Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Airliners.GR 2016

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν και δεν έχω βρει 2-3 δεν ήταν θέμα χρόνου οπότε θα προτείνω να λήξει κανονικά. Ε, εντάξει! Ένας μήνας πια, φτάνει!

Μια βδομαδούλα ακόμα θα ήταν ΟΚ... Τι να πω... Vote για παράταση κι από μένα!

Παράταση μέχρι τις 07/02 23:59 UTC

Γεια σε ολους! Ειμαι καινουριος και θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου πειτε που παταω για να μπω στο quiz. Δεν ξερω τι να κανω για να βρω τις ερωτησεις παρολο που ξερω οτι εχει ληξει

Αν κοιτάξεις στην 1 σελίδα του παρόντος θέματος θα το βρεις και αν δεις μια δημοσίευση παραπάνω από την δική σου θα δεις ότι πήρε παράταση.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!!!!!!

Μηπως ειναι αυτο που λεει quiz@airliners.gr μεσα σε ενα γαλαζιο πλαισιο??? Γιατι αν ειναι αυτο το παταω αλλα δεν ανοιγει αλλη σελιδα δλδ ειναι σαν να παταω απλα ενα post που οσο και να το πατας δεν θα σε οδηγησει καπου...
Ισως φταει και το οτι ειμαι απο κινητο...τι αλλο να πω δε ξερω. Μπορει να ειμαι και στραβος...οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη οχι για να μπω και να απαντησω στις ερωτησεις απλα να δω λιγο το στυλ τους....εξαλλου τριτη λυκειου παω και ειμαι σχεδον ασχετος...μονο στροβιλοκινητηρες μελεταω και λιγο αεροδυναμικη απο το διαδικτυο γιατι στο σχολειο μας μαθαινουν ολα τα σκουπιδια ...και αντε να βγαλεις ακρη εκει μεσα για το αντικειμενο λατρειας σου(το αεροπλανο)
εκτος απο κατι ελαχιστα που καναμε στη φυσικη με τα ρευστα αλλα και παλι σε στυλ ασκησης αρα...
Sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα plz help me with this quiz!

Βήμα 1ο: Πας στην αρχική σελίδα του thread

Βήμα 2ο: Κατεβαίνεις στο 6ο κατά σειρά post , AΚΡΙΒΩΣ κάτω από το post που βρήκες το "μπλε πλαίσιο". Είναι το post του LEPKO1A

Bήμα 3ο: Στο εν λόγω post θα βρεις ένα ΓΚΡΙ πλαίσο , κάτω από τη λέξη "συνημμένο"

Βήμα 4ο : Κλικάρεις το link μέσα στο γκρι πλαίσιο και κατεβάζεις το pdf με τις ερωτήσεις.

Βήμα 5ο: Περιμένεις την Κυριακή για τις απαντήσεις.

Άλλο τίποτα ?

Με καλυψες πληρως και σε ευχαριστω πολυ!!! Επισης να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους δημιουργους του quiz!
Εξαιρετικη δουλεια απο μενα.

QUIZ 2016... τέλος!!

Απαντήσεις:

1. SkyEurope και Go2sky (RELAX)
2. LGSM/SMI
3. Παύλος Ιωαννίδης
4. Eastern Air Lines
5. Onur Air
6. Α. KORD/ORD Β. EDDF/FRA Γ. KDEN/DEN Δ. LEMD/MAD Ε. EHAM/AMS ΣΤ. LSZH/ZRH
7. Όλα έχουν πάρει Ελληνικό νηολόγιο / Έχουν πεταξει με ελληνικές εταιρείες
8. A. UP (El Al) B. Icelandair Γ. Novespace Δ. Air Transat Ε. Centurion Cargo
9. Α. Air Berlin Β. Etihad
10. Εξισορρόπηση πιέσεως παραθύρου
11. LGKF/EFL - LGRP/RHO
12. Β727
13. LGST/JSH
14. Airtours International Airways
15. Α. First Air Β. Air Inuit
16. A: 6 B: 400 Γ: 30
17. A. LGZA/ΖΤΗ - LGKF/EFL Β. LGRX/GPA - LGPZ/PVK - LGSA/CHQ - LGBL/VOL - LGKL/KLX - LGSY/SKU
18. Α. LGIR/HER Β. LGSM/SMI Γ. LGAD/PYR Δ. LGLM/LXS
19. Χειριστής φυσούνας
20. Καθρέπτες για πυξίδα
21. Ρύθμιση πιέσεως καμπίνας (outflow valve)
22. Aristides Pereira, Rabil, Cape Verde GVBA/BVC Boavista
23. Bujumbura HBBA/BJM
24. Azul Brazilian Airlines - Trans Anguilla Airways
25. LGBL/VOL
26. Α. Sukhoi Superjet B. 787 Γ. A350 Δ. A380
27. A. Aegean B. SAS Γ. Alitalia/Etihad Δ. Ryanair E. Iberia
28. Ercan
29. TU144
30. A. AirBerlin B. Finnair C. Copa

BONUS. 21324NM (LCRA/AKT - LGKF/EFL - LROP/OTP - EDDT/TXL - EDDF/FRA - LFLL/LYS - TNCM/SXM - KSAV/SAV - KJFK/JFK - KDEN/DEN - KSNA/SNA - VTSM/USM - HTMA/MFA)

Να 'μαστε καλά και του χρόνου!

Θα επανέλθουμε με σχολιασμό απαντήσεων και βαθμολογία σύντομα!

Καλό βράδυ! :D :D

Εχω μια απορία για την 9 ερώτηση.
Πως γίνεται να είναι η air berlin ενώ γράφει alitalia στην εικόνα;;

Ευχαριστώ