plt":1lcpw59q said:Καλημεριζω την αεροπορικη παρεα...! εχω το εξης προβλημα και καθε πιθανη βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη. Κατεβασα for free ενα 747 200 για το fs9 το οποιο μεχρι προτινος ηταν pay ware. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι εξαιρετικα πιστη αναπαρασταση του real 742 και μου λοιπουν τα manuals, checklists etc. Οπως καταλαβαινετε το μονο που μπορω να κανω ειναι να θαυμαζω τα εξαιρετικα τοu liveries. Ξερει λοιπον κανεις που μπορω να βρω πραγματικα checklists για το 742?? thanks!!
ivan_the_pilot":2uhm01dl said:Στο λάπτοπ μου που έχει vista το fs παίζει κανονικοτατα,χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα add-ons λειτουργούν μια χαρά,με εξαιρεση το Α380 της Wilco(προσωπικά εμένα δεν μου παίζει)![]()
Bασικά απέκτησα τον Σεπτέμβριο το uranus duo της turbo x με διπλοπύρινο cpu στα 2,0 hz+κάρτα γραφικών Αti Radeon 1600.Οπότε,δεν θα χάνω την ευκαιρία να παίζω fs στις διακοπές μουSocrates":130v4hrp said:ivan_the_pilot":130v4hrp said:Στο λάπτοπ μου που έχει vista το fs παίζει κανονικοτατα,χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα add-ons λειτουργούν μια χαρά,με εξαιρεση το Α380 της Wilco(προσωπικά εμένα δεν μου παίζει)![]()
Μα καλά τι laptop έχεις και παίζει fs?