Έρχεται η..MyWings στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter spotterakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

spotterakis

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
EZY
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Αλλη μια..Wings αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον πολύ προσοδοφόρο αυτήν την περίοδο και καθόλου ανταγωνιστικό τομέα της πολ.αεροπορίας με βάση το αερδρόμιο του Friedrichshafen. Η MyWings ξεκινάει πτήσεις 11 Αυγούστου από FDH Alicante, LGW, Rome-CIA,Prishtina και SKG, με τα παλαιά αλλά cute MD-87 με 116 θέσεις. Το δρομολόγιο της Θεσ/νίκης θα εκτελείται 2w..
Για τα ωράρια στο timetable ταχουν κάνει ρόιδο..δεν βγαίνουν οι ώρες που δίνουν..Καλύτερα μπείτε στο σύστημα κρατησεων όπου είναι και αλλαγμένα

FDH-SKG 2 1710-2025
FDH-SKG 6 0900-1215

SKG-FDH 2 2125-2230
SKG-FDH 6 1315-1430

Δεν είναι λοκο..από 79 ξεκιναν τα εισιτήρια..Επειδή το σάιτ είναι μόνο στα γερμανικά δεν έπιασα πολλά..Διάβασα και στο σάιτ του αεροδρομιου bodensee-airport.eu και λέει για Πρίστινα και Θεσ.νικη βασίζονται στη γνωστή μετακίνηση μεταναστών από τις περιοχές Bodensee,Nord-OstSchweiz,Vorarlberg κ Allgau..
Πόσους Έλληνες έχει η περιοχή που θα πετάνε από κει όλη τη χρονιά;Θα φανεί σε λίγο καιρό πόσο θα αντεξουν και αυτοί(η εταιρεία)..

http://www.flymywings.com/index.php
http://newsticker.sueddeutsche.de/list/id/1009259
http://www.fly-away.de/nc/unternehmen-f ... ews%5D=847

Είναι γνωστό ότι το 90% των Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία είναι από Βόρεια Ελλάδα αλλά νομίζω ότι το έχουν παρατραβήξει με τις πτήσεις από εκεί.

Τι ενοείς έχουν παρατραβήξει? ενοχλεί κανένα η ανάπτυξη του Μακεδονία? Δεν νομίζω. Μακάρι να έρθουν και άλλες και να ανοιξουν και αλλοι προορισμοί. Σε πτήσεις από γερμανία έχω πετύχει πολλούς μουσουλμάνους από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ θράκη (ανδιανούπολη κτλπ) που τους βολεύει η Θεσσαλονίκη αλλά και πάρα πολλούς σκοπιανούς και βουλγάρους. Ελπίζω να τα πάει καλά

Τι εννοείς τους βολεύει από Αδριανούπολη; Νομίζω είναι η μισή διαδρομή από Κων/λη, χώρια η βίζα για τους μη 'Γερμανότουρκους' :?: Για ΠΓΔΜ κτλ συμφωνώ, αλλά μάλλον είναι λύση ανάγκης για αυτούς, ελλείψει τοπικών συνδέσεων, αν δεν το εκμεταλλευτούν τώρα στο SKG (ποίοι άραγε;) με υποδομές προς τους γείτονες, αργότερα το πουλάκι θα χει πετάξει..

Την ανδριανούπολη την έβαλα ενδεικτικά ενοώντας την περιοχή μετά τα σύνορα.Υπάρχουν πολλοί γερμανότουρκοι η ελβτότουρκοι που τουλάχιστον έχω πετύχει και έχουμε πιάσει κουβέντα. Για τους σκοπιανούς η Θεσσαλονικη ειναι κυριολεκτικά hub καθώς προσφέρει πολλές επιλογές άσε που πάνε ΙΚΕΑ και supermarket αυτοί που τους παραλαμβάνουν. Μακάρι να καταλάβουν όσο είναι αρμόδιοι που είναι η αγορές τους

Δε θα πετούσα ποτέ με αυτήν την εταιρία αλλά έχω ένα σχόλιο: κάτι τέτοιες εταιρίες λογικό να εμφανίζονται όταν η νοτιοδυτική Γερμανία είναι εντελώς αποκομμένη αεροπορικά.
Τι επιλογές για direct πτήσεις υπάρχουν στην περιοχή; Η German Wings από Στουτγκάρδη και η Easyjet από Βασιλεία. Η DLH τους έχει τελείως γραμμένους και αφήνει χώρο σε κάθε εταιριούλα να αγοράζει 2 MD και να το παίζει αεροπορική.

Με ποιο κριτήριο το λες τόσο κατηγορηματικά ότι δεν θα πετούσες με αυτή την εταιρεία;Μόνο και μόνο επειδή ξεκινάει με 2MD-87 και όχι με Α-319 ή 737;Έχεις κάποια άλλα στοιχεία για την..ακαταλληλότητα της; Συμφωνώ ότι είναι καινούρια μη δοκιμασμένη..Ας την δοκιμάσουμε πρώτα και μετά ας πούμε αν είναι καλή,κακή κτλ..

Φυσικά να τη δοκιμάσουμε, αλλά δε θα το κάνω εγώ.
Αν σε 3 χρόνια υπάρχει ακόμα, δεν έχει σημειώσει κάποιο σοβαρό ατύχημα, και είναι η μόνη βολική επιλογή μου σε λογικό κόστος, τότε θα την δοκιμάσω.

Εγώ πάλι θα πετούσα μαζί της μόνο και μόνο για να μπω σε MD87 :D

Η Νοτιοδυτική Γερμανία είναι στην άκρη αεροπορικά???? Άκουσα καλά? Ξεχνάμε την Στουττγάρδη? Βγάζει για Θεσσ/νίκη πολύ αξιόλογες εταιρίες της Ευρώπης........... Germanwings, Air Berlin, Tuifly, Hapag-lloyd Kreuzfaren....... και να ήταν μόνο αυτο? Βγάζει επίσης αξιόλογες εταιρίες για όλλη σχεδόν την επόμενη Ευρώπη, όπως....... Παρίσι (Air France), Άμστερνταμ (Klm), Κων/πολη (Turkish Airlines), Θεσσ/νικη (Aegean Airlines), Βιέννη (Austrian Airlines),British Airways, Csa, Condor, Lufthansa, Malev, Sas..........θέλετε κι άλλο? Delta Airlines για Atlanta.....εεεεε......και λέμε μόνο για Στουττγκαρδη έτσι? Άλλο ένα παράδειγμα......( Εχει τύχη να γνωρίζω καλά την Γερμανία απο ταξίδια κλ.) Το Memmingen είναι μία μικρή πόλη κοντά στην Στουττγάρδη (100χμ) και είναι στα κυβικά της Καβάλας και λίγο πιό μικρούλα.......ε....αν σας πώ ότι έχει σύνδεση με το Stansted του Λονδίνου, ενώ ταυτόχρονα η Στουττγάρδη έχει και αυτή σύνδεση και μάλιστα καθημερινή? Επίσης έχει συνδέσεις με Θεσσ/νίκη και Ηράκλειο τα καλοκαίρια με την Tuifly......και έχει και άλλα παραδείγματα.......παιδιά μην λέμε άσχετα πράγματα.......εκείνο το κομμάτι έχει τρομερή ανάπτυξη...........και δεν είναι καθόλου εκτώς........ :thx: