Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειδες... κανει το λαθος και μιλαει στην γλωσσα της αεροποριας. Μυνηση στην Microsoft ΤΩΡΑ

:?

Ρε παιδιά μη μου τα χώνετε.Τις αεροπορικές έννοιες θα μπορούσε να τις κρατήσει στην αγγλική γλώσσα αλλά στα flying lessons θα μπορούσε να έχει την επιλογή γλώσσας.

@eddhflyer:Δε γουστάρω καθόλου τους Άγγλους γι'αυτό εκφράζομαι έτσι.Η γλώσσα τους είναι παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας και ούτε καν το αξίζουν.

Η γλώσσα τους είναι παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας και ούτε καν το αξίζουν.

Ουδεμία διάθεση έχω να βγω εκτός θέματος, γι' αυτό και οποιαδήποτε συνέχεια με πμ. Αλλά επειδή το παραπάνω quote είναι δημόσιο, πιστεύω ότι δημόσια πρέπει να είναι και η απάντηση

Φίλτατε, το αν μια γλώσσα είναι η "παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας" ή όχι, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με το αν κάποιος "το αξίζει" ή όχι. Καταρχήν, η έννοια αυτή δεν έχει βάση. Τι εννοείς "το αξίζουν"; Ηθικά; Γλωσσολογικά; Τι;

Το αν μια γλώσσα γίνεται σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο Lingua Franca ή όχι, δεν είναι κανενός απόφαση. Ή μάλλον, κατά μία έννοια, είναι απόφαση όλων. Όπως μια γλώσσα δεν "ορίζεται" από κανέναν αλλά αναπτύσσεται και μεταβάλλεται από τους χρήστες της, έτσι και η δημιουργία μιας Lingua Franca (είτε αυτή είναι τα Αγγλικά σήμερα, τα Λατινικά παλαιότερα, ή τα Αρχαία Ελληνικά πολύ παλαιότερα) είναι κάτι που απλώς συμβαίνει - κυρίως μέσω κοινωνικοπολιτικών αλλαγών.

EDIT:
Ω! Τι ενδιαφέρον! Έχεις ως signature ένα quote στα Αγγλικά!!!

TOGA":3adihnjv said:
Ουδεμία διάθεση έχω να βγω εκτός θέματος, γι' αυτό και οποιαδήποτε συνέχεια με πμ. Αλλά επειδή το παραπάνω quote είναι δημόσιο, πιστεύω ότι δημόσια πρέπει να είναι και η απάντηση

Φίλτατε, το αν μια γλώσσα είναι η "παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας" ή όχι, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με το αν κάποιος "το αξίζει" ή όχι. Καταρχήν, η έννοια αυτή δεν έχει βάση. Τι εννοείς "το αξίζουν"; Ηθικά; Γλωσσολογικά; Τι;

Το αν μια γλώσσα γίνεται σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο Lingua Franca ή όχι, δεν είναι κανενός απόφαση. Ή μάλλον, κατά μία έννοια, είναι απόφαση όλων. Όπως μια γλώσσα δεν "ορίζεται" από κανέναν αλλά αναπτύσσεται και μεταβάλλεται από τους χρήστες της, έτσι και η δημιουργία μιας Lingua Franca (είτε αυτή είναι τα Αγγλικά σήμερα, τα Λατινικά παλαιότερα, ή τα Αρχαία Ελληνικά πολύ παλαιότερα) είναι κάτι που απλώς συμβαίνει - κυρίως μέσω κοινωνικοπολιτικών αλλαγών.

EDIT:
Ω! Τι ενδιαφέρον! Έχεις ως signature ένα quote στα Αγγλικά!!!
Όταν λέω δεν το αξίζουν εννοώ ότι το επίπεδο πολιτισμού που έχουν δημιουργήσει είναι χαμηλό σε σχέση με άλλα κράτη παρ'όλα αυτά η δική τους γλώσσα είναι παγκόσμια.Όσον αφορά το ποιες συνθήκες οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα δεν διαφωνώ.Απλά συμβαίνει.Δε μισώ τα αγγλικά.Απλώς τα αντιπαθώ.Στο κάτω κάτω είμαι ένα από τα πολλά παιδιά που από μικρά πήγαν φροντιστήρια και μάθαν αγγλικά.
Η υπογραφή μου απλώς μεταφέρει αυτοτελή τα λόγια αυτού που τα είπε.Δεν χωράνε μεταφράσεις σε κάτι τέτοια.

Πωλούνται χειριστήρια για Flight Simulation της Ch Product

Πωλούνται χειριστήρια για Flight Simulation της Ch Product σε άριστη κατάσταση. (Υπάρχουν και τα κουτιά τους)
Yoke Usb
http://www.synergycomputersystems.com/yoke-ch.jpg

και Pro Pedals Usb
http://static.howstuffworks.com/gif/pro ... large.jpeg

και τα δύο μαζί 270 EUR

Ηλίας
6948 - 000 242

http://11aviation.com/osCommerce/produc ... ts_id=1246

http://11aviation.com/osCommerce/produc ... ts_id=1248

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Όταν είμαι σε φάση approach με τον αυτόματο ενεργοποιημένο και απενεργοποιώ το AP master switch ή το ALT switch το αεροπλάνο κάνει απότομο pitch up. Συνήθως γίνεται αυτό, εκτός από λίγες (ελάχιστες) φορές που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια αιτία, μήπως έχει σχέση με τη σειρά που απενεργοποιώ τα διάφορα switches, ALT, HDG, IAS κλπ. ή είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Συνήθως πετάω με το Learjet ή το default 737-400 ή κάποιο add-on Α320 (FS2004). Ευχαριστώ για τη βοήθεια. :)

d|m|tr|s":gerzsc5b said:
Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Όταν είμαι σε φάση approach με τον αυτόματο ενεργοποιημένο και απενεργοποιώ το AP master switch ή το ALT switch το αεροπλάνο κάνει απότομο pitch up. Συνήθως γίνεται αυτό, εκτός από λίγες (ελάχιστες) φορές που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια αιτία, μήπως έχει σχέση με τη σειρά που απενεργοποιώ τα διάφορα switches, ALT, HDG, IAS κλπ. ή είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Συνήθως πετάω με το Learjet ή το default 737-400 ή κάποιο add-on Α320 (FS2004). Ευχαριστώ για τη βοήθεια. :)

Όταν απογειώνεσαι τραβάς το τιμόνι και τα elevators είναι σε θέση που δίνουν στο σκάφος ώθηση προς τα πάνω, noise up.
μετά βάζεις τον αυτόματο πιλότο, τα elevators όμως τα χει ξεχάσει εκεί.
μόλις σβήσεις τον αυτόματο, στην προσέγγιση τα ρυθμισμένα elevators από την απογείωση, σου κάνουν noise up.
Πριν λοιπόν σβήσεις τον αυτόματο πιλότο, να κατεβάζεις τα elevators κάτω και δεν θα στο ξανακάνει

Ôá elevators äåí èá Ýðñåðå íá äéïñèþíïíôáé ìå ôçí åéóáãùãÞ ôïõ áõôïìáôïõ ðéëüôïõ? åãþ äåí ôï áíôéìåôùðßæù ôï ðñüâëçìá ôïõ ößëïõ ìáò áëëá ðåôÜù åîïëïêëÞñïõ payware add-ons, ôá default ôá áðïöåýãù

Έλεγξε το trim.

Καλημεριζω την αεροπορικη παρεα...! εχω το εξης προβλημα και καθε πιθανη βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη. Κατεβασα for free ενα 747 200 για το fs9 το οποιο μεχρι προτινος ηταν pay ware. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι εξαιρετικα πιστη αναπαρασταση του real 742 και μου λοιπουν τα manuals, checklists etc. Οπως καταλαβαινετε το μονο που μπορω να κανω ειναι να θαυμαζω τα εξαιρετικα τοu liveries. Ξερει λοιπον κανεις που μπορω να βρω πραγματικα checklists για το 742?? thanks!!