Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
vassdel":3slxo7de said:
Γιατρέ μου, αυτό με τον κόκκο δεν το κατάλαβα... Το σποττερικό χιούμορ/μυαλό, δεν τό 'χω...
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι μια προσπάθεια υπερβολής να κρίνουν αρνητικά τη νέα "μόδα"- νοοτροπία, με φωτογραφίες που ανεβαίνουν με φίλτρα από το photoshop και ουσιαστικά χάνουν τελείως την ομορφιά της φυσικής φωτογραφίας. Εντάξει, είπαμε βρήκαμε ένα φίλτρο που μας αρέσει. Το βάλαμε σε 1-2 φωτογραφίες και οκ. Το να το βάζεις σε όλες καταντάει κουραστικό και θυμίζει ολίγον από cartoon :mrgreen:

Vassdel ευχαριστούμε για τις ευχές. :thx:

vassdel":pw3dg8uo said:
Καλό ταξίδι σε όλους τους Σανμαρτενάδες. Κάποιος να αρχίσει το ρηπόρτ από τώρα (Εσένα λέω Σωκράτη, δημοσιογράφος γαρ). ...

Για να καταλάβεις τι "τραβάμε"!!! Έξω ακούγονται οι CFM των Airbus σε T/O thrust και εμείς κάνουμε συνοντονισμό :wall:

Όσο για το report, λέω να το γράψω αύριο το πρωί όταν θα είμαστε επάνω απο τον Ατλαντικό για SXM γιατί προς το παρόν ο κολλητός σου έχει όρεξη για Γαλλική....@#$τσάρκα :)))

Κύριε συντονιστα, απο σήμερα απαγορευεται καθε αναφορα εις τα νησια της αμαρτίας καθως και το ανεβασμα και κατεβασμα φωτογραφιών.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αγαπητό ανταποκριτή για την πρώτη εμφάνιση του first class meal της Air Mauritius. Ο αγαπητός σύντροφος, δεν κάνει αναλυτική περιγραφή του γευματος, ούτε παραθέτει τη λίστα κρασιών που συνόδευαν την φασουλάδα. Από τα λίγα όμως που φαίνονται, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το service της Aegean ωχριά μπροστά στις gourmet λιχουδιές των Αφρικανών.
Αίσθηση βέβαια προκαλεί το γεγονός ότι το πιάτο τυριών ήρθε μαζί με το κυρίως γεύμα κι όχι μετά ως ήθισται. Εντυπωσιακά τα naif σχέδια των πορσελανών, σαφώς εμπνευσμένα από την πανίδα του νησιού.

α) Από τη φωτογραφία λείπει το κρομμύδι &
β) έχω την εντύπωση ότι η φέτα είναι Καλαβρύτων. Φαίνεται πως ο εκεί συνεταιρισμός τυροκόμων άσκησε ισχυρές πιέσεις ώστε να καμφθούν οι σχετικές αντιρρήσεις της εταιρείας.
Γνωρίζει κάποιος αν επιδοτείται η εταιρεία από το υπουργείο Πολιτισμού; Το κόστος είναι σαφώς αυξημένο σε σχέση με το λευκό τυρί Δανίας.

Μία από τις πολλές ζεστές καλοκαιρινές ημέρες στον Διαγόρα.

Αυτή την ημέρα είχα την τύχη να την μοιραστώ με 3 μέλη του forum και του συλλόγου που ήρθαν για μονοήμερη εκδρομή spotting από την Αθήνα.

2 εικόνες καταστροφής που μου ήρθαν σήμερα από συναδέλφους στην Ιαπωνία. Δεν γνωρίζω σε ποια ακριβώς τοποθεσία είναι το εικονιζόμενο hangar, επιφυλάσσομαι να έχω περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

gallery/image_page.php?album_id=6&image_id=21457
gallery/image_page.php?album_id=6&image_id=21456

ΥΓ κκ διαχειριστές κατά λάθος φόρτωσα 2 φορές την ίδια φωτό

Να υποθέσω στο Sendai? Αυτό το αεροδρόμιο δεν χτυπήθηκε από το τσουνάμι? Υπήρχε και κάποιο άλλο?

Δε συνηθίζω να εκθειάζω φωτογραφίες στο άλμπουμ του airliners.gr παρά μόνο αν αξίζει πραγματικά τον κόπο. Και σε αυτή την περίπτωση, οι δύο φωτογραφίες του WhiskeyX-ray είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές.
gallery/image_page.php?image_id=21820
gallery/image_page.php?image_id=21821

Εύγε!!! :great: