Flynas

jetstream

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
03/12/2012
Μηνύματα
14
Likes
0
Η JETSTREAM Aviation Academy προσκαλεί ενδιαφερόμενες για το επάγγελμα της ιπτάμενης συνοδού, με προοπτική την πρόσληψή τους στην αεροπορική εταιρεία Flynas, της Σαουδικής Αραβίας.

Οι υποψήφιες θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:
- Απόφοιτοι Λυκείου
- Ηλικία 21-31
- Άριστο επίπεδο Αγγλικών - άλλη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
- Ύψος από 1,60 μ. έως 1,80 μ.
- Το βάρος πρέπει να είναι σε αναλογία με το ύψος
- Ευπαρουσίαστες και ευπρεπείς

Οι υποψήφιες θα αξιολογούνται από την JETSTREAM Aviation Academy και οι επιτυχούσες θα υπογράφουν διετή σύμβαση εργασίας με δυνατότητα ανανέωσης. Ο μισθός κυμαίνεται από 1.500$ έως 2.000$. Παρέχονται επιπλέον: Πτητικό επίδομα ανάλογο των ωρών πτήσης, εκτός έδρας αποζημίωση, διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, έξοδα μεταφοράς και ιατρική ασφάλιση.

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.jetstream.gr και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.
 
Απο οτι διαβασα υπαρχουν διδακτρα ετσι; γνωριζει καποιος κατι γι αυτη την εταιρεια; ετσι καποιο γενικο σχολιο ισως..:)
 
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως δίδακτρα ΔΕΝ υπάρχουν.
 
Course Fees
Please contact us.

We accept credit cards and up to 3 interest free payments can be arranged.

Αυτό λέει στο σχετικό σύνδεσμο που έδωσες..Πάτησα cabin crew και μαζί με όλα τα απαραίτητα προσόντα κτλπ που έβγαλε και αυτό κάτω κάτω..
 
Αγαπητή Ηρώ,

Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνεις για τη συνεργασία της JETSTREAM Aviation Academy και της αεροπορικής εταιρείας FLYNAS.

Η παράγραφος που παραθέτεις είναι σε λάθος σελίδα!
Αυτό που διαβάζεις είναι το Cabin Crew Course το οποίο έχει δίδακτρα.

Αν κοιτάξεις τη σωστή σελίδα (στο επάνω μενού γράφει Cabin Crew Recruitment) θα οδηγηθείς στην online φόρμα αίτησης και θα δεις πως ΔΕΝ υπάρχουν δίδακτρα.
 
ααα ευχαριστώ πολύ !
 
Μπορείτε να μου πείτε, αφού δεν υπάρχουν δίδακτρα, γιατί σε κάποιους υποψήφιους κατά την διάρκεια της συνέντευξης ζητήσατε 3.000 € για όσους δεν έχουν ξαναπετάξει ή τα πτυχία τους χρειάζονται ανανέωση και 1.000 € από όσους είναι ενεργοί!?
 
Το ποσό των 1.000 € αφορά στα administration fees και είναι καταβλητέο μόνο εφόσον ο υποψήφιος (με ή χωρίς προϋπηρεσία, current ή μη) επιλεχθεί προς πρόσληψη από την εταιρεία.

Στην περίπτωση υποψηφίων χωρίς προϋπηρεσία προτάθηκε η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Cabin Crew Course” το οποίο τους προσφέρει Attestation σύμφωνο με τα EU OPS 1.1005 και επιπλέον περιλαμβάνει τον τύπο του Airbus A320. Το εν λόγω πρόγραμμα έχει επιπλέον κόστος 2.000 € με πλεονέκτημα για τον υποψήφιο ότι θα αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη επιτυχία την εταιρική εκπαίδευση ενώ επιπροσθέτως χαίρει Πανευρωπαϊκής αναγνώρισης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία πέραν της συγκεκριμένης.
 
