Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ μπερδεύτηκα κάπου στο τέλος. Τι εννοούσε, ότι τα αεροσκάφη είναι δικά τους και τα παίρνει πίσω από τη Hermes, ή το αντίθετο;

Παρακολούθησα την μίνι συνέντευξη https://www.youtube.com/watch?feature=p ... XDUsZGVrQ#! και έμεινα με ανοιχτό το στόμα.Θα συνεργαστεί με την HERMES και τι είδους συνεργασία θα είναι αυτή;Δηλαδή από εκεί που έλεγε ότι θα φέρει δικά του αεροσκάφη θα φέρει της HERMES;
Το άλλο που μου κακοφάνηκε είναι στο πως αναφέρεται στην ίδια του την εταιρεία "θα δούμε πως θα πάει και είναι δύσκολη η βάση και έχει 30% ανεργία ο Βόλος"δηλαδή πάει στα τυφλά από ότι κατάλαβα,πάνε τα μεγάλα όνειρα της εταιρείας να μεταφέρει ραπανάκια,κουνουπίδια και άλλα ελληνικά γεωργικά προϊόντα στην Ευρώπη.Που είναι οι τσάρτερ πτήσεις;Γιατί αυτό το μούδιασμά;
Εκεί που τρελάθηκα η γυναίκα είναι όταν είπα ε αφού συγχωνεύτηκαν η aegean-oa θα μπούμε εμείς στο παιχνίδι,αυτή η σιφουριά θα σας φάει.
Αλήθεια τι θα γίνει με τα παιδιά που έδωσαν συνεντεύξεις;Θα πάρετε προσωπικό από την HERMES;Θα δώσετε όντως 1800 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ(με την συμπλήρωση κάποιων ωρών) όπως υποσχεθήκατε; Τέλος αν προσέξετε με τι καχυποψία τον αντιμετωπίζει ο άνθρωπος που κάνει την συνέντευξη και καλά κάνει φαίνεται στο πρόσωπο του η αμφισβήτηση σε αυτά που λέει.
Ασάφιες πολλές μάλιστες,κωλοτούμπες γιατί από εκεί που έλεγε θα είναι μόνος του μπαίνει τσόντα η HERMES ούτε ο Σαμαράς να ήσουν κύριε Ραλάκη.

Α καλά, τώρα άρχισε να φαίνεται το πράγμα... Συνεργασία με HERMES, εγγύηση!

Και λύθηκε το αίνιγμα!!!! Παιδάκια δεν σας βλέπω να παίρνετε ποτέ το μέιλ για να πάτε για εκπαίδευση :twisted: Τα αεροπλανάκια θα έρθουν παρέα με τα έτοιμα πληρωματάκια! :mrgreen: Μα για χομπίστες άνεργους ή μη σας πέρασαν στην συνέντευξη? :banana:

Αναρωτιόμουν κι ακόμη αναρωτιέμαι γιατί να ανοίξουν το μαγαζί μέσα στον "πολικό" χειμώνα. Δεν έχει καμία λογική, η εσωτερική αγορά είναι πεθαμένη και δεν φταίνε μόνο τα υψηλά ναύλα ενώ εισερχόμενη τουριστική κίνηση δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κι ούτε φυσικά η αεροπορική μπορεί μόνη της να την αναπτύξει. Έτσι, καταληγούμε, σωστά κατ' εμέ, στα σιγουράκια-τσάρτερ, όσο πιό πολλά μάλιστα τόσο το καλύτερο, ενώ αν θέλουν να "τζογάρουν" και λίγα χρήματα ας ανοίξουν εποχικές γραμμές σε τουριστικούς προορισμούς...

Δούρειος ίππος της "HERMES " o Ραλάκης στην Ελλάδα για να δίνει μισθούς πείνας και να τα οιμκονομάει ο Γάλλος,αυτό βλέπω εγώ.Η κινεζοποίησηση της αεροπορίας είναι εδώ!!!!!!

Παιδιά στην Ελλάδα ζούμε.. και καλά υποτίθεται ότι τα τελευταία χρόνια ανασυγκροτείτε η χώρα μας οικονομικά με τα περιβόητα μνημόνια και κλπ ως εκεί όμως μην περιμένετε να ανασυγκροτηθεί το σύστημα εναντίον τέτοιον επιχειρήσεων. Πώς θα κάνουν λόγο για την ανάπτυξη ; Φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο για να κάνουμε λόγο ότι η Hellas Airlines θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία και κλπ. Μακάρι να το κάνει το εύχομαι κυρίως για τα άτομα (όσα επιλεχθούν η επιλέχθηκαν) που επενδύουν το μέλλον τους σε μια τέτοια εταιρεία.
Μα καλά όσες φορές έχω ακούσει τον Κ Ραλάκη σε συνεντεύξεις του πραγματικά δεν έχει τίποτα να πει - ανακοινώσει γίνεται λόγος τον ιδίων και τον ίδιων πραγμάτων ονείρων και κλπ. ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ έχει καθόλου δυναμισμό , αποφασιστικότητα , προσωπικότητα ιδιοκτήτη αεροπορικής εταιρείας . Δεν σου βγάζει το αίσθημα της σοβαρότητας μιας τέτοιας επιχείρησης - επένδυσής . Σε αυτήν την ζωή όλα τα περιμένουμε μήπως λέω μήπως συνεργαστεί και με την SkyGreece ; μην σας φανεί παράξενο ....
Πού είναι τα στελέχη του ; Δελτία τύπου κ κλπ; ; ;Όλα αυτός τα κάνει, τα ανακοινώνει και κλπ κλπ Ειλικρινά δεν ξέρω . Λυπάμαι ειλικρινά . Τελικά Ισχύει ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα.. Κρίμα
Μακάρι να διαψευσθώ μακάρι .....

Αλήθεια εδώ και 8 μέρες τίποτα δεν κινείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook τι έγινε ξεμείναμε από σχέδια και νέα ;;;; https://www.facebook.com/HellasAirlines?ref=ts&fref=ts

Καλές πτήσεις Hellas - Hermes Airlines