Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
freemail σημαίνει yahoo, hotmail, κλπ. Non-freemail σημαίνει την διεύθυνση που έχεις από την IP σου, (π.χ. xxxxxxx@forthnet.gr, xxxxxxxx@otenet.gr, κλπ)

Καλισπέρα Κύριοι..!

Θα ήθελα να διατυπώσω εδώ τις εντυπώσεις μου απο το νέο FSX...
Το δοκίμασα σε Intel Core 2 Duo στα 2,4Ghz με 256Mb Nvidia Video Card..
Έτρεξε σε Full ρυθμίσεις εξαιρετικά (εκτος απο μεγάλες πόλεις π.χ Los Angeles),
και μπορώ να πω οτι δεν έχει καμια σχεση με τις προηγούμενες εκδόσεις...
Είναι Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
Έδω και μια FOTO απο το β747-400 της Microsoft καθώς είμαι στο Base Leg
και στρίβω για Final στο LGKP (Κάρπαθος)..!
Φαίνεται απλά πόσο ρεαλιστικό μπορεί να γίνει το FS...
Να φανταστείτε οτι δείχνει μεχρι και τις κινήσεις του fτερού (δονήσεις) κατα την απογείωση, προσγείωση κλπ...

[/img]

παιδες μολις πειρα ολοκληρο το FS Passenger (οφ τοπικ τρομερο προγραμμα) αλλα το LGAV το εχει LGAT, πως μπορω να το αλλαξω, γτ παντα στο τελος εχω το προβλημα οταν θελω να προσγιοθω στην Αθηνα, οι επιβατες εχουν προβλημα οτι ειναι σε λαθος προρισμος.

Διάβασε το manual αλλά κάνε ενα search στο forum τους. Γράφει πως να κάνεις αλλαγές στην database με τα αεροδρόμια.

Ενημερωτικά πότε δεν είχα πρόβληαμ με το LGAV δεν το αναφνωρίζει οτι υπάρχει αλλα δεν δημιουργεί πρόβλημα στην πτήση. Διαβάζει το αεροδρόμιο που προσγειώθηκες κανονικά

Chris

Παιδες το πηρα!!!Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου τρέχει πολύ καλα με φούλ ρυθμίσεις (athlon 3700+,1024mb ram,Ati x800 GTO 256mb gfx card),και ειδικά σε μεγάλο υψόμετρο πιάνω 60αρια σε FPS.Απο physics ΣΚΙΖΕΙ (ρε σεις σε virtual cockpit mode "κουνιεται" ο πιλοτος αναλογα με τις κινησεις του αεροπλανου...δηλαδη αν ανοιξεις spoilers πχ τον βλέπεις να σκύβει μπροστά λόγω ελλάτωσης ταχύτητας...!!! :o )

Επίσης τα γραφικα ειναι πολύ βελτιωμένα και πολύ next-gen...

Αυτα...φεύγω...πάω να παίξω...

Αλήθεια γνωρίζετε αν μπορώ να περάσω sceneries και αεροπλάνα απο το FS9 στο FSX?

ΥΓ:Πολυ καλα και τα νεα views...αλλα ρε παιδια που στο καλό πήγε η επιλογή "views options" ωστε να τα customαρεις;

Καλημέρα,

Σε όσους ασχολούνται με το Flight Simulator 2004 και το FS-X επιτρέψτε μου να γνωστοποιήσω-προτείνω και την ιστοσελίδα των HAF & HAA Virtuals που εξομιώνουν μέρος των πτήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορίας Στρατου στο πολυπληθές δίκτυο του IVAO.

