ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Φίλοι μου,
captainjumbo - faapilot - sv1xv - jetflight - gp707 και σε όλο το FORUM καλημέρα.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα γράφετε, είναι πραγματικά όμορφα να μπορείς να ανταλάξεις ιδέες και σχολιάζεις θέματα στο αντικείμενο που σε αφορά από σχετικούς και μη ανθρώπους, πάντα κάτι καλό μπορεί να αποκομίσεις από οποιανδήποτε συζήτηση.
Θα ήθελα να απαντήσω στα θέματα των παραπάνω συνδρομητών, ήθελα να ζητήσω συγνώμη εαν έδωσα την εντύπωση ότι τα ξέρω όλα, κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και κάθε ημέρα που περνάει μαθαίνουμε.
GP707
Συμφωνώ μαζί σου και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σίγουρα η εταιρεία έχει καταλήξει στα σχεδιά της και αυτά απορρέουν έσα από ενδελεχή έρευνα. Πάντα μου άρεσε να ακούω γνώμες και να υλοποιώ το καλύτερο.
jetflight
Κάποιες από τις κινήσεις διαφίμησης τις Α3 σκοπεύουμε να κάνουμε και εμείς.
Οι προορισμοί BDS - BRI αφορούν μόνον τους καλοκαιρινούς μήνες με προορισμό την Κέρκυρα και τον χειμώνα, μόνον Σαββατο-Κύριακο.
Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε κανέναν από τους υπάρχοντες αεροπορικούς φορείς, είμαστε μία εταιρεία μικρή και ευέλικτη σε πολλά θέματα προσδοκώντας την πληρότητα των αεροσκαφών στο ποσοστό που έχουμε σχεδιάσει στα επόμενα πέντε χρόνια με γνώμονα το χαμηλό προφίλ και τα σταθερά βήματα για να μην φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε μέσα από τα μεγάλα άλματα.
Μέσα από την προσπάθεια των νέων δρομολογίων που χαράξαμε να εξυπηρετήσουμε, φιλοδοξούμε την εδραίωση μας σε αυτή την αγορά όπου μελλοντικά είναι δύσκολο να μας ανταγωνιστούν.
Θέλουμε οι άνθρωποι που θα δουλέψουν μαζί μας, να μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς το άγχος του αύριο.
Θα σου αναφέρω μόνον τούτο, οι στατιστικές του 2006 έδειξαν ότι, καθημερινά από Κέρκυρα για Αγίους Σαράντα με βαποράκι μετακινόντουσαν 400-450 Αλβανοί με τελικό προορισμό τα Τίρανα. Το κόστος μέχρι τον τελικό προορισμό τους 180 Ευρώ μετά επιστροφής. Στην Κέρκυρα εγεγραμένοι Αλβανοί 7.500, στο Ηράκλειο 25.000. Πές μου έναν καλό λόγο γιατί να μην υλοποίηθεί το δρομολόγιο ΤΙΑ σε εβδομαδιαία βάση?
Σε παραπέμπω να διαβάσεις λίγο για το Q300 - Q400 ως επίσης και για τα Performance αυτών των αεροσκαφών www.bombardier.com και εαν έχεις πρόσβαση να ρωτήσεις τους πιλότους της ΟΑ που πετούν το Dash8-S100 και μετά να μου πείς πιό είναι το ιδανικό αεροσκάφος για Regional Airline!!!!
Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι η χαμηλού κόστους πολιτική δεν εξαρτάται από την βάση της εταιρείας αλλά από το χάμηλό λειτουργικό κόστος και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο εργαλείο που έχεις επιλέξει να δουλέψεις.
Πιστεύω ότι θα ήταν πιό καλύτερα πριν γράψουμε για οτιδήποτε να είμαστε λίγο ψαγμένοι από πρίν. Η ανωνυμία που σου παρέχει ένα ψευδώνυμο σε ένα FORUM δεν πάυει να φανερώνει τις γνώσεις και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.
sv1xv
Φίλε μου, όπως προανέφερα η ομάδα που θα πλαισιώσει την εταιρεία έχει την εμπειρεία και τις γνώσεις ως επίσης και την αποδοχή της ΥΠΑ.
ΝΑΙ έχουμε ένα πολύ ισχυρό management και επίσης την πρώτη ομάδα κυβερνητών, συγκυβερνητών και μηχανικών αεροσκαφών που θα φύγει πρώτη για εκαπαίδευση στον Καναδά (Bombardier).
Τους ευχαριστώ για την εχεμύθεια τους!!!
Σε ότι αφορά τις αεροσυνοδούς η πρόσληψη αυτών θα γίνει 2 μήνες πριν από την έναρξη δρομολόγίων.
faapilot
ΟΧΙ η εταιρεία δεν έχει καμμία σχέση με την Intersalonica. Η εταιρεία μας είναι καινούργια στον χώρο χωρίς καμμία προιστορία.
Σας ευχαριστώ όλους θερμά.