Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψω από το FSX που έχω τώρα στο FS2004. Μπορούν τα logs που έχω κάνει στο FSX να μεταφερθούν στο FS2004? Αν ναι, με ποιον τρόπο?

plt":1lcpw59q said:
Καλημεριζω την αεροπορικη παρεα...! εχω το εξης προβλημα και καθε πιθανη βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη. Κατεβασα for free ενα 747 200 για το fs9 το οποιο μεχρι προτινος ηταν pay ware. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι εξαιρετικα πιστη αναπαρασταση του real 742 και μου λοιπουν τα manuals, checklists etc. Οπως καταλαβαινετε το μονο που μπορω να κανω ειναι να θαυμαζω τα εξαιρετικα τοu liveries. Ξερει λοιπον κανεις που μπορω να βρω πραγματικα checklists για το 742?? thanks!!

'Ολα είναι εδω

http://www.panelshop.com/OPS_RFP/RFP_Files.htm

Καλό διάβασμα, και για να το πετάξεις σωστά θα χρειαστείς αρκετό :)

φιλε oal260 αν και βρηκα τελικα το manual του rfp, το site αυτο, ειναι προφανως αυτο που εψαχνα μιας και απο οτι βλεπω εχει και videos! thanks a lot!!! :)

Συμβατότητα με Windows Vista

Είναι το FS2004 συμβατό με Windows Vista ή άδικος ο κόπος να το εγκαταστήσω; Τα add-ons που έχω θα τρέξουν;

ÄçìÞôñçò ôï ðñüãñáììá åéíáé óõìâáôü ìå ôá vista k öáíôÜæïìáé k ôá add ons ãéáôß ôá addons äåí Ý÷ïõíå íá êÜíïõíå ìå ôï ëåéôïõñãéêü óýóôçìá áëëá ìå ôï fs ôï ßäéï. ÐñïóùðéêÜ ôï Ý÷ù ðåôÜîåé óå vista k ìÜëéóôá ìïõ ðÞãáéíå ˺ÃÏ êáëýôåñá áðüôé óôá ÷ñ (ßóïò k åðåéäÞ äåí åß÷á ðïëëÜ ðñïãñÜììáôá ðÜíù)

¼ìùò ãéá êáëï k ãéá êáêü êáíå install ôï patch 9.1 ôïõ fs ìÞðùò k ðáßæåé ôßðïôá ìå áõôü

Στο λάπτοπ μου που έχει vista το fs παίζει κανονικοτατα,χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα add-ons λειτουργούν μια χαρά,με εξαιρεση το Α380 της Wilco(προσωπικά εμένα δεν μου παίζει) :wink:

Noobie

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια καταρχην για το πολυ όμορφο site που βρήκα.

Το fs είναι ένα απο τα παιχνίδια που πραγματικά με έχουνε εντυπωσιάσει.Ειναι η πρώτη φορά εδω και καιρο που ξενύχτησα στον Η/Υ για πτήσεις σε real time με καφε τσιγάρο και το ATC να με ξυπνάει.

ΜΙλαω πάντα για το fs2004.Θα ήθελα καταρχήν να ζητήσω συγγνωμη για τις παιδικές ερωτήσεις.

*)Θα ήθελα εαν μπορει κάποιος να μου στείλει tutorial με το PMDG το advanced v2 του timothy κάτι το όποιο και έσβησα και δεν βρίσκω.

2)Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρείαζεται για να κάνεις ένα flightplan με sid stars για LGAV - LGMT για παράδειγμα ποια προγράμματα από (που έχω κατεβάσει)Εαν μπορει κάποιος έστω και με pm να μου το περιγράψει.

3) τέλος επειδή ξέρω οτι το default atc με το fmc και τα sidstars δεν λειτουργέι θέλω να ρωτήσω έαν είναι καλό το contact radar που έχω.

Βασικά σκοπός μου έιναι να μάθω να πετάω σωστά το boeing και μετα να παίζω online.

οτιδήποτε άλλο χρειάζεται παρακαλώ βοηθήστε με.....

ivan_the_pilot":2uhm01dl said:
Στο λάπτοπ μου που έχει vista το fs παίζει κανονικοτατα,χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα add-ons λειτουργούν μια χαρά,με εξαιρεση το Α380 της Wilco(προσωπικά εμένα δεν μου παίζει) :wink:

Μα καλά τι laptop έχεις και παίζει fs?

Κι εγώ για laptop ρωτούσα αρχικά... 1.8GHz Dual Core, 2GB RAM, GeForce8400 256MB επεκτάσιμη μέσω της φυσικής μνήμης, με Vista Home Premium. Δεν βρήκα βέβαια ακόμα χρόνο να το εγκαταστήσω ώστε να δω αν παίζει. Το FS9 πάντως, για το οποίο μιλάμε δεν έχει και τις τρελές απαιτήσεις σε hardware, αν και εδώ που τα λέμε ακόμα και το FSX με αυτή τη σύνθεση θα παίζει ικανοποιητικά. :great:

Socrates":130v4hrp said:
ivan_the_pilot":130v4hrp said:

Μα καλά τι laptop έχεις και παίζει fs?
Bασικά απέκτησα τον Σεπτέμβριο το uranus duo της turbo x με διπλοπύρινο cpu στα 2,0 hz+κάρτα γραφικών Αti Radeon 1600.Οπότε,δεν θα χάνω την ευκαιρία να παίζω fs στις διακοπές μου :banana: :mrgreen: