Οι προβολές συνεχίζονται αργά και βασανιστικά...Μία...καμμία...Το μαρτύριο τής σταγόνας.Ξέρω τι θέλετε!Τουρτοπόλεμο.Σ'αυτά είμαι πρώτος.Αλλά μάς το κλείδωσαν σαν τσίγκινο μεσαιωνικής μεγαλοκυρίας τής οποίας ο σύζυγος φεύγει γιά τη σταυροφορία τού 1192.(Σα να λέμε STR-SKG-ATH).Ή μήπως τού 1148;(BRU-ATH).Παντού βλέπω Ολυμπιακή.Και γιά να είμαι ειλικρινής,αν δούλευα στα αεροπλάνα στο Ελληνικό θα έκανα θαύματα και δεν θα είχα κολλήσει στο Internet.Ας είναι,όμως.Όλα έχουν το νόημά τους.
Airzena έγραψε: "Να διαβάζαμε αστεία περιστατικά πού συνέβησαν..."
Σε μία πτήση εσωτερικού στο Ελληνικό έλειπε ένας τελευταίος επιβάτης και έπρεπε να γίνει αναγγελία ονομαστική: "Mr Cello is kindly requested to proceed immediately..."αλλά ο επιβάτης κάπου κοιμόταν και δεν άκουγε."Για κάνε μία 'βροντώδη'"είπε ο προϊστάμενος βάρδιας:Η συνάδελφος έβαλε τα δυνατά της: "Mr Cello, Μr Cello..." τίποτα ο επιβάτης.Μετά από αρκετές άκαρπες αναγγελίες ζήτησαν από τη συνοδό πού ήταν στο αεροπλάνο:"Ο κος Cello πού κάθεται στο 5A είναι γκρουπάκι με το 5B.Ανέβα στο αεροπλάνο και ρώτα τόν κύριο στο 5Β αν ξέρει κάτι." Η συνοδός ανέβηκε και τί να δεί;Ο κος Cello καθόταν κανονικά στο 5A,παρέα με τον βιολοντσελίστα στο 5B. Όταν καταλάβαμε τί είχε συμβεί γελάγαμε μία βδομάδα...
Ρωτώντας μαθαίναμε και για τη δουλειά τών άλλων.Το λάθος είχε γίνει στον έλεγχο εισιτηρίων.Ο υπάλληλος έπρεπε να εκδώσει μόνο μία κάρτα επιβίβασης κι άς είχε πληρώσει ο επιβάτης γιά δύο θέσεις.Μετά έπρεπε να πάρει το Load Control και να ζητήσει να μπλοκάρουν το 5A,να σβηστεί η θέση από τήν οθόνη για να μη δοθεί σε άλλον επιβάτη,διότι τσεκάρουμε "μόνο ψυχές"...
Πριν από πολλά χρόνια μία φίλη της μητέρας μου ταξίδευε συχνά Ιταλία άλλοτε με τήν Ολυμπιακή και
άλλοτε με πλοίο από Πάτρα γιατί τήν είχανε σταμπάρει οι τελωνειακοί.Σε ένα ταξίδι είχε κρύψει στο άτομό της λεφτά,δηλαδή πώς να πώ,στα όρια τής ευπρέπειας,μη μάς κλείσουν κι αυτό το νήμα,τα είχε κάνει μασουράκι και τα είχε σε ασφαλές μέρος.(Σα να ακούω τα ηλεκτρονικά σας γέλια).Και λίγο πριν τήν προσγείωση,πάνω πού η αεροσυνοδός έκανε τήν αναγγελία "παρακαλώ προσδεθείτε",σηκώθηκε για να πάει επειγόντως στην τουαλέττα."Πού πάτε κυρία μου,προσγειωνόμαστε!"Εκείνη είπε μεγαλόφωνα:
"Κοπέλλα μου,Χ€Ζ

M@I !!!"