Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για ψαξε εδω-->http://www.fsdome.com/

παιδιά κάτι έκανα στο fs2004 και δεν στρίβει το αεροπλάνο, δεν στρίβουν οι ρόδες του. Δεν μπορώ να κάνω τροχοδρόμηση. Δεν ακούει το τιμόνι με απλά λόγια. Tα ailerons κινούνται κανονικά! δηλαδή όταν απογειωθώ η πλοήγηση γίνεται κανονικά. Καμιά ιδέα;;

Εάν συμβαίνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο α/φ, φταίει το μοντέλο.

Εν πτήση, υπακούει το rudder? Εάν όχι, τότε πιθανότατα πρέπει να ελέγξεις τα assigned keys που έχεις για το rudder/steering, και επιβεβαίωσε ότι είναι assigned για το joystick

TOGA":27rkegld said:
Εάν συμβαίνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο α/φ, φταίει το μοντέλο.

Εν πτήση, υπακούει το rudder? Εάν όχι, τότε πιθανότατα πρέπει να ελέγξεις τα assigned keys που έχεις για το rudder/steering, και επιβεβαίωσε ότι είναι assigned για το joystick

παίζω με πληκτρολόγιο.
το bank left & bank right ακούει by default με τα κουμπιά Num4 & Num6 αντίστοιχα. Επίσης με τα ίδια κουμπιά, στρίβει αριστερά και δεξιά στο έδαφος.
Εμένα ακούει μόνο όταν είναι στον αέρα. έβαλα τα τριμ, όπως μου πες, όμως όταν απογειωθώ δεν μπορώ να στρίψω αριστερά διότι πολύ απλά κάνει τριμ αριστερά.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Αν στρίβει στο έδαφος με τα κουμπια (Num4 & Num6) που έχεις για τα ailerons (bank left & bank right όπως ανέφερες), αυτό σημαίνει ότι έχεις τσεκάρει την επιλογή για autorudder (αλλιώς θα έστριβε στο έδαφος με τα ξεχωριστά rudder πλήκτρα). Έλεγξε στις ρυθμίσεις αν το autorudder είναι επιλεγμένο. Εναλλακτική λύση είναι να assign δυο πλήκτρα για rudder και να χρησιμοποιείς αυτά

Πώς μπορείς και παίζεις με τα πλήκτρα; Κανά-δυο φορές που έχω δοκιμάσει μου έχει βγει η ψυχή :D

φτου.. το autorudder ήταν. σε χιλιοευχαριστώ!

εγώ δεν μπορώ να παίξω με joystick :)
συνήθεια είναι όλα

Καλησπέρα.Πήρα χτες το fs 2004 της microsoft.Αν και δε με εντυπωσίασαν τα γραφικά μου άρεσε.Όμως μου είναι πολύ δύσκολο να το μάθω.Μιλάει και στα κ***αγγλικά ο instructor και κάποια πράγματα αδυνατώ να τα καταλάβω.Υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο του συγκεκριμένου flight sim στα ελληνικά?

@ z_pilot "Μιλάει και στα κ***αγγλικά ο instructor "

Καλά εσύ έτσι εκφράζεσαι για μια ξένη γλώσσα?