μπορείς να βγάλεις τη μπλούζα σου!!"

Η πτήση ήταν το περασμένο καλοκαίρι με ΟΑ!

Eγώ πάλι έχω δύο ιστορίες με γιαγιάδες:
1η: Πτήση Α3 Ηράκλειο - Αθήνα: Η κακόμοιρη ανακατευόταν από τις ελαφρές αναταράξεις και έκανε υπερπροσπάθεια να κρατήσει την ρουκέτα. Όταν έφτασε η ώρα να κάνει εμετό συνέβη το απίστευτο. Ζήτησε από την αεροσυνοδό ένα ποτήρι (προφανώς αγνοούσε την ειδική χαρτοσακούλα) και άρχισε να τα βγάζει εκεί!! :shock: Βέβαια ο διπλανός τής πάσαρε την σακούλα, αλλά ώσπου να γίνει η αλλαγή φαντάζεστε τι έγινε! Ήταν ό,τι πιο αηδιαστικό έχω δει στη ζωή μου! Τρομερή εμπειρία, η έκφραση της αεροσυνοδού θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου!

2η: Πτήση ΟΑ Αθήνα - Ηράκλειο (κατα διαβολική σύμπτωση): Οφείλω να πω ότι την συγκεκριμένη ιστορία μου την διηγήθηκε η προϊσταμένη αεροσυνοδός (την έχασα γιατί είχα κατέβει στην πίστα για να πάρω τα χαρτιά του loadsheet και να ετοιμάσουμε το position για το push-back).
Μπαίνει λοιπόν η γιαγιούλα στο αεροσκάφος και εκεί πληροφορείται ότι πάει Ηράκλειο και όχι στο Αρκαλοχώρι (προφανώς κανά χωριό - προάστιο του Ηρακλείου). Τότε ξεκινάει ένας καυγάς (θέατρο του παραλόγου καλύτερα) με την γιαγιά να φωνάζει ότι την εξαπάτησαν γιατί ζήτησε και πλήρωσε εισητήριο να πάει στο Αρκαλοχώρι και όχι Ηράκλειο :thx: ! Μάταια προσπαθούσε το πλήρωμα να της εξηγήσει το προφανές, είχε πεισμώσει και ήθελε να κατέβει και να πάρει τα λεφτά της πίσω!
Τελικά, την λύση την έδωσε ο κυβερνήτης, ο οποίος της υποσχέθηκε να την πάει εκεί που ήθελε!
Αρχικά, δυσκολεύτηκα να την πιστέψω, αλλά όταν είδα ένα ολοκληρο αεροπλάνο να χαμογελάει, βεβαιώθηκα για το λόγου της το αληθές!

al.porto":wec8hfp9 said:
Μπαίνει λοιπόν η γιαγιούλα στο αεροσκάφος και εκεί πληροφορείται ότι πάει Ηράκλειο και όχι στο Αρκαλοχώρι (προφανώς κανά χωριό - προάστιο του Ηρακλείου). Τότε ξεκινάει ένας καυγάς (θέατρο του παραλόγου καλύτερα) με την γιαγιά να φωνάζει ότι την εξαπάτησαν γιατί ζήτησε και πλήρωσε εισητήριο να πάει στο Αρκαλοχώρι και όχι Ηράκλειο :thx: !

Κρίμα που δεν έχουν αλεξίπτωτα τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής! :shock: :shock: :lol: :lol:

d|m|tr|s":2fvtyke3 said:
Κρίμα που δεν έχουν αλεξίπτωτα τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής! :shock: :shock: :lol: :lol:

Αυτά για τα εμπορεύματα που πετάνε με τα μεταγωγικά ε; :D :twisted: :lol: