Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
seven4seven":177t0dbg said:
flying_sotoman":177t0dbg said:
αν εχεις ακουστα τα αεροπλανα(ναι, αυτα που πετάνε) εχουν ακτι v-speeds και Vref η ταχύτητα προσέγγισης στον διαδρομο. στο learjet 45 ειναι 110 με κανονικο payload σε ενα 737 158 σε ενα 747 184 σε ενα concorde 230
Eίπα "τον διάδρομο και τα υπήνεμά του". Διάβασε πρώτα και μετά προσπάθησε ξανά. Και επίσης, άν προσεγγίσεις διάδρομο με 747 και 185 αντί για 184, δέν θα σου κάνει μήνυση κανείς...

Και,ναι,κάτι έχω ακουστά απο αεροπλάνα. Πολύυυυυυυυυυυυ πρίν απο εσένα. :wink:

τιπότα προσωπικό αλλα... πολύ φουριόζος μας ήρθες μικρέ μου. Ευτυχώς βέβαια, για να μάθουμε και κάτι.

:twisted:
ok για το pattern εχεις ψδίκιο μόμως αναφερες και τον διαδρομο.οποτε αντι να δινεις τα φώτα στους νέους πας και τους λες μπακαλιες , ε μωρε ακτεβασε κανα φλαπ οσο σε παιρνει ταχυτητα 100-300 και εισαι ενταξει...

οσο για το 2ο λέμε τώρα. ας γινόμαστε όσο πιο σαφεις γίνεται

βασικα στο0ν τομεα που λιώνω καθε μερα 5-6 ώρες έχω άριστη κρίση ακι λοφγικό ειναι να σας ήρθα φουριόζος :twisted: :twisted: :twisted:

Την προσωπική σας συζήτηση μπορείται να την κάνετε και μέσω PM...

flying_sotoman, πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε τι γράφεις :wink: Και ρίξε και μια ματιά σ' αυτές τις οδηγίες:

:arrow: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=2141

Έλα πιλοτάρα μου, για να σε δώ πώς θα απαντήσεις εσύ που δέν λές μπακαλιές στο ερώτημα του SuperTrunksZ :

SuperTrunksZ":1pblmy52 said:
Παιδιά,μια τελειως n00bάδικη απορία.Ενώ κάνω την πτήση μου καλά,έχω πρόβλημα με το ATC στην προσγείωση.Δηλαδή μου δίνει τα landing coordinates,αλλά δεν μου δίνει clearence.Βρε δεν πά να κάνω μισή ώρα κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο,τίποτα!Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;

H ταπεινότητά μου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.
..............

Χρηστο σόρυ, αλλα ούτε κάν όφφ τόπικ δέν έιμαστε.

seven4seven":3u98cy00 said:
Χρηστο σόρυ, αλλα ούτε κάν όφφ τόπικ δέν έιμαστε.

Off-topic δεν είστε. Αλλά η προσωπική σας αντιπαράθεση αφορά το υπόλοιπο forum? :roll: Thanks!

xristos":spowz7as said:
Την προσωπική σας συζήτηση μπορείται να την κάνετε και μέσω PM...

flying_sotoman, πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε τι γράφεις :wink: Και ρίξε και μια ματιά σ' αυτές τις οδηγίες:

:arrow: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=2141
βασικα δεν υπαρχει λόγος για πμ αφου ειμαστε μεσα στο θέμα.flightsimming

το πρόβλημα δεν ειναι στην ορθογραφία αλλα στο οτι γραφω γρήγορα και πατάω μαζι "ο,τι πάρει ο χάρος".θα το προσέχω πάντως...

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει στο εξής θέμα:Στο PSS Airbus A320 της Just flight,πώς μπορούμε να απαλείψουμε τον περιορισμό ταχύτητας που έχει από μόνο του από τους 350 κόμβους και πάνω?Διότι αν θέλω να πετάξω με ταχύτητα μεγαλύτερη των 350 κόμβων,δεν μπορώ!Έχει τη γνωστή "ερυθρόλευκη",κατακόρυφη γραμμή από τους 350 και πάνω.Χρειάζεται να αλλάξω κάτι στο configuraiton του αεροσκάφους για να επιτευχθεί αυτό?Κι αν ναι,τι πρέπει να αλλάξω?Ευχαριστώ πολύ.

mimithem":1x63oq11 said:
Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει στο εξής θέμα:Στο PSS Airbus A320 της Just flight,πώς μπορούμε να απαλείψουμε τον περιορισμό ταχύτητας που έχει από μόνο του από τους 350 κόμβους και πάνω?Διότι αν θέλω να πετάξω με ταχύτητα μεγαλύτερη των 350 κόμβων,δεν μπορώ!Έχει τη γνωστή "ερυθρόλευκη",κατακόρυφη γραμμή από τους 350 και πάνω.Χρειάζεται να αλλάξω κάτι στο configuraiton του αεροσκάφους για να επιτευχθεί αυτό?Κι αν ναι,τι πρέπει να αλλάξω?Ευχαριστώ πολύ.
350 κόμβους μιλαμε indicated?μαλλον ναι!
λοιπόν πανω απο 350 κόμβους το αεροπλάνο διαλυεται σε κοματάκια και το add on της airbus θελει να το αποτρέψει αυτο.και στα deafult αεροπλάνα υπάρχει ενα όριο απλώς δεν σε περιορίζει.
λυπήσου το και πετα κατω απο τα 350

επειγον!!!
υπάρχει καποιο προγραματάκι που να επιτρέπει να πετανε δύο ατομα μαζί ενα αεροπλάνο σε στύλ pilot-copilot?

Pilot , copilot yparxei alla prepei na to agoraseis...legete FSNET kai kanei 8 euro

i apli ekdosi petane 2 atoma
stin deluxe ekodsi pou kanei 30 mporei na moirazontai eos kai 8 atoma to idio plane
(2 pilot-copilot kai oi alloi observators)