Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί ALEX 96 να μην μπαίνει φυλακή με αυτό που έκανε αλλά ναι εξαπάτησαν πολύ κόσμο.Όταν κάνεις συνεντεύξεις σε μια περίοδο που ο κόσμος πεινάει του λες ότι θα πιάσει δουλειά και μετά δεν κάνεις τίποτα και αφήνεις στα κρύα του λουτρού όλους τους "μελλοντικούς" σου υπαλλήλους ναι είναι εξαπάτηση.Θσ συμφωνήσω με τον EATMYDUST.

Είναι διαφορετικό πράγμα η εξαπάτηση από την ενδεχόμενη αποτυχία.Έχεις κίνητρο για την εξαπάτηση;
Εξ άλλου,ο φίλος επικαλέστηκε τη Πολιτεία που τον αφήνει ακόμα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πολύ δικηγορίστικα μου τα λες :) ,εγώ ένα ξέρω υποσχέθηκε δουλειά πολύ υψηλούς μισθούς χωρίς καν να έχει φάκελο για την ΥΠΑ χωρίς καν να έχει αεροπλάνα.Αυτό από μόνο του δεν είναι εξαπάτησή;Δεν είπε ψέμματα;
Πια αποτυχία μου λες αφου δεν άνοιξε καν η εταιρεία.Αποτυχία θα ήταν αν άνοιγε η εταιρεία και να μη πηγαινε καλά.

Όχι,φίλε/φίλη.Δικηγορίστικα μιλάei όποιος λέει ό,τι η Πολιτεία θα έπρεπε να παρέμβει χωρίς επιχειρήματα.Έχει κάποιος μια σύμβαση με την εταιρεία και δε τηρήθηκε;Απλά τα πράγματα.
Τώρα,πως εσύ ορίζεις το ψεύδος και αν ταιριάζει στη περίπτωση της Hellas Airlines είναι θέμα άλλης συζήτησης και σίγουρα δε θα τη κάνω στο forum.-

Από ηθικής απόψεως,όντως είναι εξαπάτηση.

Από νομικής απόψεως όμως,εφ'όσον ο Ραλάκης δέν προσπορίστηκε ίδιον όφελος απ'όσους πήγαν στίς συνεντεύξεις πρόσληψης-δηλαδή π.χ.δέν τους πήρε λεφτά υποσχόμενος ότι θα τους προσλάβη-τότε δέν στοιχειοθετείται αδίκημα,ώστε να δικαιολογήται τυχόν ποινική του δίωξη.

Βεβαίως ο άνθρωπος έχει γίνει πλέον ρεζίλι και βεβαίως είναι κρίμα γιά όσους βασίστηκαν στα λόγια του και ενδεχομένως άφησαν άλλες,πραγματικές,ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.Δυστυχώς όμως μιά παράπλευρη απώλεια στην όλη ιστορία είναι πως με τούτα και με κείνα ο κόσμος έχει πάψει να έχη εμπιστοσύνη ακόμα και όταν μιά επένδυση είναι σοβαρά μελετημένη και έχει δυνατότητες να πετύχη,διότι όπως ξέρουμε,όποιος καή απ'τον χυλό φυσάει και το τζατζίκι....

Δικηγορος δεν ειμαι, αλλα εχω ακουστα για κατι που λεγεται ψυχικη οδυνη!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Συμφωνώ η ψυχολογική κατάρρευση των ανέργων!!!Να γίνει μάθημα και για μερικούς που είχαν αρχίσει να γλύφουν διαδικτυακά την εταιρεία γράφωντας"μπράβο στον πρόεδρο" κάνοντας "LIKE" στην σελίδα της εταιρείας.Πολλοί προτού καν τους γίνει πρόσληψη έκαναν διαδικτυακό γλύψιμο κάνωντας τα στραβά μάτια στην κοροϊδία του προέδρου προς αυτούς.
Μάλιστα ένας έγραψε "εμείς υποστηρίζουμε τον πρόεδρο αν δεν σας αρέσει να φύγετε από την σελίδα",τώρα βέβαια μουγκάθηκε και αυτός.
Οι εργαζόμενοι πρέπει να μάθουν να έχουν μία προσωπικότητα και να μην καταντάνε γυμνοσάλιαγκες διαφόρων απατεώνων επιχειρηματιών.

EatMyDust":3ps7dic3 said:
Δικηγορος δεν ειμαι, αλλα εχω ακουστα για κατι που λεγεται ψυχικη οδυνη!
Καλά κάνεις και έχεις ακουστά αλλά πως θα μαζευτούν 50 άνεργοι και θα πληρώσουν δικηγόρο;;;Ποιο δικαστήριο θα αποφασίσει για αποζημιωση και με ποια στοιχεία;;;
Και κυριότερα, ποιος θα τους πληρώσει;;Η εταιρία που δεν έχει ακόμα έσοδα;;;
Αυτά είναι μόνο λίγα που πρέπει να σκεφτείς πριν μιλήσεις...

@ΧΧΧ. Αυτοί που γλύφουν είναι είτε ευκολόπιστοι είτε απελπισμένοι και στην τελική κατάλαβε ότι στο fb(όπως και εδώ) μπορείς να παθιαστείς πιο εύκολα και να πεις ό,τι σου κατέβει!

Ποιος μίλησε για ποινικές ευθύνες;Έλεος δηλαδή, μιλάμε όμως για κοροϊδία της εταιρείας στους ανέργους ,ο Ραλάκης συμπεριφέρθηκε ανήθικα,κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να δικάσει την HELLAS AIRLINES επειδή πουλούσε φύκια με μεταξωτές κορδέλες γιατί πολύ απλά δεν τους έκλεψε λεφτα η τους σκότωσε.Από πλευρά ηθικής όμως είναι ένοχος πολύ απλά.
Δεν μιλάμε για ποινικές ευθύνες προς Θεού.

Από πλευρά ηθικής όμως είναι ένοχος πολύ απλά.
Η ηθική απλά δεν μετράει στον κόσμο της ελεύθερης αγοράς. Γι΄αυτό άλλωστε λέγεται και ελεύθερη.