Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

Πολλοί ρωτούν τι ακριβώς θα γίνει με την πρώην ΤΒΟΑ. Εδώ μπορούμε να πάρουμε κάποιες ιδέες για το πόσο θα πάρει μέχρι να γίνει κάτι.
 
Καποιοι σκεφτονται πως να ανοιξουν δευτερη εταιρεια και αλλοι τις κλεινουν.
viewtopic.php?f=70&t=9061 αυτη ειναι η μια.

http://www.flyup.com/en/OtherCountries/ ... ePage.aspx αυτη ειναι η δευτερη
Η ονομασια Olympic Air τους πειραξε.
Καν την εταιρεια χαμηλου κοστους η αυτην η την aegean γιατι με τοσες αλλαγες μας διαλυσατε την aegean και μας εγινε κατι σαν σουπερ μαρκετ.
Ξερω οτι πολλοι δεν συμφωνειτε με την γνωμη μου ομως αυτην εχω.

Οτι και να λεμε η ονομασια Olympic ακουγετε.
Η Aegean καθολου.Οτι μπορει να δουλευουν καλυτερα αυτο ειναι αλλο θεμα.
 
Όταν λες σουπερ μάρκετ τι εννοείς ? Κάτι μικρό συνοικιακό σαν τον μπαρμπά-Κοσμά ή κάτι πιο μεγάλο σαν τον ΑΒ ? Διότι η Α3, υπό την ομπρέλα της μαμάς LH, μάλλον σαν μεγάλο λειτουργεί και παίζει μονότερμα τις τιμές.

Όσο για την καραμέλα "η ονομασια Olympic ακουγετε" που κι εσύ κι οι αλλοι νοσταλγόι του παρελθόντος πιπιλάτε, σας παραπέμπω εδώ http://retrorama.be/fr/accueil όπου υπάρχει ένα stand και για σας...
 
Γιατρε αφου ξερεις οτι καμια σχεση δεν εχω ουτε με την Olympic ουτε με την Aegean.
Εχω γραψει απλως την γνωμη μου.Ο καθενας εχει την δικη του.
Τωρα οτι μου κανεις παρατηρησεις αυτο δεν ειναι σωστο.Προσωπικα σε κανεναν δεν εκανα παρατηρησεις και ουτε κανω.
 
Όταν γράφεις τέτοια πράγματα όμως θα πρέπει να περιμένεις και παρατηρήσεις. Αν λες ότι το όνομα Olympic ακούγεται ακόμα και το Aegean καθόλου, τι περιμένεις; Ναι μεν προσωπική σου γνώμη, αλλά αυτή η γνώμη είναι πολύ μακρία από την αεροπορική πραγματικότητα των τελευταίων χρόνων. Μήπως είσαι κι εσύ (ή οι πελάτες σου) εξ ίσου μακριά;
 
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιος να μου κανει παρατηρηση εκτος απο τους συντονιστες.Ολοι οι αλλοι η περνουμε η αφηνουμε κατι καλο σε αυτο το φορουμ.
Τωρα εγω που ασχολουμε με τα ηλεκτρονικα, αν καθομουν και εκανα παρατησεις σε καθε μελλος του ηλεκτονικου φορουμ (και στο Ελληνικο φορουμ και στο Ρωσικο) μονο κακο στον εαυτο μου θα εκανα.
 
Προφανώς δε θες άλλη γνώμη από τη δική σου. Δεν είναι παρατήρηση όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου και το γράφει ή όταν απαντάει σε μια γνώμη ή άποψή σου. Πόσο μάλλον όταν η προσωπική σου γνώμη δεν είναι κοντά στην τρέχουσα πραγματικότητα. Συζήτηση γίνεται. Δεν μπορούν να σου απαντάνε μόνο οι Συντονιστές. Αν θες να λες τη γνώμη σου, θα περιμένεις και πιθανή απάντηση, όπως κάνεις κι εσύ. Αλλιώς κακώς ξαναγράφτηκες στο φόρουμ. Και φυσικά "όλοι οι υπόλοιποι" δεν αφήνετε ή παίρνετε πάντα κάτι καλό στο φόρουμ. Δυστυχώς πολλοί αφήνουν και κάτι κακό.

Τέλος μην ξεχνάς ότι ο λόγος που αποχώρησες την πρώτη φορά ήταν ακριβώς οι παρατηρήσεις σου προς τους Συντονιστές και η διαφωνία σου μαζί τους. Δε γίνεται μπες-βγες και με τους όρους σου.

Τέλος το off topic. Για οτιδήποτε άλλο σχετικά με αυτό, στο topic των Συντονιστών. Πίσω στο θέμα μας λοιπόν!
 
Για όποιον ενδιαφέρεται, η απόφαση της Ευρωπαικής Επιτροπής που δίνει άδεια στην Aegean να εξαγοράσει την Ολυμπιακή.


Την ανέβασα στο dropbox μου γιατι το forum μου έβγαλε μήνυμα ότι μπορώ να ανεβάσω μόνο μέχρι 250Kb. Αν οι Moderators μπορούν να ανεβάσουν μεγλαύτερα αρχεία θα προτιμούσα να μεταφερθεί στο forum.
 

Attachments

  • COMP.M6796.pdf
    1,9 MB · Προβολές: 103
Top