Καλές πτήσεις και καλώς σας βρήκα. :D

Kαλησπερα παιδια!
καιρο ειχαμε να τα πουμε!! :P

Απεκτησα το νεο FSX deluxe πριν μερικες μερες. Το αγορασα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ και το εγκατεστησα στο συστημα μου το οποιο ειναι PENTIUM 4 στα 3 GHz, με 1.5 gb RAM και ATI 9200 128 mb. Μπορω να πω οτι με τις ρυθμισεις στο 70% των γενικων δυνατοτητων του τρεχει μια χαρα. Ειναι σπαστικο το γεγονος οτι η κινηση δεν ειναι completely smooth αλλα σε καποιες φασεις ψιλοδαγκωνει αλλα δεν ειναι σε ενοχλητικα επιπεδα.

Πιστευω οτι ενα αποδεκτο συστημα για να εχουμε μια εκπληκτικη επιδοση του εξομοιωτη ειναι ενας νεος INTEL core DUO μεγαλης ταχυτητας με τουλαχισον 2gb RAM, καρτα γραφικων στα 256 mb και φυσικα WINDOWS VISTA. Σε ενα τετοιο συστημα το FSX θα τρεχει τελεια σε full ρυθμισεις και συν της αλλης θα μπορουμε να επιτυχουμε και τη completely smooth κινηση.

Κατα τ' αλλα οφειλω να ομολογησω, και συμφωνω με τους προλαλησαντες, οτι η νεα εκδοση με εχει αφησει αφωνο! Ειναι μια νεα γενια γραφικων, οπως ειχαμε ζησει την αλλαγη του FS98 στο FS2000. Καμια σχεση με πριν. Φοβερο και λειτουργικοτατο interface, γραφικα που κοβουν την ανασα, ρεαλισμος υπεροχος, ποικιλια αεροπλανων επιτελους, νεοι ηχοι σε ολα τα αεροπλανα που θυμιζουν τρομακτικα τους αληθινους (ισσοροπημενοι ηχοι μεσα στα πιλοτηρια, στο περιβαλλον κλπ), ρεαλιστηκοτατα cockpits με το υπεροχο εφε της αντανακλασης του γυαλιου, εδαφικα textures με πολυ ομορφα και προσεκτικα τοποθετημενα σπιτια κτιρια και αεροδρομια.

Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις απο τις συνολικα 3 ωρες που εχω προλαβει να ασχοληθω με το FSX deluxe. Oμολογω οτι χρειαζομαι νεο συστημα για να μπορεσω να εχω μια πληρη εικονα του εξωμοιωτη.

Καλες μας πτησεις λοιπον και ευχομαι οι ομαδες που φτιαχνουν τα sceneries να δραστηριοποιηθουν για να δημιουργησουν νεα σκηνικα για τη χωρα μας σε ενα τοσο φοβερο παιχνιδι! Ας φτιαξουμε επιτελους και κατι για την Αθηνα. Απο το 1998 εχουμε να δουμε ενα ομορφο ATHENS scenery! :)

Όντως ωραίο το FS-X αλλά ελλιπές ακόμη κατά την γνώμη μου.

Να σταθώ στην χρονολογία που ανέφερες, 1998, τα του FS2004 Ελληνικά sceneries και mesh terrain τα έχεις υπ΄ όψιν σου?
Αν όχι κρίμα, αξίζει πάντως να τα δεις γιατί με την χρήση τους το FS είναι μέρα με την νύχτα και σίγουρα καθόλου παίγνιο.

Υ.Γ. Δεν σε προσφωνώ με το όνομα σου διότι δεν φαίνεται κάπου.

Γεια σου Δημητρη,
Κωνσταντινος!

Και βεβαια εχω τα sceneries που ειπες και ειναι απλα υπεροχα! Ομως χρειαζομαστε πιστευω και ενα σκηνικο της Αθηνας γενικοτερα στο νεο FS.

Kατα τ' αλλα μακαρι να γινουν συμβατα τα του 2004 στο FSX

Eγώ έβαλα το Αεροδρομιο Λημνος στο FsX,και αν και το τρεχει/φορτωνει,μεσα στο taxiway μου πεταγονται δεντρα...