Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
5. ΚΕΦΑΛΑΙΟ: Το κεφάλαιο της εταιρείας ορίζεται σε
τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια (4.500,00) Ευρώ και δι−
αιρείται σε εκατόν πενήντα (150) εταιρικά μερίδια, που
το καθένα έχει ονομαστική αξία τριάντα (30,00) Ευρώ.

E; Σαν λίγα μου φαίνονται...

Ολόκληρο το ΦΕΚ:
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfVi ... nqTc8AaC5M.

Οπως έγραψε όμως κάποιος στο facebook: "The company will be change to anonimi eteria by the next week to enter all the investors.". Οπότε περιμένουμε να δούμε...

Ε, όχι και λίγα! Είναι πολλαπλά σε σχέση με το αρχικό κεφάλαιο πολλών μεγάλων εταιρειών. Ειδικά σε σχέση με τη Ryanair, είναι ακριβώς 3622 φορές περισσότερα! :lol:

Στην προσπάθειά μου να επιβεβαιώσω το παραπάνω (ξεκίνησε με κεφάλαιο μία (1) λίρα), έμαθα και κάτι ακόμα:

"1985
Ryanair is set up by the Ryan family with a share capital of just £1, and a staff of 25. We launch our first route in July with daily flights on a 15-seater Bandeirante aircraft, operating daily from Waterford in the southeast of Ireland to London Gatwick. Ryanair's first cabin crew recruits must be less than 5ft. 2ins. tall in order to be able to operate in the tiny cabin of the aircraft!!"
(http://www.ryanair.com/en/about)

Ελπίζω να μην υπάρχουν για την Hellas και οι περιορισμοί ύψους που είχε η Ryanair για το προσωπικό καμπίνας :lol:

Δεν είχα κάνει τον κόπο να διαβάσω μέχρι εκεί, LOL!

H απόλυτη σιωπή από την εταιρεία,υποτίθεται ότι θα πετάξουν σε ενάμιση μήνα και δεν έχουμε δει ούτε ένα αεροπλάνο, έστω μία φωτογραφία από κάποιο εργοστάσιο.Όσο περνάνε οι μέρες και δεν κινείται τίποτα τόσο οι υποψίες μας μεγαλώνου για μία ακόμα φούσκα.Μήπως ξέρει κάποιος πρισσότερα να μας πει;Γιατί αυτή η καθυστέρηση; Είναι εντός προγράμματος αυτές οι καθυστερήσεις;

Δηλαδή αν πετάξουν με 6 μήνες ή ένα χρόνο καθυστέρηση, θα είναι φούσκα;

6 μήνες;;;;;; 1 χρόνο;;;;;;;; μα έλεγαν ότι έχουν κλείσει τσάρτερ πτήσεις,θα μεταφέρουν προϊόντα γεωργικά σε όλη την Ευρώπη,είπαν ότι θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, εσύ δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικό μετά τις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ να ξεκινήσουν με ένα χρόνο καθυστέρηση;
Εκτός και αν ξέρεις κάτι μέσα από την εταιρεία και δεν μας το λες.

Καμία σχέση δεν έχω με τη συγκεκριμένη εταιρεία ούτε με καμία άλλη εταιρεία. Αυτό που πιστεύω είναι ότι αν οι χρηματοδότες πέσουν το παραδάκι, όλα καλά. Αν κάνουν πίσω για κάποιο λόγο, όλα θα μείνουν στα λόγια. Αν είναι εξασφαλισμένο το μετρητό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Πλησιάζουν ίσως και οι γιορτές !!!!
Και οι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν ξεκούραση, για αυτο ίσως καθυστερεί και η άδεια της εταιρίας.
Νομίζω ότι θα "χτυπήσουν" την ελληνική αγορά πτήσεων μια που παει να γινει μονοπώλειο ξέρετε......
Ισως υπάρχουν μεγάλοι ομογενείς επενδυτές πίσω απ΄όλο αυτό.
Δε χαίρεστε που θα βρουν δουλειά 200~500 άτομα εργασία σε τέτιους καιρούς ? 3000 αυτοκτονίες μέσα σε 3 χρόνια...... στην ελλάδα.
Και φυσικα εμείς από την κεντρική ελλάδα δεν θα πηγαίνουμε εξωτερικό μέσω Αθήνας - Θεσσαλονίκης...
Θα δούμε.... !!!