Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
air_boy":1pm0g0qd said:
Ναι ρε συ αυτό το έχω δει! Αλλά δεν είδα κάπου να λέει για Κύπρο... Περημένω...... 8)
Δε χρειάζεται πολύ σκέψη :doubt: !!! Αντί να περιμένεις, πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα Αθήνας ή στα γραφεία του περιοδικού να στο δώσουν :roll: .

Επικοινωνία

Παρακαλώ πολύ αν υπάρχει μέλος του Forum με όνομα MANTZAΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, να επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ, e-mail κλπ.

Yπάρχει κατάστημα του 11aviation.com; (εννοώ real, όχι στο ίντερνετ). Είμαι Αθήνα για μερικές μέρες, και αναρωτιόμουν εάν μπορώ να αγοράσω τίποτα.

Λ. Συγγρού 224, Καλλιθέα. :wink:

Πολύ καλό περιοδικό!Αποκτήσατε άλλον ένα φάν!Πραγματικά πολύ καλή έκδοση.Συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι η τιμή του, πράγμα που τόνισαν και άλλοι φίλοι...Είναι ακριβούτσικο και η τιμή δε πέφτει δραστικά με τη συνδρομή!Και πάλι όμως οι εντυπώσεις μου είναι θετικές...

Ξεθάβω αυτό το θέμα, για να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του περιοδικού για το καταπληκτικό DVD του τεύχους 17 (πτήση ΟΑ411 ATH - JFK). Πολύ καλή δουλειά παιδιά και ανυπομονώ να δω και το επόμενο dvd με την πτήση επιστροφής ;)

:great:

Akis":osj5s3bf said:
Ξεθάβω αυτό το θέμα, για να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του περιοδικού για το καταπληκτικό DVD του τεύχους 17 (πτήση ΟΑ411 ATH - JFK). Πολύ καλή δουλειά παιδιά και ανυπομονώ να δω και το επόμενο dvd με την πτήση επιστροφής ;)

:great:

Με πρόλαβε ο Αdmin... Όντως καταπληκτικό το DVD, πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. :great:

Πού μπορεί να βρει στην Αθήνα κάποιος το περιοδικό;Ρώτησα σε 3 πάγκους στην Ομόνοια και δεν το ήξεραν.

Δοκιμασε σε περιπτερα.

imaginas":3d7l60nm said:
Πού μπορεί να βρει στην Αθήνα κάποιος το περιοδικό;Ρώτησα σε 3 πάγκους στην Ομόνοια και δεν το ήξεραν.

Εγώ το έχω βρει και σε αυτόν τον πάγκο που είναι στον σταθμό στην Ομόνοια (στο επίπεδο που βγάζεις εισητήρια) ακριβώς πριν τα μηχανήματα που ακυρώνεις το εισητήριο ερχόμενος από την είσοδο της Σταδίου.