FlyEna

kelesisk

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
23/01/2017
Μηνύματα
67
Likes
77
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Νέα αεροπορική εταιρεία φαίνεται ότι βρίσκεται στα σκαριά. Τώρα αν πρόκειται για κάποιο πυροτέχνημα, ο χρόνος θα το δείξει.

Fly Ena το όνομα της και μερικές πρώτες εικόνες θα βρείτε ακολούθως:

 
Μας λείψατε ρε μπαγάσηδες! :D
Και ειδικά ο παπατεώνας.

SKYGREECE_Athens_3.jpg
 
Πάντως το branding από άποψη χρωμάτων της flyena ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή της skyGreece!
 
Αφού είναι οι πρώην μέτοχοι της SkyGreece και ημιμετάφραση του ονόματος της μολδαβικής FlyOne (η οποία είναι η χείριστη εταιρεία που έχω πετάξει) θα πάει μια χαρά... φανταστείτε να έχει και άθλιο callsign σαν την FlyOne (FIA AIRLINES φάση)
 
Παντως η ιστοσελιδα που αναγραφεται στο Α320, απλα δεν υπαρχει.. Καλα θα παει...
 
Είχα παρακολουθήσει για λίγο την παρουσίαση της SkyGreece. Η αλήθεια είναι ότι τότε ήταν μεγαλεπήβολα τα σχέδια. Ή μάλλον να το πω αλλιώς, αρκετά τολμηρά κι ίσως όχι επαρκώς προετοιμασμένα. Δε θέλω να κατηγορώ δημόσια κανέναν ως απατεώνα γιατί όλοι κάνουμε λάθη, πολλές φορές από άγνοια. Για μένα η πιο αντικειμενική ανάρτηση είναι του/της kelesisk (συγνώμη, δε γνωρίζω αν είσαι άντρας η γυναίκα, δε φαίνεται από το ψευδώνυμο). Πάντως, για μένα, φαίνεται ότι αφιερώθηκε χρόνος και χρήμα για να ετοιμαστεί έστω το σχέδιο, η μακέτα όπως λένε μερικοί. Δε μου δίνει καθόλου εικόνα πρόχειρη. Απλά για να λειτουργήσει μια αεροπορική θέλει πολύ καλό και όσο το δυνατό λεπτομερέστερο σχεδιασμό μαζί με στήριξη είτε οικονομική είτε ηθική και συμβουλευτική. Από όσο γνωρίζω στην παρούσα φάση το δύσκολο είναι να βρεθεί κατάλληλο και "πιστό" προσωπικό. Δε γνωρίζω αν έχει προχωρήσει αυτή η διαδικασία για την FlyEna. Εγώ μπορώ να συνεισφέρω με μια πληροφορία: στο αεροδρόμιο του Ανόβερου (Γερμανία για όσους δε γνωρίζουν) έχει αρχίσει πάλι να αυξάνεται η κίνηση μετά την κορονοκρίση, αλλά λέγεται ότι ακόμα δεν έχει φτάσει τα επίπεδα πριν από αυτή. Λογικά τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει ζήτηση, και ο προορισμός αυτός προσφέρεται ιδιαίτερα για ταξιδιώτες που έχουν ενδιαφέρον για τεχνολογικά ζητήματα, καθώς φιλοξενεί τη διεθνή έκθεση Cebit. Υπάρχει επομένως μια καλή βάση για ταξίδια επαγγελματικού και ειδικού ενδιαφέροντος με κοινό που ενίοτε ξοδεύει σημαντικά ποσά. Συμπληρωματικά μπορεί να απευθυνθεί σε Έλληνες με βάση τη βόρεια Γερμανία ή τουρίστες που ξεκινούν το ταξίδι τους από εκεί. Μεγάλο προτέρημα του Ανόβερου είναι ότι αποτελεί ένα από τα λίγα αεροδρόμια της Γερμανίας με νυχτερινή λειτουργία. Αν έχετε σοβαρό σκοπό, γερά νεύρα και στομάχια, υπομονή και χρηματοδότες για παν ενδεχόμενο, καλή επιτυχία και ασφαλείς πτήσεις. Δώστε απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια, μόνο έτσι θα περάσετε τους ελέγχους και πιστοποιήσεις που χρειάζονται για να λάβετε απαραίτητες άδειες και να κερδίσετε αξιόπιστους συνεργάτες. Συμβουλευτείτε ανθρώπους του κλάδου. Κάποιες κρίσιμες πληροφορίες ίσως να σας δοθούν δωρεάν ή με χαμηλή χρέωση κι έτσι να μπορέσετε να κάνετε οικονομία για να έχετε απόθεμα σε καιρούς πιο δύσκολους. Όλα αυτά ωφελούν βέβαια μόνο αν το βλέπετε μακροπρόθεσμα και σοβαρά. Η αεροπορία δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα για "αρπαχτές" γιατί περιλαμβάνει το ζήτημα της ασφάλειας, ανθρώπινες ζωές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερείται τη δημιουργία και τη χαρά. Υπάρχουν επιχειρήσεις που ειδικεύονται στη συμβουλευτική αεροπορικών, ίσως φανεί χρήσιμο να συνδεθείτε με κάποια. Ίσως όμως το προσωπικό που θα επιλέξετε να την καταστήσει περιτή. Αν είναι ορεξάτο, ενθουσιώδες, έχει κίνητρο, πολλές φορές θα συμβάλει με τρόπους αποδοτικούς και αποτελεσματικούς από όλες τις απόψεις.
 
Φίλε ΙΑΤΑ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλες οι μέχρι τώρα προσπάθειες ίδρυσης Αεροπορικών Εταιρειών στην Ελλάδα αποδείχθηκε ότι έπασχαν από έλλειψη Κεφαλαίου ή και από Διοικητικά - Συμβουλευτικά πρόσωπα. Καλή τους τύχη. Δεν είναι κακό πάντως να συνεργαστούν και με άτομα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ως γυρολόγοι στα σαλόνια των υπό ίδρυση Εταιρειών.
 
Κοιτά να δεις, εντελώς συμπτωματικά ξεκινάει το Casa de papel Berlin. Τι συνειρμούς κάνει αυτό το μυαλό, σε καλό του. Ένα πράγμα όμως να έχουν όλα τα επεισόδια το ίδιο finale: και κλάαααμα η κυρία.
 
Top