Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Εννοείς το TOEIC?

Αν ναι εξαρτάται του σκορ σου.

dicha":1hulea0g said:
sofakiathens":1hulea0g said:
τελικα ρε παιδια απο οα και α3 που αξιζει περισσοτερο να απευθυνθει καποιος για δουλεια????

Αν θελεις τη γνωμη μου, στην ΟΑ!
Εχω περασει κ απο τις 2 εταιρειες και ψηφιζω ΟΑ δαγκωτο!
Καλυτερες συμπεριφορες, Καλυτερες αποδοχες, καλυτερο προγραμμα...
Γενικα καλυτερα ολα...

Καλυτερη συμπεριφορα και εργασιακο περιβαλλον συμφωνω κι εγω θα ελεγα olympic..
Καλυτερες αποδοχες ομως εχει η Α3.Ο βασικος ειναι μεγαλυτερος απ'την ολυμπιακη(οχι καμμια τερασταια διαφορα αλλα κι οι πτητικες ωρες κι οι διανυκτερευσεισ πληρωνονται καλυτερα)

Mairyflower":2nioegm6 said:
Γειά σας και απο μενα. θα ήθελα να ρωτησω σχετικα με την συνεντευξη της aegean. εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα αυστηροι σε γενικα πλαισια.μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με το τι ερωτησεις κανουν?ευχαριστω

Καθολου αυστηροι..Οι ερωτησεις ειναι ΑΠΛΕΣ..Γιατι θες να γινεις αεροσυνοδος,λιγα λογια για τον εαυτο σου και τις σπουδες σου,αυτα...
Δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει αυτος ο πανικος..Ευγενεια,λιγα λογια και βασικα,χαμογελο,σοβαρο ντυσιμο κι εμφανιση κι οχι τρακ(οσο γινεται)..
Αυτα..

Καλημερα μηπως γνωριζεται που πρπει να σταλουν τα βιογραφικα για την προσληψη αεροσυνοδων στις μακεδονικες αερογραμμες? εχουν αρχισει οι συνεντευξεις?

ναι σωσταεχουν αρχισει οι συνεντευξεις???που μπορουμε να στειλουμε τα βιογραφικα μας?

παιδια θα ηθελα να ρωτησω επιπλεον κατι....για να γινεις αεροσυνοδος πρεπει απαραιτητα νε εχεις και πτυχιο πανεπιστημιου???

Όχι.
Απλά πρέπει να χρησιμοποιείς το κουμπάκι πάνω δεξιά στην οθόνη που ονομάζεται "αναζήτηση" και να διαβάζεις τις προηγούμενες δημοσιεύσεις γιατί πιθανόν η ερώτησή σου να έχει απαντηθεί πάνω από 20-30 φορές.

παιδια να κανω μια λίγο ανόητη ερωτηση?εχω ένα θέμα με τη ναυτία στο αεροπλάνο,την ώρα που προσγειώνεται με πιάνει μια ζαλάδα,και μάλλον δεν κανω για ccm γιατι μας είπαν ότι οι δραμαμίνες κλπ απαγορευονται.είμαι ακόμα στην εκπάιδευση αλλά φοβάμαι μήπως δε μπορέσω να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα γιατί αν ζαλίζομαι καθιστη φαντάσου όρθια και κριθω...Ι5.θέλω να ρωτήσω όσους το κάνουν χρόνια αυτο ,αν η ναυτία είνια κάτι που φεύγει η συνιθίζεται.εγω από μικρη το έχω πάντως και δε μου έχει φύγει.ευχαριστω πολύ

Μπορει να σου γινει χειροτερο.
Συμβουλευσου εναν γιατρο για αυτο.

Γιατρός δεν είμαι αλλά επειδή βλέπω πολλά ιατρικά στην δουλειά μου για ψάξτο....μην έχουμε κανένα θέμα στα αυτάκια... ή στο κεφάλι....μια μαγνητικούλα ίσως? τι λέτε γιατρέ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.