Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: FSX problem...Please help!!!!!

TAKIS":3ag15i4g said:
Θελω βοηθεια....
Αγορασα χτες το FSX De Lux και οταν ξεκινησα την εγκατασταση
ολα ειναι ΟΚ στο πρωτο δισκακι και οταν ζηταει να βαλω το δευτερο το PC δεν το τρεχει με τιποτα...
Το PC ειναι Ρ 4 στα 3,6 , δισκος 120 MΒ,καρτα γραφικων 256 ΜΒ
νομιζω ΟΚ...
Τι μπορει να φταιει???/

120GB

το ποιο σπουδαιο ξεχασες: Μνημη RAm ποσο εχεις?

προσπαθησε ξανα σβησε ολα τα προγραμματα που εκτελουνται,ειναι βαρυ προγραμμα και θελει αρκετη ωρα να γινει η εγκατασταση.

εγω το εχω πειρατικο dvd 8.5gb και δουλευει κανονικα.....
Εγω εχω 128mb vga and 3x1024mb μνημη ram,

directX9 το εγκατεστησες?

Αν είναι πρόβλημα στην εγκατάσταση:

1) Αν το έχεις αγοράσει Original πήγαινε το πίσω και ζήτα νέο πακέτο
2) Αν είναι πειρατικό, όταν πρωτο κυκλοφόρησε πειρατικό το 2ο DVD ήτανε χαλασμένο...ίσως να έπεσες σε αυτή την κόπια!

Γενικά θα σου πρότεινα να το αγοράσεις original...γιατί έτσι στηρίζεις κάτι που σου αρέσει....αλλά περίμενε 1-2 χρόνια να το αγοράσεις αν το PC σου δεν ειναι του τελευταίου 6μηνου με ότι TOP υπάρχει από κάρτα γραφικών, επξεργαστή κλπ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ πρόγραμμα σε ισχύ!! Καμία σχέση σε απαιτήσεις με το FS2004.

killerwing":lbwgdlcl said:
εγω το εχω πειρατικο dvd

Να το χαιρεσαι φιλε killerwing, αλλα τετοια πραγματα δεν γραφονται σε ανοιχτο φορουμ... :stupid: :doubt:

Το αγορασα original apo PLAISIO...
To πηγα για ελεγχο το πρωι και μου ειπαν οτι ειναι ολα οκ
και οτι φταει το PC η κατι με συμβατοτητα...
Πηρα τηλ. τη Microsoft gr που μου ειπε να τους το παω και θα μου
δωσουν αλλο , αλλα τωρα λες στο Πλαισιο να μου λενε <<μουφες>>? οτι δεν εχει προβλημα?
Ειδα και direct X 9 4.090000.0904

Σε μερικά PC έχει αναφερθεί πρόβλημα σαν και αυτό που αναφέρεις με το 2ο DVD. Κάνε ένα search στα Forum. (avsim,simflight,microsoft) γιατί υπήρχε λύση την οποία δεν θυμάμαι

Chris