Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κάτι σχετικό με αυτό και για να μην ανοίγω νέο topic.

Είχα συμπληρώση την αίτηση για συνδρομή από την φόρμα στο airliners.gr αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ή επιβεβαίωση ή κάποιο e-mail που να λέει τον λογαριασμό για να κάνω την κατάθεση... Θα έπρεπε να έχω λάβει κάτι;;

Α εσύ είσαι που μας έστειλες μία κενή φόρμα χωρίς στοιχεία :D

Αλήθεια έφτασε μία φόρμα χωρίς στοιχεία. Εχουμε λάβει όμως 2-3 κανονικά χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε πάλι και αν έχεις πρόβλημα στείλε ΠΜ να σε πάρει το τμήμα συνδρομών.

MerNion":ez3oq0z6 said:
Κάτι σχετικό με αυτό και για να μην ανοίγω νέο topic.

Είχα συμπληρώση την αίτηση για συνδρομή από την φόρμα στο airliners.gr αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ή επιβεβαίωση ή κάποιο e-mail που να λέει τον λογαριασμό για να κάνω την κατάθεση... Θα έπρεπε να έχω λάβει κάτι;;

Για το θέμα της τιμής του περιοδικού μιας και μας δίνεται την ευκαιρία να πω ορισμένα πράγματα . Αν δέιτε οποιοδήποτε περιοδικό 116 σελίδων έχει τουλάχιστον 20 σελίδες διαφήμιση κατά μέσο όρο. Εμείς όχι. Ο τομέας της Πολιτικής Αεροπορίας δεν «παίζει». Αυτοί που μας στηρίζουν είναι μόνο οι σχολές και αερολέσχες (κάποιες που μπορούν). Άσε που είμαστε και διμηνιαίο.
Ως αεροπορικό περιοδικό βέβαια οφείλουμε να προβάλουμε το έργο όλων αντικειμενικά. Προτεραιότητα έχει το συμφέρον του αναγνώστη και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με αντικειμενική ενημέρωση και όχι με πληρωμένα άρθρα για προπαγάνδα (αυτο συμβαίνει στα Εξοπλιστικά θέματα).
Επίσης υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική στο περιοδικό. Είχαμε διάφορες προτάσεις για χορηγίες των DVD. Ζητούσαν όμως να ελέγχουν τι θα βάλουμε (το περιεχόμενο του DVD) κλπ. Άντε τώρα να βγάλεις SXM DVD, Σκιάθο, Κέρκυρα, Κai-Tak (σπόντες :roll: ) με χορηγό στο κεφάλι σου!!!
Εμείς ρε φίλε θέλουμε να βάλουμε την «Heineken» για αμμοβολή στην KL-785 (και τον GP707 :1: ). Λες να χάσω την ευκαιρία επειδή είσαι άλλη μάρκα μπύρα!!!!
Έτσι λοιπόν η μόνη μας υποχρέωση είναι έναντι των αναγνωστών και όχι έναντι των χορηγών. Αυτό είναι δύσκολο αλλά μόνο έτσι έχει νόημα. Εξάλλου οι περισσότεροι από το φόρουμ γνωρίζεται γιατί βγαίνει το RBF.
Σκοπός μας πάντως είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε στον αεροπορικό χώρο ενεργά κάποια μέρα. Και όταν λέμε ενεργά εννοούμε οικονομικά, διότι το αντικείμενο που αγαπάμε αποτελεί ακριβό σπορ.

Επίσης με την ευκαιρία ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στο airliners.gr και τα μέλη του που μας βοηθήσατε από το πουθενά. Ελπίζαμε σε βοήθεια από πολύ γνωστούς μας (εκτός φόρουμ) η οποία όμως δεν ήρθε και ήρθε από τον Άκη τον Χρήστο που είναι κάτοικοι εξωτερικού, μαζί με όλους εσάς.

alexandrospilot":1jephxge said:
:!: oso afora tin timi pisteyo oti einai kali an simperilayoume kai ola ta dora pou dinei ( afises ,DVD) einai ligo pio psila i timi apo ta alla periodika alla to aksizei !!!!!!!!!!!
:lol: :lol: SINEXISTE ETSI MIN MAS APOGOITEYSETE

Οχι, εγώ κανονικά ειχα συμπληρώσει όλα τα πεδία απλά το είχα κάνει αμέσως μόλις ο Akis το ανακοίνωσε και ίσως κάτι δεν δούλευε ακόμα σωστά.. Τα ξαναστέλνω πάντως :)

Οσο για τα υπόλοιπα, ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!! Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια!

