- Περιοχή
- Dortmund
- Website
- www.airliners.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ANA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
100 τοις εκατό σίγουροι. Δες και εδώ: Βάση Δεδομένων αεροσκαφών
leandros":1dw8vp15 said:Α300 για JFK ή Γιοχάνεσμπουρκ ή Ντουμπάϊ ποτέ έχει πετάξει?
xristos":2agqik68 said:leandros":2agqik68 said:4)Έχει τύχει να εξυπηρετήσει πτήση του εσωτερικού ποτέ Α300 ή Α340, λόγω ιδιάζουσας κατάστασης ή μεγάλης ζήτησης?
Λογικά αναφέσαι στο σήμερα. Γιατί αν η ερώτηση είναι γενική, στο παρελθόν τα Α300 εξυπηρετούσαν αρκετούς προορισμούς εσωτερικού. Π.χ. τέλη δεκαετίας '80, τα Α300 εξυπηρετούσαν το σύνολο των πτήσεων ATH-SKG καθώς και πτήσεις για HER,RHO,CFU, CHQ και την AXD.
tupolev":2rpbckb9 said:Η Ολυμπιακή έχει 4 Α340, σωστά;
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Ξέρεις κάποιος να μου πει;
tupolev":31vvwy20 said:Παιδιά, άλλη μια ερώτηση έχω να κάνω:
Η Ολυμπιακή έχει 4 Α340, σωστά;
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Ξέρεις κάποιος να μου πει;
Και εξηγούμαι. Ένα a/c για JFK και 1 για Καναδά, Γιοχάνεσμπουργκ.
Τα άλλα 2 τί κάνουν;;;
Και ας πούμε έστω ότι το ένα είναι για backup, όταν κάποιο άλλο είναι για service ή...για να πηγαίνει SKG, το 4ο τί στο διάολο κάνει;
Κι αν τα λέω, καλά, τότε προκειμένου να πάνε τα στρατά στην Καμπούλ, γιατί έπρεπε να ακυρωθεί η πτήση προς JFK;
Πάντως, ώρες ώρες μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα στεναχωριέμαι τόσο που καλύτερα να μην σας έβρισκα. Καλά Α340 για Παρίσι, και για SKG ακόμη;;
Η παρακμή καλά κρατεί...
Πάντως, δεν ξέρω αν αυτό είναι περηγοριά ή απλά δείχνει μια προδιαγραμμένη τροχιά, αλλά κάποιο καλοκαίρι στα 80s είχαν ξεμείνει οι γονείς μου στο Ηράκλειο μετά από 3 διαδοχικές ακυρώσεις πτήσεων και ήρθε και τους μάζεψε ένα Β742 για να τους πάει στο αθάνατο Ελληνικό...