Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

• Thread starter Thread starter k984504
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Αντε και...καλούς απογόνους :twisted: :D :) :D

ειναι απο τις λίγες φορές που θα το πω....εγω σας το είπα!!!! :D

(παντα ήθελα να το παιξω ξερόλας και έξυπνος) χαχαχαχα :mrgreen:

IATA/TASOS":2pzvsr4r said:
παντως παιδια , πλακα πλάκα

η Α3 ακύρωνει κάποιες πτήσεις, τα αφήνει στην ΟΑ (ζήσαμε να το δούμε και αυτό)

Σε λίγο θα δούμε και τίποτα ACMI συμφωνίες (να δουμε κανα avro να πετάει για Βουκουρέστι για πτήση της ΟΑ) η γιατί όχι και κανα codeshare!!!

παρατραβηγμένο μεν αλλα οχι και ακατορθωτο δε!!!!

Oχι που θα το αφηνα. Αφου με ξερεις :P

Tα συγχαρητήριά μου για τη φωτό!!Τι Τζούλια και Φουρθιώτης........!!!

Στη συζήτηση για τη SKG δεν αναφέρατε τα Q!

Άντε...Βίον ανθόσπαρτον να έχουν!! Είναι όμως τόσο σίγουρη η συχγώνευση;; H επιτροπή ανταγωνισμού την έχει εγκρίνει;;

(παντα ήθελα να το παιξω ξερόλας και έξυπνος) χαχαχαχα

@ IATA/TASOS: Σταματήστε να παίζεται τους έξυπνους και τους ξερόλες γιατί νευριάζεται εμάς που και έξυπνοι είμαστε και τα ξέρουμε όλα!! :twisted: :twisted: :twisted:

Θέλω να γυρίσω από LHR 5 Ιουλίου SKG με την ΟΑ και βλέπω ότι δεν έχει πια την τελευταία βραδινή των 23:15 που προωθούνταν οι επιβάτες από ανταποκρίσεις. Έχει η Α3 στις 23:30. Αν κλείσω αυτή, θα πρέπει να ξανακάνω τσεκ-ιν ή λόγω της συνεργασίας τους θα πάνε οι αποσκευές κατευθείαν στην Α3;

Συνεργασια επισημη ακομα δεν υπαρχει. Οποτε αυτο που ισχυει φανταζομαι, οπως και με αλλες εταιριες, ειναι οτι αν τα εισιτηρια ειναι διαφορετικα θα πρεπει να τσεκαρεις ξανα... Με καθε επιφυλαξη παντα...

Ας πω κι εγώ μια διαφορετική γνώμη.
Μετά τις τελευταίες φημολογούμενες συνεχιζόμενες επαφές της Olympic με την Skyteam για ένταξη της πρώτης στη Συμμαχία, επιτρέψτε μου να κρατάω μικρό καλάθι για την επικείμενη συγχώνευση ΟΑ-Α3. Όταν μάλιστα η Α3 εντάσσεται και επισήμως στη Star Alliance στις 30/6.
Η λογική όσο αναφορά αυτές τις εξελίξεις οδηγεί σε 2 πιθανά συμπεράσματα:
:arrow: 1. Η ΟΑ κάνει επαφές με την Skyteam ώστε να έχει μια εναλλακτική (πισινή), γιατί φοβάται ότι η Star Alliance δεν θα δεχθεί τη νέα συγχωνευμένη Olympic Air (μιας και έχει συμφωνήσει με την A3 και όχι με ένα νέο συγχωνευμένο σχήμα)
:arrow: 2. Η συγχώνευση δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, είτε γιατί ήταν ένα επιχειρηματικό τέχνασμα, είτε γιατί το όλο εγχείρημα απορρίφθηκε λόγω των τελευταίων οικονομικών γεγονότων που ταλανίζουν την Ελλάδα.

Εγώ προσωπικά ψηφίζω το δεύτερο. :roll: