Flybaboo στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter AirNewZealand
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φαντάζομαι αυτούς που έμειναν να εξυπηρετούνται μόνον με την easyJet... :wall: Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Δυστυχώς και για μας όμως γιατί μείναμε χωρίς απευθείας σύνδεση με Γενεύη και Νίκαια. Την είχα χρησιμοποιήσει για Νίκαια και ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες Ευρωπαϊκές περιφερειακές αεροπορικές. Κρίμα γιατί αποδεικνύεται ότι η κοινωνία μας επικροτεί την μετριότητα, αλλά και κατάρα στην ΟΑ που έκοψε το code share με την Baboo.
Από την άλλη όμως εάν η εταιρεία ενοικίαζε τα Ε190 και δεν έβγαζε τα έξοδά της, μάλλον αποφάσισε να μείνει με τα ιδιόκτητα Q400 και να τα βγάλει πέρα.
Το μόνο που εύχομαι να ξαναγυρίσει στην Αθήνα γιατί το ΕλΒελ αυτόν τον χειμώνα θα είναι πολύ μόνο, πίκρα, πίκρα..
πολλές εταιρείες κόψανε την Αθήνα για φέτος τον χειμώνα.

Belavia":sfqzaohb said:
...Δυστυχώς και για μας όμως γιατί μείναμε χωρίς απευθείας σύνδεση με Γενεύη...

Φαντάζομαι η Swiss δεν μετράει, ε?

Belavia":9fvd207n said:
Φαντάζομαι αυτούς που έμειναν να εξυπηρετούνται μόνον με την easyJet... :wall: Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου...

Τι έχει η Easyjet και βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο...; Εσύ μόνο με legacy carriers πετάς, όχι με λόκο; Δυστυχώς να λες δεν πετάει Αθήνα από Γενεύη και πρέπει να χρυσοπληρώνουμε την LX..

Αγαπητό μέλος spoterrakis, φυσικά και προσπαθώ όταν μπορώ να ταξιδεύσω με legacy, γιατί έχω ταξιδεύσει με loco και ξέρω την διαφορά. Όσο και να προσπαθείς να με πείσεις ότι οι loco είναι καλές εγώ αισθάνομαι σαν σαρδέλα,άσε αυτό με τις βαλίτσες που προσπαθούν να βρουν να πόντο παραπάνω στην βαλίτσα για να στην χρεώσουν. Δεν το παίζω ελιτιστής, και εγώ φτηνό εισιτήριο προσπαθώ να βρω μέσω των sales των legacy για τα εισιτήρια αναψυχής μου. Βασικό για μένα είναι η απευθείας πτήση από Αθήνα για την πόλη προορισμού, έχω ταξιδεύσει με Germanwings, airBerlin, airBaltic (που είναι αμιγώς loco – και το χαίρονται) αλλά και με την AerLingus, Estonian (που έχουν καλές θέσεις αλλά σου χρεώνουν το φαγητό και την βαλίτσα). Σε αυτό όμως που θα με βρεις εχθρό των loco είναι όταν θέλεις εισιτήριο συγκεκριμένη μέρα και έχεις ανάγκη, τότε σου πιάνουν τον κ-λο. Τότε τι σόι loco είναι όταν χρεώνουν παραπάνω από legacy; έχω δει κάτι εισιτήρια της easyJet που είναι παραπάνω και από τις legacy. Τότε γιατί να μην χρησιμοποιώ αυτές; Αλλά πάλι στο θέμα μας που είναι η Baboo, εγώ μιλώ ότι έχει εκπληκτική εξυπηρέτηση και κρίμα που την χάσαμε, το ότι υπάρχει και η LX , ναι αλλά δεν είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Κάποτε η Swissair ήταν σε πραγματικά ζηλευτά επίπεδα εξυπηρέτησης και ήμουν τυχερός που είχα χρησιμοποιήσει τα DC10 της για Βοστώνη πολλές φορές.

Belavia":1jzilaym said:
...Βασικό για μένα είναι η απευθείας πτήση από Αθήνα για την πόλη προορισμού...

Οπότε από τη στιγμή που πηγαίνει η Swiss, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Εκτός αν θεωρείς τη Swiss low cost... :roll: