Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Gonso 2011

• Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τέλος τα δίφραγκα !

Παιχτούρες, το παίγνιο έλαβε τέλος !!!

Λοιπόν, έχουμε πρώτα τα "στατιστικά"

1) Συμμετέχοντες: Στο δύσκολο κούιζ πήραν μέρος 6 γενναίοι. Ίδιος αριθμός με πέρυσι. Στο εύκολο είχαμε ...τρομακτική πτώση. Από τους 29 πέρυσι, πέσαμε στους 16 φέτος. Κεσάτια το κατάστημα.....δεν πειράζει!

2) Στο εύκολο κουίζ απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις, ενώ στο δύσκολο, με βαθιά θλίψη ανακοινώνω, ότι για πρώτη φορά υπήρξε ερώτηση που δεν την απάντησε σωστά κανένας. Όπως έχω ξαναπεί, αυτό είναι μεγάλη αποτυχία για μένα. ΌΜΩΣ, παρηγοριέμαι από το γεγονός ότι δεν έμεινε αναπάντητη καμμιά πανδύσκολη ερώτηση, αλλά ίσως η πιό εύκολη του δύσκολου κουίζ !!! Άρα.....δε φταίω εγώ !

3) Στο δύσκολο έχω και βαθμολογία έχω και νικητή, χωρίς ισοβαθμία. Και στο εύκολο ήμουν πολύ κοντά στην τελική βαθμολογία (θέμα 15-20 λεπτών), αλλά (ώς ήθισται) πέσανε μαζεμένα 3-4 πμ χθές βράδυ και πρέπει να βαθμολογηθούν για να βγεί η τελική κατάταξη. Θέλω τα αποτελέσματα να βγούνε μαζί, και γι'αυτό δε λέω τίποτε άλλο για το δύσκολο.

Ελπίζω μέχρι αύριο βράδυ να έχω καταφέρει να βρώ μία ώρα για να τα ξεπετάξω.

Με μία πρώτη ματιά, στο εύκολο υπάρχουν πολλοί που βρήκαν πολλές ερωτήσεις σωστά, άρα δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Αναγνωρίζω ότι χρειαζόταν αρκετό ψάξιμο σε μερικές.

Πάντα σε αυτά τα κουίζ, όσο πιό πολύ τα δουλέψεις, τόσο καλύτερα πηγαίνεις.

Ες αύριο τα σπουδαία !

Από τούδε και στο εξής, είστε ελεύθεροι να γράφετε εδώ στο τόπικ ότι γουστάρετε.

Gonso

για να μας βγάλεις από την αγωνία, μας λες ποια ήταν η ερώτηση Δ που δεν απάντησε σωστά κανένας, και ποια η απάντηση? Γιατί ακόμα ...ψάχνω κάτι για τον καιρό...

Να ησουνα μονο εσυ... :)

το' πιασα το υπονοούμενο.... *&%*#$^#R(*#@ weather...

Είναι μοντάζ στην φαντασία του gonso...

Σε λίγο κλαίνε...έχουνε να κτυπήσουνε κεφάλια σε τοίχους :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: (όσα και οι συμμετέχοντες)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα, Εύκολο Κουίζ 2011

Συμμετέχοντες 15 (τελικά). Ανώτερη βαθμολογία 74.5 βαθμοί. Δεν υπάρχει ισοπαλία στην πρώτη θέση (ούφ!)

Από το τέλος αρχίζοντας

GIANNIS ATL: 28 βαθμοί

d I m I tr I s : 35 βαθμοί

alexandros: 40 βαθμοί

pan90: 53 βαθμοί

ANDREAS-CYPRUS: 54.5 βαθμοί

COMPUTERIZE: 56 βαθμοί

To Sofo Paidi: 58 βαθμοί

dimitris chatz: 62 βαθμοί

fotis : 63 βαθμοί

Hunting a Shadow + SirF : 64.5 βαθμοί (ισοπαλία)

nclpao13: 65.5 βαθμοί

Και η τριάδα της κορυφής...........

george1971 : 66 βαθμοί

Wii : 73 βαθμοί

Και ο μεγάλος νικητής του Εύκολου Αεροπορικού Κουίζ 2011 ..........

christos-uoa : 74.5 βαθμοί

Αποτελέσματα, Δύσκολο Κουίζ 2011

Συμμετέχοντες 6. Ανώτερη βαθμολογία.......231 βαθμοί (!!!!). Δεν υπάρχει ισοπαλία στην πρώτη θέση (ξανά ούφ!)

Από το τέλος αρχίζοντας

payneful tales: 58 βαθμοί

flesland: 63 βαθμοί

George: 75.5 βαθμοί

George_a: 87.5 βαθμοί

mernion: 132 βαθμοί

Και ο μεγάλος νικητής του Δύσκολου Αεροπορικού Κουίζ 2011 ..........

spinal : 231 βαθμοί (όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος ο αριθμός)

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, άντε και λίγο παραπάνω στους νικητές! Είπαμε, πρώτα τα ιδανικά και μετά η δόξα.

Ακολουθούν οι σωστές απαντήσεις και πολύ μπλά μπλά (στανταράκι)

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ που συμμετείχατε. Το διασκέδασα πολύ και έμαθα πάρα πολλά πράγματα που δεν ήξερα!

Συγχαρητήρια και στους 2 νικητές :great: ο spinal και οι 231 βαθμοί του σε πόσες λάθος απαντήσεις αντιστοιχούν ακριβώς; :mrgreen:

gonso":1vtes1ha said:
Σε λίγο κλαίνε...έχουνε να κτυπήσουνε κεφάλια σε τοίχους :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: (όσα και οι συμμετέχοντες)

Να δείτε που θα είναι καμιά ξενέρωτη βρετανική... :twisted:

Συγχαρητήρια και από μένα και στους 2 νικητές αλλά βασικά στον christos-uoa μια και συμμετείχα στο εύκολο κουίζ...

Αντε τώρα να δούμε που στο...καλό (τι νομίζατε οτι θα γράψω;) κάναμε λάθος.

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή αλλά εκτός από εκείνο το "... και γιατί" στην ερώτηση με τους εξομοιωτές της Ολυμπιακής ήμουν και σίγουρος για τις απαντήσεις μου...

Μπαααα... ο συνάδελφος Χρίστος θα έχει ένα ολόκληρο λεξικό με αεροδρόμια "ποδοσφαιριστών" :D

Συμ-φορουμ-ίτη gosno ευχαριστούμε πολύ για τη διασκέδαση, και για τον κόπο σου.

Καλησπέρα και από εμένα. Τα πολλά συγχαρητήρια μου σε όλους "εύκολους" και "δύσκολους" και ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω θερμά τον gonso και για το φετεινό quiz.
Το γκουγκλολιώσιμο τελικά απέδωσε μιας και αν ήταν με "κλειστά βιβλία" θα ήταν μονοψήφια η βαθμολογία μου. Ίσως η τύχη στις πολλαπλές απαντήσεις να με έφερε σε αυτήν τη θέση μιας και πολλές πηγές έδιναν διαφορετικές πληροφορίες και έυκολα θα μπορούσα να είμαι 3-4 βαθμούς κάτω. Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή ανέφερα ακόμα ένα αεροδρόμιο με ανεπίσημη ονομασία ποδοσφαιριστή (πλην του προφανούς) και μάλλον δεν έχει μετρήσει από όσο υπολογίζω. Ο μεγάλος πανικός πάντως ήταν τα τσαρτερ της Μεσόγειου και οι εταιρίες με Boeing/Airbus. Εκεί κόντεψα να χάσω την αλλαγή του χρόνου κολλημένος στο PC....