Αγοραζω το περιοδικο οποτε το βρω εδω στη Χιο(Δυστυχως το προσφατο τευχος του R.B.F το αγορασα απο καταστημα τυπου στην Αθηνα).
Ειναι παρα πολυ ωραια ολη η θεματολογια του αν και εγω ανηκω σε αυτους τους φιλους της αεροποριας που ασχολουνται περισσοτερο με τις εμπορικες επιβατικες εταιριες και πτησεις και οχι τοσο πολυ με τη γενικη αεροπορια λογω ελλειψης χρονου.
Θα σας προτεινα να γραψετε καποια στιγμη για 2 θεματα που με ενδιαφερουν πολυ,αλλα και πολυ κοσμο τοσο εκεινους που αγαπανε την αεροπορια,αλλα και τον τουριστικο κλαδο.
Το πρωτο ειναι να γινει μια αναφορα στις παρα πολλες πτησεις charter που θαυμαζουμε καθε χρονο στα αεροδρομια της χωρας μας καθε καλοκαιρι,και κυριως να δουμε και αυτους τουλαχιστον τους κυριοτερους Τ.Ο που τα στελνουν καθως να δουμε και που προτιμουν να στελνουν τετοιες πτησεις απο που ερχονται,τι τυπους Αεροπλανων φερνουν ποιες ειναι οι πιο δημοφιλεις εταιριες του κλαδου και ποιες ειναι οι τασεις σε αυτη την αγορα.
Το δευτερο εχει να κανει με τα αφιερωματα που κανετε σε καθε τευχος του περιοδικου σας σχετικα με τα ελληνικα αεροδρομια.Θα ηθελα πολυ καποια στιγμη να αναφερετε για το αεροδρομιο της Χιου,του οποιου η υποθεση ποναει οχι μονο εμενα που εχω και το μικροβιο,αλλα ολη σχεδον την κοινωνια ενος νησιου 50000 κατοικων.Σιγουρα ολη αυτη η δυσαρεστη και κουραστικη ιστορια της επεκτασης παρουσιαζει πολυ ενδιαφερον για πανω απο 25!χρονια.

Ενας φανατικος αναγνωστης σας.

Καταρχας θα ηθελα να σας δωσω συγχαρητηρια για το περιοδικο σας το οποιο με καλυπτει πληρως με τη θεματολογια του...
θα ηθελα ομως να σας ζητησω δυο πραγματα.
Αν μπορειτε να κανετε αφιερωματα και επισκεψεις σε σχολες εξωτερικου.Για να μαθαινουμε και μεις οι ενδιαφερομενοι τι γινεται στην αγορα.
Επισης, εχω ενα κεντρο τυπου στη κορινθο και το περιοδικο σας ερχεται σε μικρο αριθμο και σε κακη κατασταση,αν μπορειτε να ζητησετε απο τον κεντρο διανομης το οποιο συνεργαζεστε (Ευρωπη) να τα προσεχει κατα την διανομη τους και να κανει σωστη διανομη στα σημεια πωλησης.Γιατι οπως καταλαβαινετε ενα περιοδικο σε κακη κατασταση δηλ. , σκισμενο,γραμμενο και κυριως τσακισμενο-λογω ογκου, δεν τραβαει τον αναγνωστη.Κυριως τον καινουργιο αναγνωστη.Δεν μιλαω για μας τους μυημενους.
Τελος θα χαιρομουν πολυ,και φανταζομαι και οι υπολοιποι αν το περιοδικο σας γινει καποια στιγμη μηνιαιο.
Συνεχιστε τη καλη δουλεια που κανετε....

Καλή σας μέρα :)

Έχω και εγώ, παρόμοιο πρόβλημα με τον MerNion... Έστειλα την φόρμα συμπληρωμένη πριν από καμιά εβδομάδα περίπου (μέσω του airliners.gr) και αφού δεν πήρα απάντηση, έστειλα και email στο info@11aviation.com από το οποίο πάλι δεν πήρα απάντηση :cry:

Για να πω την αμαρτία μου, είμαι πολύ κοντά στα γραφεία του περιοδικού (εργάζομαι στη Λ.Συγγρού, στις 3 γέφυρες :P) αλλά δεν έχω το χρόνο που πρέπει (ε, και λόγω εορτών) για να περάσω αφού δεν ξέρω και τι ώρες μπορώ να περάσω και δεν ξέρω και αν επιτρέπεται και να περάσω :oops:

Εντελώς τυχαία, φέτος το καλοκαίρι, είδα το τεύχος 8 (αυτό με εκείνο το San Maarten... ΘΕΛΩ ΚΙ'ΕΓΩΩΩΩΩ :cry: :cry: ) και πραγματικά εντυπωσιάστικα από το περιοδικό και τον τρόπο γραφής. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν οτι διάβαζα πράγματα τα οποία ήταν γραμμένα με τρόπο προσιτό προς έναν άσχετο όπως εγώ και όχι με ακατάληπτες ορολογίες και "φανατισμένα" κείμενα.

Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ το περιοδικό και τα θέματά του. Ειδικά εκείνη η διερεύνηση του δυστυχήματος. Γενικά, έμεινα ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος και ... το θέλω :D Τόσο τα παρόντα τεύχη, όσο και τα προηγούμενα :p

Εμένα το θέμα λύθηκε πολύ απλά με ένα τηλέφωνο.. Πάρε και εσύ ένα τηλ και σίγουρα θα βρεις την άκρη.

Αμ έλα που υπάρχει ένας Α παράγοντας τρεχάλλας :(

Να σας ενημερώσω σχετικά με το feed back των συνδρομών.

Η φόρμα που υπάρχει στο airliners.gr δουλεύει άψογα. Τις λαμβάνει το τμήμα συνδρομών κανονικά. Όταν δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση για επιβεβαίωση στοιχείων κλπ δεν γίνεται κάποια επαφή από το τμήμα συνδρομών. Το τεύχος από το οποίο έχει ζητηθεί η έναρξη συνδρομής αποστέλλεται κανονικά.
Έχουμε ενημερώσει όμως να υπάρχει ένα feed back από το τμήμα συνδρομών έτσι ώστε ο αιτών να γνωρίζει ότι όλα είναι ΟΚ.
Η διαδικασία του Feedback θα ξεκινήσει σύντομα.

Είμαστε σε στάδιο αναδιοργάνωσης ορισμένων θεμάτων που σχετίζονται με το RBF και τις λοιπές δραστηριότητες του.

Όταν επίσης υπάρχει πρόβλημα στο να βρείτε το περιοδικό ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με e-mail στο RBFdistribution@11aviation.com
Η στο τηλέφωνο 210 95 67 161 εσωτερικό 166 (όπως ΕΚΑΒ) που είναι το τμήμα συνδρομών.

Στο τηλέφωνο αυτό ζητήστε τον Μανώλη Λούκα που σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

BlindG":1kqc6wra said:
Καλή σας μέρα :)

Έχω και εγώ, παρόμοιο πρόβλημα με τον MerNion... Έστειλα την φόρμα συμπληρωμένη πριν από καμιά εβδομάδα περίπου (μέσω του airliners.gr) και αφού δεν πήρα απάντηση, έστειλα και email στο info@11aviation.com από το οποίο πάλι δεν πήρα απάντηση :cry:

Για να πω την αμαρτία μου, είμαι πολύ κοντά στα γραφεία του περιοδικού (εργάζομαι στη Λ.Συγγρού, στις 3 γέφυρες :P) αλλά δεν έχω το χρόνο που πρέπει (ε, και λόγω εορτών) για να περάσω αφού δεν ξέρω και τι ώρες μπορώ να περάσω και δεν ξέρω και αν επιτρέπεται και να περάσω :oops:

Εντελώς τυχαία, φέτος το καλοκαίρι, είδα το τεύχος 8 (αυτό με εκείνο το San Maarten... ΘΕΛΩ ΚΙ'ΕΓΩΩΩΩΩ :cry: :cry: ) και πραγματικά εντυπωσιάστικα από το περιοδικό και τον τρόπο γραφής. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν οτι διάβαζα πράγματα τα οποία ήταν γραμμένα με τρόπο προσιτό προς έναν άσχετο όπως εγώ και όχι με ακατάληπτες ορολογίες και "φανατισμένα" κείμενα.

Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ το περιοδικό και τα θέματά του. Ειδικά εκείνη η διερεύνηση του δυστυχήματος. Γενικά, έμεινα ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος και ... το θέλω :D Τόσο τα παρόντα τεύχη, όσο και τα προηγούμενα :p