Goldair Handling

Μπορεις να απευθυνθεις για εγκυρες και ακριβης πληροφοριες στην Γκολντερ Ηρακλειου, ειναι ανοιχτα καθημερινα στο αεροδρομιο. Δεν εχω ακουσει παντως ουτε για προσληψεις ουτε για μειωμενο προσωπικο.
 
Θα ηθελα να ρωτησω απο καποιο μελος που να εχει εργαστει στην εταιρεια αυτη πως ειναι οι συνθηκες και τα χρηματα.
Διαβαζοντας καποιο ποστ που αναρτηθηκε περσυ,τα χρηματα ηταν στα 850€ καθαρα.Υποθετω οτι λογω κρισης αυτα θα εχουν μειωθει.Οποιος γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του.. :banana:
 
Για τους συνοδούς εδάφους που δουλεύουν ήδη και για πλήρες 8ωρο, ισχύει αυτό που λες (απ' όσο ξέρω). Για τυχόν νεοπροσληφθέντες, δεν ξέρω... Οι συνθήκες είναι νορμάλ για τη δουλεία που καλείσαι να κάνεις. Υπερωρίες/αργίες (αν κληθείς να κάνεις) πληρώνονται κανονικά, με βάση την ισχύουσα κάθε φορά εθνική νομοθεσία.
 
Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.Και μια τελευταια ερωτηση,τα πτυχια ξενων γλωσσων κι η προυπηρεσια στο αεροδρομιο μετραει καθολου στο μισθο?Στο ιπταμενο κομματι δεν μετρανε,απλα απο περιεργεια ρωταω αν στην εταιρεια αυτη τα λαμβανουν υποψην..
 
Οι ξένες γλώσσες (όπως και πτυχίο ΑΕΙ) μετράνε, αλλά στα χρήματα που λες μάλλον περιλαμβάνεται και η ξένη γλώσσα. Άλλωστε, χωρίς ξένη γλώσσα πώς να κάνεις αυτή τη δουλειά... Γενικά είναι κάτι σαν 5-10% επί του βασικού. Για την προϋπηρεσία δεν γνωρίζω... Φαντάζομαι αν κληθείς σε interview μπορείς να ρωτήσεις κατευθείαν στην πηγή!
 
Σ'ευχαριστω πολυ!Μια ιδεα την πηρα! :great:
 
Γνωριζει καποιος σε τι σταδιο βρισκονται οι συνεντευξεις που εγιναν αυτες τις μερες?
 
Ξέρετε αν παίρνουν άλλο άτομα? Που να στείλω βιογραφικο επειδή δεν μπορώ να πάω θεσσαλονίκη?
Ευχαριστώ.
 
Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις για την Goldair Handling σε Ελλάδα και εξωτερικό την χρονιά που μας πέρασε.
Μέσα σε λιγότερους από 12 μήνες η Goldair Handling εγκαινίασε και έθεσε σε πλήρη λειτουργία 9 νέους σταθμούς στην Ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 10εκ. ευρώ η οποία έρχεται να εδραιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά επίγειας εξυπηρέτησης αλλά και να τονώσει την τοπική οικονομία και αγορά εργασίας σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς όπως Χίος , Σκιάθος , Καλαμάτα , Άκτιον/Πρέβεζα Σάμος , Μυτιλήνη ,Καβάλα , Άραξος , Κάρπαθος κλπ. Μαζί με αυτούς τους νέους σταθμούς η Goldair Handling είναι πλέον παρούσα σε 20 από τα 39 συνολικά εμπορικά αεροδρόμια της Ελλάδας.

Παράλληλα με το άνοιγμα των νέων σταθμών η εταιρεία αύξησε το μερίδιο αγοράς που κατέχει χάρις στην σύναψη συμβολαίων συνεργασίας με νέους σημαντικούς πελάτες, μεταξύ των οποίων και η Aegean Airlines, με την οποία η συνεργασία επεκτείνεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Με την σημερινή δομή του δικτύου και πελατολογίου, η εταιρεία απασχολεί στην Ελλάδα 1.200 άτομα, ενώ εξυπηρετεί 36.000 πτήσεις και 6 εκατομμύρια επιβάτες και 36.000 τόνους φορτίου.

Η εταιρία συνεχίζει παράλληλα την ανάπτυξη της και στο εξωτερικό.

Στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Louis Group, στα αεροδρόμια της Λάρνακα και Πάφου.

Στην Βουλγαρία μετά τον 1ο χρόνο λειτουργίας της, πήρε άδεια και στο αεροδρόμιο Μπουργκάς, που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Μαύρη Θάλασσα.

Οι συνολικές επενδύσεις μέχρι σήμερα της Goldair Handling ξεπερνούν τα 80εκ. Ευρώ, ενώ οι θυγατρικές και συνδεδεμένες επιχειρήσεις της, απασχολούν σήμερα περισσότερους από 1.700 υπαλλήλους σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Έχει πολύ πλάκα ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ - μάλλον λόγω πίεσης χρόνου.

Πήρα την "πρώτη" φράση από το ποστ του φίλου matilaw:
Μέσα σε λιγότερους από 12 μήνες η Goldair Handling εγκαινίασε και έθεσε σε πλήρη λειτουργία 9 νέους σταθμούς στην Ελληνική επικράτεια
και έκανα αναζήτηση στο google για να βρω την πηγή. Δεν τα κατάφερα (αν και πιο πολύ μου μοιάζει ως διαφήμιση της Goldair Handling επ' ευκαιρία της συνεργασίας της με τη Μυτιλήνη στην επίγεια εξυπηρέτηση), αλλά βρήκα αυτούσιο το κείμενο να παρατίθεται σε πληθώρα "ειδησεογραφικών" site και blog.

Από όλους αυτούς τους κοπιπέιστερς (copy/paste), ένας δεν είχε το φιλότιμο να κάτσει να διαβάσει το κείμενο και να διορθώσει το "στα αεροδρόμια της Λάρνακα και Πάφου." που βγάζει μάτι; Απλό ορθογραφικό είναι, δεν θέλει και αεροπορικές γνώσεις για να το δεις.... απλά, σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν οι "ειδήσεις" που διαβάζεις είναι όντως ειδήσεις και όχι ένα ακόμα copy/paste..........
 
Top