Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα,

Εχω ανεβάσει στο προσωπικό μου album, φωτογραφίες (μη αεροπορικές), από ταξίδια σε Δανία (Κοπεγχάγη, Koege κυρίως), Γερμανία (Αμβούργο, Lauenbourg) και Σουηδία (Malmoe, Lund)

Re: Heathrow Airport

Όταν πήγα στο LHR την περασμένη Κυριακή το πρωί..

gallery/image.php?album_id=1&image_id=21243

Είδα ΟΑ εκει, πήρα πολλές φωτο το Α320 της ΟΑ, και πολλα 747, 737, και το Α380 της SIA!! :D
Τα πέρασα φανταστικά!

Αποφάσισε ο VASMAD1 να φωτογραφίσει τον VasilisATH και είπε ο Vassdel να τους προλάβει και να ποστάρει πρώτος... :banana:
3 Βασίληδες τύχαμε το SX-DVG, το 320 της Aegean στη Χίο. Ο ένας ως spotter, ο άλλος ως επιβάτης και ο τρίτος (ο μακρύτερος) ως απλός παρατρεχάμενος (και υπηρεσία φυλάττων).
Το αποτέλεσμα από τους άλλους δύο θα είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά πάρτε μια πρώτη γεύση από την watermarked compact μου:

:arrow: SX-DVG @ LGHI
:arrow: Ο VASMAD1 παρενοχλών την τροχοδρόμηση. :mrgreen:
:arrow: Ο VASMAD1 παρενοχλών το rotation. :mrgreen: :mrgreen:

3 Βασίληδες τύχαμε το SX-DVG, το 320 της Aegean στη Χίο.
Αφιερωμένη εξαιρετικά σε VASMAD1 και Vassdel με ευχές για καλό ταξίδι στόν VASMAD1 και την παρέα του.......
gallery/image_page.php?album_id=10&image_id=21357

The art of Κόκκος . Απλά υπέροχες . Τα σιδερένια πουλιά ειδωμένα υπό μια άλλη προοπτική ενταγμένη στο κίνημα του πουνκτουαλισμού, κάνουν τον ανυποψίαστο θεατή να σκεφτεί πως αν ο Serat ζούσε σήμερα θα έσκιζε τους καμβάδες του

gallery/image_page.php?image_id=21358
gallery/image_page.php?image_id=21359
gallery/image_page.php?image_id=21361

Εύγε στον φίλτατο 747 για το έργο του.

flying Doc":2ahny04g said:
Να τανε και το DVG καλά θα ήτανε...... :mrgreen:
Έπρεπε να πούμε στον αερολιμενάρχη να μας τραβήξει :lol:

Καλό ταξίδι σε όλους τους Σανμαρτενάδες. Κάποιος να αρχίσει το ρηπόρτ από τώρα (Εσένα λέω Σωκράτη, δημοσιογράφος γαρ). Να δώσω την compact μου στο VASMAD1 να τραβήξει κάνα-δυο Τζάμπους, να νιώσω σαν να ήμουν και εγώ εκεί; ΟΕΟ;

Έδιτ: Γιατρέ μου, αυτό με τον κόκκο δεν το κατάλαβα... Το σποττερικό χιούμορ/μυαλό, δεν τό 'χω...

flying Doc":2v3a7xkp said:
The art of Κόκκος . Απλά υπέροχες . Τα σιδερένια πουλιά ειδωμένα υπό μια άλλη προοπτική ενταγμένη στο κίνημα του πουνκτουαλισμού, κάνουν τον ανυποψίαστο θεατή να σκεφτεί πως αν ο Serat ζούσε σήμερα θα έσκιζε τους καμβάδες του

gallery/image_page.php?image_id=21358
gallery/image_page.php?image_id=21359
gallery/image_page.php?image_id=21361

Εύγε στον φίλτατο 747 για το έργο του.

Δεν εχει μια αφαιρετικοτητα? Ε? Ε?

έχι πολύ κόκκο και δε μπορώ να δω την αφαιρετικότητα αγαπητε 747

Ο κοκκος εχει την αφαιρετικοτητα λεμε. Λειτουργει μεσα στην αναγλυφη απλοτητα του.