Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Elliott LGAV Σ'ευχαριτώ για την απάντησή σου.
Μια ερώτηση μόνο:
Επειδή θέλω να πάρω και παλαιότερα τεύχη (1-7 και το 9), μήπως θα ήταν καλό να περάσω απ'τα γραφεία (αλήθεια, ποιές ώρες?) αφού είμαι τόσο κοντά, ή μπορώ να τα "παραγγήλω" τηλεφωνικώς και να έρθουν όλα μαζί (και να κάνω και μια μαζεμένη κατάθεση για όλα) ?

Ευχαριστώ.

Σχετικά με το ημερολόγιο

Ίσως η παρατήρηση που θα κάνω να είναι λίγο χαζή,αλλά θα την κάνω!Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού(Νοέμβρης-Δεκέμβρης),παραχωρούνταν και ένα καταπληκτικό ημερολόγιο για το 2007.Αυτό το ημερολόγιο όμως-δεν ξέρω αν το προσέξατε-έχει ένα χαζό λάθος.Εκεί που γράφει τις μέρες με τα δύο πρώτα γράμματα στα Αγγλικά,έχει μπερδέψει την Τρίτη με την Πέμπτη :lol: Δηλαδή αντί για:

Mo Tu We Th Fr Sa Su

έχει:

Mo Th We Tu Fr Sa Su

Χαζό,αλλά λαθάκι.

Υ.Γ.Η παραπάνω παρατήρηση φυσικά δεν έχει να κάνει με την κορυφαία ποιότητα του περιοδικού σε καμία περίπτωση :shock: !!!Έτσι για να ξηγιέμαστε!!! :wink:

Re: Σχετικά με το ημερολόγιο

Σωστό. Τελικά μάλλον δεν βάλαμε αρκετά καλές φωτογραφίες και πέφτουν μάτια καόμη εκεί. :lol:

Το "Amazing Aircraft Colours" πάντως το προλάβαμε, βγήκε σωστό.

mimithem":28dcv7ml said:
Αγγλικά,έχει μπερδέψει την Τρίτη με την Πέμπτη :lol: Δηλαδή αντί για:
Mo Tu We Th Fr Sa Su
έχει:
Mo Th We Tu Fr Sa Su

:wink:

Συγχαρητηρια :thx: για αλλη μια φορα για το DVD που υπαρχει στο τευχος 11 .
Παρα πολυ καλο το αφιερωμα για τα altiports..
:great:
Πρεπει να ηταν φοβερη εμπειρια οι πτησεις εκει..

Το πρωτο altiport στην Ευρωπη ηταν στην Ορεινη Κορινθια? :shock:
Φοβερο!!!!!!!

Ευχαριστουμε για τις αγνωστες αλλα σημαντικες πληροφοριες που μας δινετε..

Πρέπει να κάνουμε τίποτα δοκιμές και να πιέσουμε κανένα δήμαρχο μπας και δούμε altiports και στην Ελλάδα. Εχει χώρο σε χιονοδρομικά κέντρα....

oat_student":27tsu7yo said:
Συγχαρητηρια :thx: για αλλη μια φορα για το DVD που υπαρχει στο τευχος 11 .
Παρα πολυ καλο το αφιερωμα για τα altiports..
:great:
Πρεπει να ηταν φοβερη εμπειρια οι πτησεις εκει..

Το πρωτο altiport στην Ευρωπη ηταν στην Ορεινη Κορινθια? :shock:
Φοβερο!!!!!!!

Ευχαριστουμε για τις αγνωστες αλλα σημαντικες πληροφοριες που μας δινετε..

Re: e

Μόνο για το τεύχος 11 αντικαταστάθηκε από το πόρισμα της Helios-522. Για τους λόγους που αναγράφονται στην εισαγωγή του άρθρου θεωρήσαμε καλό να μην το θέσουμε ως “Black-box”. Από το επόμενο τεύχος back to normal ops.

pilot767":1b69ntw8 said:
Giati den ixe black box to 11??

kata ta ala parapoli kalo!!
keep walking :lol:

xristos":1zbtbovx said:
Υπάρχει εξάλλου και η αφήγηση για το ατύχημα με το YS-11A της ΟΑ το 1972.

Και γι'αυτό το περιστατικό που πολύ ωραία περιγράφει το περιοδικό,θα ήθελα να σας διηγηθώ μια ιστορία.Έλεγε κάποτε ένας γνωστός του πατέρα μου που τότε ήταν στρατιώτης στη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σμύρνης περί αυτού του δυστυχήματος.Είχε φτάσει αργοπορημένος και αυτός στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και συνάντησε κάποιον κύριο στο γκισέ της Ολυμπιακής φωνάζοντας ότι "το αεροπλάνο θα έπεφτε" και ότι αρνούνταν να επιβιβαστεί!!!Ρωτώντας τον γιατί είχε αυτή την άποψη τους απάντησε ότι μια γύφτισα στην Καλούτσιανη(περιοχή στα Γιάννενα όπου ζουν αρκετοί τσιγγάνοι)του είπε ότι το αεροπλάνο για Αθήνα θα έπεφτε!!!Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο γνωστός που έλεγε την ιστορία αποφάσισε και αυτός να μην πάρει την πτήση,σώζωντας πιθανώς τη ζωή του... :hello?: Εγώ όταν άκουσα αυτή την ιστορία ανατρίχιασα πραγματικά και προβληματίστηκα αρκετά.Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να διασταυρώσουμε αυτό το γεγονός.Ψέμματα πάντως δε νομίζω να μας έλεγε ο άνθρωπος... :? Εσείς τι γνώμη έχετε???

@ mimithem
Είναι πράγματι ενδιαφέρουσα ιστορία. Προσωπικά θα προσπαθήσω να την τσεκάρω και εάν υπάρξει κάτι θα σας το πω.