Gold Air lounge

  • Thread starter Thread starter KOSTASXANIA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

KOSTASXANIA

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
12/11/2008
Μηνύματα
79
Likes
3
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
aee
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
lgsa
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν αξίζει να αγοράσει πάσο από το Athens International ATH Lounges - ATH Airport Guide and lounges. για να έχεις πρόσβαση σε lounge της gold air και ποιες είναι οι προυποθέσεις.
Ευχαριστώ
 
Last edited by a moderator:
Αέρα πατέρα. Έχεις το money στο πορτοφόλι; προχώρα :mrgreen:
Δεν είναι πολύ ακριβό και για Airport lounge είναι τίμιο. Μέχρι εκεί. Αν πιστεύεις η θέλεις κάτι να σε θαμπωσει καλύτερα να το παραλήψεις. Πάλι όμως ειναι υποκειμενική η ερώτηση :)
 
Καλησπέρα
Είναι μια λύση όταν υπάρχει αναμονή μεταξύ των πτήσεων δλδ πόσες βόλτες να κανεις;
Έχει σημασία με ποια εταιρία όμως πετάς ;
 
Αναφέρεσαι στο priority pass γενικά ή για να αγοράσεις μια φορά είσοδο στο lounge? Και τα δύο είναι πιθανά ενδεχόμενα. Ενδεχομένως να ζυγιάσεις το πόσα χρήματα θα έδινες διαφορετικά (π.χ. αν θα έτρωγες κάτι από το αεροδρόμιο) και αν για σένα αξίζει το κόστος.

Σχετικά με το Priority Pass, κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν σου είναι πως πολλά lounge (συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας), μπορεί να μη σου επιτρέψουν την πρόσβαση αν είναι γεμάτο. Κάποιος το γράφει και στα reviews εδώ.
 
Καλησπέρα,
Όχι, δεν έχει σημασία, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και με ενα voucher που θα αγοράσεις.
Ζύγισε πόσα χρήματα θα ξόδευες σε φαγητό και ποτό και ότι προκύψει.
Κατέβασε κάτι από Netflix, βρες μια γωνία και άραξε. Αν δεν είναι να κάτσεις 10 ώρες στον ΑΙΑ
 
Υπάρχει δλδ δυνατότητα να αγοράζεις κομμάτι κομμάτι κ όχι τη κάρτα που έχει 28 εισόδους;
Αν ναι πως γίνεται ανα επίσκεψη;
 
Αν κατάλαβα καλά το πιο απλό "πακέτο" ειναι 89 +10 / έτος και extra 28 ανά είσοδο. Ακριβό το λές.
Το επόμενο 259+10 για τις πρώτες 10 επισκέψεις. Αυτό το λες τίμιο ΑΛΛΑ

Αν κάνεις τόσα πηγαινε έλα, μάλλον θα δικαιούσαι είσοδο στο lounge μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης των εταιρειών.....

Δεν εχω ρωτήσει (στο lounge της Aegean) αν υπάρχει δυνατότητα εισόδου επι πληρωμής, πληρώνοντας στο desk (εκεί που scan-αρουν την κάρτα μέλους)
 
Δεν θεωρώ ότι αξίζει ιδιαίτερα να πληρώσεις για το συγκεκριμένο.
Οι επιλογές φαγητού και σνακ είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, και αυτές που υπάρχουν δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμες.
 
Εκτός από το priority pass (που όντως μου φαίνεται αρκετά ακριβό), τσέκαρε μήπως μπορείς να αγοράσεις την είσοδο στο lounge (ή καπως αλλιώς). π.χ. το loungebuddy σου δίνει τη δυνατότητα (αλλά πλέον γίνεται μόνο μέσω Amex). Αν και κοστίζει 28 ευρώ... Και πάλι δε νομίζω πως τα lounge στην Αθήνα επί του παρόντος αξίζουν τόσα χρήματα.
 
Το lounge της goldair έχει μέτρια ποιότητα και μικρή ποικιλία φαγητού. Δεν σχολιάζω τα 28Ε καθώς αυτά μετράν διαφορετικά στον καθένα αλλά νομίζω ότι εκτός αν θες να έχεις τηλεφωνήματα με την δουλειά και χρειάζεσαι λίγη ησυχία (και όχι ανακοινώσεις), η οποία και πάλι όμως δεν είναι εγγυημένη (βλέπε επιβάτες προς/από Αμερική:p), έχεις πολύ καλύτερες επιλογές φαγητού αλλού.
 
Top