geo81
Νέο μέλος (Tourist)
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
DLH εννοεί ο μακεδόνας και αφορά την DEUTSCHE LUFTHANSA.Ξεφεύγοντας από το θέμα της GLOBAL,να αναφέρω ότι η LUFTHANSA πληρώνει ολόκληρο το πτυχίο με την προϋπόθεση να δουλεύεις γι αυτούς!εάν μέσα σε 5 μήνες δεν σε εχουν αποκαταστήσει επαγγελματικά,σου επιτρέπουν να δουλέψεις όπου επιθυμείς χωρίς καμία υποχρέωση απέναντι τους.Εάν προσληφθείς,για κάποιο διάστημα τους δινεις πίσω ενα ποσό (γίνεται κράτηση από τον μισθό σου).Έτσι ουτε δάνειο χρειάζεσαι ούτε τίποτα.Βασική προϋπόθεση να μιλάς τα γερμανικά σαν να είναι η μητρική σου γλώσσα.Επειδή είσαι μικρος προλαβάνεις να τελειοποιήσεις τα γερμανικά σου και να πας εκεί!Δυστηχώς εγώ όταν εμαθα αυτή την δυνατότητα της LH δεν προλαβαίνα να μαθω τα γερμανικά τόσο καλά....Υπάρχει όριο ηλικίας μέχρι τα 27.
Όσο για την GLOBAL ειναι ίσως η μοναδική που θα μπορούσα και εγω να ακολουθήσω προκειμένου να αποκτήσω το πτυχίο.Αλλά και εμένα με βασανίζουν τα ίδια ερωτήματα(Να πάρω δάνειο???Ποιά ειναι η επαγγελματική αποκατάσταση μετά??Το πιο πιθανό είναι εξωτερικό.Που με τους μισθούς που υπάρχουν έξω ξεπληρώνεις και το δάνειο ταχύτερα.Θα βρώ δουλειά στο εξωτερικό???).Ομως το να ρωτησει κανείς μία σχολή για το εάν αξίζει να γίνει πιλότος και εάν υπάρχει αποκατάσταση μετά το πτυχίο νομίζω ότι είναι επιεικώς κουτό..Και οι λόγοι δεν νομίζω ότι είναι άξιοι αναφοράς.
Εάν λοιπόν γνωρίζει κανείς κατι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει ας το πει και από εκεί και έπειτα η απόφαση θα είναι δική μας.Αλλά πρέπει να έχουμε κάποιες πληροφορίες παραπάνω για να καταλήξουμε σε μια απόφαση.
Όσο για την GLOBAL ειναι ίσως η μοναδική που θα μπορούσα και εγω να ακολουθήσω προκειμένου να αποκτήσω το πτυχίο.Αλλά και εμένα με βασανίζουν τα ίδια ερωτήματα(Να πάρω δάνειο???Ποιά ειναι η επαγγελματική αποκατάσταση μετά??Το πιο πιθανό είναι εξωτερικό.Που με τους μισθούς που υπάρχουν έξω ξεπληρώνεις και το δάνειο ταχύτερα.Θα βρώ δουλειά στο εξωτερικό???).Ομως το να ρωτησει κανείς μία σχολή για το εάν αξίζει να γίνει πιλότος και εάν υπάρχει αποκατάσταση μετά το πτυχίο νομίζω ότι είναι επιεικώς κουτό..Και οι λόγοι δεν νομίζω ότι είναι άξιοι αναφοράς.
Εάν λοιπόν γνωρίζει κανείς κατι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει ας το πει και από εκεί και έπειτα η απόφαση θα είναι δική μας.Αλλά πρέπει να έχουμε κάποιες πληροφορίες παραπάνω για να καταλήξουμε σε μια απόφαση.