Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά έκανε ο Χίος και τα έβαλε με την βουλευτή των ανεξαρτήτων ελλήνων η οποία δεν έκανε τίποτα ενώ γνώριζε πως δίπλα της έσκαγε μία φούσκα και ότι υπήρχαν απλήρωτοι υπάλληλοι,η ίδια είπε πως δεν γνώριζε εγώ βέβαια αυτό δεν το πιστεύω γιατί σε μια μικρή κοινωνία όλα μαθαίνονται ειδικά όταν σκάνε φούσκες.
Το περίεργο είναι ότι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε και έψαχνε να βρει τον εξαφανισμένο Ραλάκη ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος,σχεδόν όλοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι πήγαν σε αυτόν να ζητήσουν βοήθεια!!!!Παρά τις προσπάθειες του Ηλιόπουλου δεν βρήκαν κανέναν!!!!
Ο Χίος μπορεί για πολλούς να μην είναι αρεστός όπως βέβαια και η Χρυσή Αυγή αλλά για άλλη μία φορά είδαμε πως αυτοί που "βγήκαν" μπροστά ήταν οι μη δημοφιλείς με λίγα λόγια άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη.

Να του δώσουμε το λουκούμι του Χίου δηλαδή, που είπε ότι η Hellas Airlines είναι πιο ψεύτικη και από τον Άγιο Βασίλη ; Θέλω και εγώ να δω το βίντεο του μακελάρη, μόνο και μόνο για την μουσική υπόκρουση και τα γέλια των τεχνικών πίσω από τις κάμερες όταν φωνάζει.

Να του πούμε μπράβο του Χίου αυτο λέω εγώ,αλήθεια γιατί δεν έβγαλαν το θέμα οι διάφοροι Πρετεντεροκαψήδες;Πού είναι όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που σκίζουν τα ρούχα τους για να μας πείσουν ότι πρέπει ο μισθός μας να πάει στα 180 ευρώ;Γιατί δεν υποστηρίζουν με τον ίδιο φανατισμό τους άνεργους και απλήρωτους εργαζόμενους;
Μπράβο σε όποιον υποστηρίζει τους αδύναμους όποιος και αν είναι και από όπου και αν προέρχεται.
Εδώ και η εκπομπή!!!!! Από το 1:33 (ώρα είναι το 1 όχι λεπτό) μιλάνε για τον Ραλάκη - Ωνάση.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uHJidikKFQ

Να του πούμε και μπράβο που κάνει αβάντα στην επίθεση στο Mall και που δικαιολογεί ρατσιστικές επιθέσεις (ή την επίθεση στον Χατζηδάκη). Γνωστός ο Χίος, όπου υπάρχει κιτρινίλα είναι εκεί. Και δεν κατάλαβα γιατί ο κάθε δημοσιογράφος θα πρέπει να ασχοληθεί με μια ανύπαρκτη εταιρεία; Ούτε στο φόρουμ δεν ασχολήθηκε (σχεδόν) κανείς στα σοβαρά.

"Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν"

Μάλλον το youtube μπορεί να ανιχνεύσει την κακή δημοσιογραφία...

Απομονώστε τον Χίο (και το πάνελ του εκτός της κοπελιάς) και εστιάστε στα ενδιαφέροντα που ακούγονται μέσω τηλεφώνου. Τραγέλαφος το project :(

Εγώ γελάω βλέποντάς το χωρίς ήχο!Αυτός δε ο Δαραβίγκας με το μουστάκι μου προκαλεί σπαρακτικά γέλια!