Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τη Seli ή την κάθε Seli που ρωτάει τα ίδια και τα ίδια μετά από τόοοοοσες σελίδες εκτενούς ανάλυσης των ίδιων λεπτομερειών για το επάγγελμα, θα ήθελα να πω ότι τέτοιες απορίες μόνο επαγγελματισμό και κοινή λογική δεν δείχνουν.

Προσεχώς στα επόμενα ποστς: Φοράω 41 νούμερο παπούτσι, μήπως στη συνέντευξη πουν ότι δεν είναι ανάλογο του ύψους μου? Αν με ρωτήσουν στη συνέντευξη πώς με λένε να πω και πώς με φωνάζουν οι κολλητοί μου ή μόνο το βαφτιστικό μου? και επίσης, all time classic: Μετά από πόσες μέρες σε ειδοποίησαν?

Ναι Ρενατα,καλα κανουν και ρωτανε.Μπορεις να καταλαβεις το αγχος που εχει μια κοπελα που βλεπει οτι περνανε οι μερες και δεν την ειδοποιουν?Ειπαμε να μη ρωταμε την κλασσικη ερωτηση"τι ρωτανε στη συνεντευξη"αλλα μια κοπελα που εχει παει και ξερει καποιες λεπτομερειες,καλα κανει και τισ μοιραζεται και καλα κανουν και τη ρωτανε.

Μπορώ να καταλάβω το άγχος που θα είχε οποιοσδήποτε θα πήγαινε σε συνέντευξη για κάποια δουλειά που τον ενδιαφέρει. Όλοι τα περάσαμε και θα τα περάσουμε, είτε σε αεροπορικές εταιρείες είτε όχι.
Ωστόσο, πιστεύω ότι ύπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε εύλογες απορίες και απορίες οι οποίες λύνονται εύκολα με τη λογική, όπως στην προκειμένη περίπτωση αυτή: posted by seli: πχ στο σημειο που γραφει για προυπηρεσια ενα βιογραφικο,εγω δεν θα γραψω τιποτα? Η θα γραψω την προυπηρεσια μου σε αυτα που εχω?Και ακομα σε ποιο σημειο θα βαλω ξεκαρφωτα το υψος και το βαρος?

Προσωπικά, πολλές φορές, πράγματα που έχω διαβάσει εδώ από wanna be cabin crew με έχουν κάνει να αναρωτηθώ για το κατά πόσο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σωστά στο ρόλο.

Και για να λύσω και τις απορίες της seli: Στο βιογραφικό σου σημείωμα, είτε το στείλεις σε αεροπορική είτε σε διαφημιστική είτε σε κατασκευαστική εταιρεία, κτλ. γράφεις την προϋπηρεσία σου όλη. Από όταν άρχισες να δουλεύεις για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα. Μπορείς να συμπεριλάβεις κατά το δοκούν και δουλειές "του ποδαριού" ας πούμε αν δούλευες ως σερβιτόρα για ένα φεγγάρι.
Το ύψος και το βάρος το αναφέρεις όπου εσύ πιστεύεις στο βιογραφικό σου.

παιδια μη παρεξηγουμε καποιες κοπελες...οκ μπορει να ειναι καινουργια στο χωρο και να μην ξερει καποια πραγματα.γι'αυτο be calm κοριτσια...θα μπορουσες κατα τη γνωμη μ να της κανεις μια υποδειξη με πιο ευγενικο τροπο!!ολοι στην αρχη μεχρι να μαθουμε καποια πραγματα ειχαμε πολυ αγχος!!δεν υπαρχει λογος να νευριαζουμε!!

Για το βιογραφικό ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβε η Ρενάτα...Πάντως θέλω να πω πως αν κάποιος έχει το άγχος για να βρεί δουλειά ή αν θα του απαντήσουν κτλ,δεν νομίζω οτι πειράζει κανέναν να διαβάζει τις ίδιες ερωτήσεις και όσοι γνωρίζουν να τις ξανα-απαντούν...Αν ενοχλείτε κάποιος μπορεί να περάσει την ερώτηση στο ντούκου...Μην τη λέμε σε όσους χρειάζονται την οποιαδήποτε βοήθεια...

Κανείς απο όσους ζητάνε πληροφορίες δε ρωτάει ποια είναι τα προσόντα που χρειάζονται,ποιές είναι οι συνθήκες και οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης εργασίας,πως είναι ή πως γίνεται κάποιος καλό μέλος πληρώματος.Το χειρότερο είναι οτι κάποιοι "έμπειροι/ες" απαντάνε.Μάλλον θεωρούν αμφότεροι οτι πρόκειται για το "Next Top Model".
Kυρίες και Κύριοι Ενδιαφερόμενοι,τι αντιλαμβάνεστε οτι κάνει ένα CCM;Πουλά εξουσία και ομορφιά;Προτείνω να συνέλθουν μερικοί.Δε συνηθίζω να εκνευρίζομαι και ιδιαίτερα στο γραπτό λόγο αλλά κάποια πράγματα έχουν και όρια.Έχουμε δει ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ να κλαίνε γοερά ,να τα παρατάνε με τη πρώτη δυσκολία που τους θέτει επιβάτης ή η εταιρεία,προϊστάμενους να λένε: "Αν σας πει κάτι επιβάτης μη πείτε τίποτα,αφήστε το σε εμένα".Και η γκρίνια μετά "πάει και έρχεται".Ας σοβαρευτούν ΜΕΡΙΚΕΣ/ΟΙ γιατί θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Υ.Γ:Πόσο αντέχεται το πρωινό ξύπνημα;

ρε παιδια ελεος!!!ησυχαστε λιγο.εδω ειμαστε για να ανταλασουμε αποψεις κ γνωμες αλλα και να απανταμε σε καποια πραγματα.μη το κανουμε κατινιστικο.

Μάθεε λοιπόν και τις πληροφορίες που προτείνω γιατί "κατινίστικο" εξήγησα επαρκώς πως γίνεται.Η σοβαρή διάσταση του θέματος έγκειται στο οτι δεν έχουν ΚΑΠΟΙΕΣ/ΟΙ καμμία ιδέα για το τι μιλάνε.Αυτό που ενδιαφέρει δεν είναι τίποτε άλλο
απο το "τι ρωτάνε στις συνεντεύξεις" και "αν σε αγχώνουν" και "που να γράψω για το ύψος και το βάρος";
Όταν έρχονται όμως οι δυσκολίες βρίζουν Θεούς και Δαίμονες.Αλλά εσύ,που ακριβώς διαπιστώνεις "κατινιά";

εγω ενοοω πως δε πρεπει να αποπαιρνουμε ενα κοριτσι το οποιο τωρα αρχιζει...και προσπαθει να μπει στο χωρο.ενταξει οι ερωτησεις μπορει να ειναι "καπως"αλλα πιστευω οτι δε πρεπει να την απογοητευουμε ετσι.υπαρχει πιο ωραιος τροπος να της τ εξηγησουμε.

Η αλήθεια δε "στρογγυλοποιείται" μέσα στο αεροπλάνο παρά μόνο όταν τη κρύβεις.Ξαναρωτάω όμως:που διαπιστώνεις "ξε-κατίνιασμα" στα γραφόμενα;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.