Έλληνες παντού. Γιατί δεν είστε ξεκάθαροι με τους υποψήφιους; Συνήθως αυτοί που θέλουν να εργαστούν στον χώρο αυτό είναι γιατί τον αγαπούν, εκεί ακριβώς πατάνε και διάφορες εταιρίες. Επίσης αφού με επιλέγουν, γιατί θα πρέπει να καταβάλω το ποσό; Γιατί θα πρέπει να κάνω εκπαίδευση και να πληρώσω ενώ μου λέτε ότι δε θα πληρώσω;

jetstream":29b9kq18 said:
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως δίδακτρα ΔΕΝ υπάρχουν.

Αν το λέγατε από την αρχή θα σας έβγαζα το καπέλο, αλλά αυτή η τακτική της μικροαπατεωνιάς δεν είναι καθόλου σωστή. Να σας πω μπράβο; Δηλαδή λέτε ότι δεν υπάρχουν δίδακτρα ( και μη κολλάμε στις λέξεις) γιατί ξέρουμε ότι όπως και να το ονομάσουμε είναι χρηματικό ποσό που πρέπει να σας δώσει ο υποψήφιος εργαζόμενος σε περίοδο που δεν έχει. Ας είμαστε ειλικρινής τουλάχιστον και να μη δίνουμε ψεύτικες ελπίδες και αγγελίες.
 
Κύριε Οικονόμου,


Στην προκειμένη περίπτωση η JETSTREAM Aviation Academy αναλαμβάνει τον ρόλο του Recruiting Agent έχοντας συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία FlyNas, η οποία μας έχει εμπιστευθεί την επιλογή των πληρωμάτων της (Flight & Cabin Crew).

Η χρήση Recruiting Agent είναι τακτική ευρέως διαδεδομένη παγκοσμίως, τόσο στον αεροπορικό όσο και σε κάθε άλλο επιχειρηματικό κλάδο, με πλήθος δραστηριοοποιούμενων εξειδικευμένων εταιρειών (πχ. CAE Parc Aviation, Manpower, κλπ)

Αναφορικά με τα κόστη, άλλοι τα ονομάζουν administration fees, άλλοι placement fees, άλλοι positioning fees, άλλοι πάλι απλά commission. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι εταιρείες χρεώνουν κάποια αμοιβή για τις υπηρεσίες τους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό και αποδεκτό διεθνώς, δεν αποτελεί "Ελληνική" πρωτοτυπία όπως θέλετε να το παρουσιάσετε.
Το σημαντικότερο όμως, το οποίο διακριτικά παραβλέπετε, είναι πως η αμοιβή καταβάλλεται μόνο από τους επιτυχόντες, δηλαδή από αυτούς που εξασφαλίζουν εργασία με μισθό (και μάλιστα υψηλό).

Όσο αφορά στην εκπαίδευση και το κόστος αυτής, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, προτάθηκε η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος δεν επεβλήθη σε κανέναν! Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πρόσληψη του υποψηφίου στη FlyNas. Όποιος εκ των υποψηφίων επιλέξει να το παρακολουθήσει το πράττει οικειοθελώς προκειμένου να ανταπεξέλθει επιτυχώς στην εκπαίδευση που θα αντιμετωπίσει μετά την πρόσληψή του από την εταιρεία και να εκμηδενίσει τις πιθανότητες αποτυχίας του.

Ως εκ τούτων εμείς είμαστε απολύτως ειλικρινείς και τόσο η αγγελία όσο και οι ελπίδες των υποψηφίων είναι αληθινές. Αντιθέτως οι μομφές σας είναι ανυπόστατες.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες και εν μέσω χαλεπών καιρών καταφέρνουμε να προσφέρουμε θέσεις εργασίας σε άλλους συν-Έλληνες που την έχουν τόσο ανάγκη!
Λυπούμαστε που εσείς τη λέξη "Έλληνας" τη χρησιμοποιείτε υποτιμητικά και τη θεωρείτε συνώνυμη της λέξης "μικροαπατεωνιά".
 
Top