Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σχετικά με το RBF της 11ης Απριλίου η απάντηση είναι εδώ:
http://www.11aviation.com/gr_MagazinesB ... ?fMag_ID=3

Το DVD είναι 82 λεπτά και όχι 1:30 που λέει στο site.

Το RBF (κόκκινο) δεν αλλάξει σε τίποτα :great:

Sorry για την εξαφάνιση των τελευταίων εβδομάδων :(

Ηλία όσον αφορά στους συνδρομητές θα το λαβουν κανονικά η πρέπει να το αγοράσουν απο τα περίπτερα? Θέλω να πω στην τιμή της συνδρομής περιλαμβάνεται και το "μπλε" τεύχος η τεύχη αν βγουν και άλλα ή η χρέωση είναι έξτρα?

GP707":svltwsra said:
Τους ενδιάμεσους (ζυγούς) μήνες αναμένεται να βγαίνει ένα RBF... έκπληξη που δεν αποκαλύπτεται ακόμη. Θα το δούμε όλοι σε λίγες μέρες.
Το αγόρασα σήμερα, αλλά δεν το έχω ξεψαχνίσει ακόμα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή προσπάθεια. Καλή επιτυχία!

Αγόρασα εχτές το μπλε RBF και μπορώ να πω ότι εκ πρώτης όψεως με ικανοποίησε.Έχει πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό.Το μόνο που λίγο αναρωτιέμαι είναι το κατά πόσο οφελεί να υπάρχουν 2 RBF,ένα για πολιτική και ένα για πολεμική αεροπορία.Ίσως κατά τη γνώμη μου να προτιμούσε ο κόσμος ένα περιοδικό που να περιέχει υλικό και από τους 2 χώρους.Και αυτή η τιμή ρε παιδιά κάντε κάτι είναι πολύ υψηλή :roll:

Δεν θα ήταν επίσης καλό και ισότιμο από το περιοδικό σας , αφού μας έχετε προσφέρει κατά καιρούς ωραία DVD , να συμπεριλάβεται και μια πτήση με ένα 320 ή 321 της Α3 μετά το 340 της ΟΑ και τελευταία του 319 της Cyprus????????????

Αγόρασα σήμερα το τεύχος και μπορώ να πω πως το DVD αν και πολύ καλό δεν είχε τη σπιρτάδα και τη ζωντάνια το υ αντίστοιχου της πτήσης προς JFK. Ισως το σύντομο του ταξιδιού, ίσως το ότι δεν υπήρχε παρασκήνιο πίσω από την πτήση. Εντύπωση μου έκανε, δε, το γεγονός ότι οι πιλότι στο προ take off check μιλούσαν ΜΟΝΟ αγγλικά !!!

Ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη μιας και θα δω την προσέγγιση στην πόλη μου μια φορά από τα μάτια ενός πιλότου.

Αγόρασα κι εγώ σήμερα το περιοδικό και μόλις τελείωσε το dvd που είδα!Εντάξει δεν είναι όπως το προηγούμενο με την Ο.Α αλλά ήταν καλό και αυτό.Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια και από κάποια άλλη εταιρεία!

Αυτό που παρατήρησα σε αυτή την πτήση,ήταν η πολύ χαμηλή πληρότητα.Σχεδόν άδειο πήγε στο Παρίσι από τη Θεσσαλονίκη.Μένει να δούμε αν στην επιστροφή είναι καλύτερα τα πράγματα!

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω, αν και πως μπορούμε οι "καινούργιοι" ,να προμηθευτούμε παλαιότερα dvd του περιοδικού;;;

Ευχαριστώ φίλε, όντως τίθεται ένα θέμα με τις τιμές όμως....