Νέος στο ωραίο forum και ακόμα ωραιότερο thread και πέρασα να πώ ενα γεια σε ολους.
Εγώ την εκανα ανάποδα τη δουλειά. μετα το κόλλημα με το FSX προχτές εβαλα και FS2004! Σωστός? Bombardier στο FSX με settings στο 1/3 (μέχρι να κρασάρει ο Prescot,εννοείται) και 50North Boeings με passengers στο 2004 αλλα με full settings μέχρι να δροσιστεί πάλι το pc
Και πάλι χαιρετώ και τα λέμε.
ερώτηση για το fs2004. υπάρχει κάποιο patch ή παρέμβαση σε κάποιο αρχείο έτσι ώστε να ξεκινάει η αποστολή με σβηστούς κινητήρες κι όχι σε λειτουργία που είναι το default?
ερώτηση για το fs2004. υπάρχει κάποιο patch ή παρέμβαση σε κάποιο αρχείο έτσι ώστε να ξεκινάει η αποστολή με σβηστούς κινητήρες κι όχι σε λειτουργία που είναι το default?
Διαλέγεις το αεροπλάνο που θες.
Διαλέγεις αεροδρόμιο.
Το "φέρνεις" το αεροπλάνο στην κατάσταση που θες (σβηστό/apu on ή of κλπ)
Αποθηκεύεις την πτήση και επιλέγεις MAKE THIS FLIGHT DEFAULT.
Ρε Παιδιά,τι πονοκέφαλος και αυτός ο Gates επιτέλους....
Με Αυτούς τους Flight Simulators,δεν ξέρω,νομιζει ότι πρέπει να πάμε να ξηλωθούμε να αγοράσουμε τα υπέρ-μηχανήματα για να μπορούμε επιτέλους να παίξουμε ανθρώπινα .....τι να πω......Εντω μεταξύ,έχω κάτι add-on's που δεν θέλω να χάσω,τα οποία είναι για τον FS2002.Γίνεται καμιά πατέντα? Ξέρετε?
Γιαννη κατ' εμε το μονο που εχουν πετυχει στο FSX ειναι η τρομερα "πιστευτη" θαλασσα. Κατα τα αλλα με τοσα addons που υπαρχουν το FS9 ειναι στα ιδια επιπεδα με το FSX. Σου προτεινω να βρεις το FS9 και να κανεις το πρωτο βημα με αυτο. Εκτος αν εχεις λεφτα για εναν Super Cray Computer. :twisted: Τοτε παρε το FSX.