Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η “HellasAirlines” με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στην οικογένειά της τα πρώτα στελέχη που θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην επιτυχία της. Έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των αερομεταφορών.

Ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Ραλάκης, καλωσορίζει την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά σε αυτή τη δύσκολη αποστολή στην οποία καλούνται να υπερβάλλουν εαυτόν για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.
Τα πρώτα στελέχη που θα απαρτίζουν την οικογένεια της “HellasAirlines” είναι τα ακόλουθα:

Καλωσορίζουμε τον κ. Κεφαλλονίτη Γεώργιο, FlightOperationsManager, τον κ. WalterMaxSchwendenwein, ChiefPilot, τον κ. Κορονιά Νικόλαο, PilotTrainer, την κα. Μπούσιου Βασιλική, CabinCrewManager, την κα. Τσαντήλα Γεωργία, Cabin CrewTrainer, την κα. Μυλωνά Χριστίνα, HRManager, τον κ. Πασιαλάκο Χριστόφορο, MaintenanceManager, τον κ. Αλεξίου Κωνσταντίνο, Ticket Sales Manager, τον κ. Λόρτζη Κύπρο, Ground Operations Manager, τον κ. Παγώνη Νικόλαο, Station Manager Νέας Αγχιάλου, τον κ. Θεοχάρη Αχιλλέα και την κα. Παππά Κλεοπάτρα, Legal Department, τον κ. Μπαρμπαγιάννη Νικόλαο, PressOfficeManager, την κα. Ευθυμιάδου Μελπομένη, Public Relations Manager και την κα. Τσιώτα Αικατερίνη, Accountant.

Έτσι, να οργανωνόμαστε σιγά σιγά. Υπομονή λίγο ακόμη μέχρι να δούμε τι θα ανακοινώσουν από πτήσεις...

Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα για την hellas αλλά ενα τηλέφωνο και μια διεύθυνση ειναι απο τα βασικά . Ακόμα και περίπτερο να έχεις , τηλέφωνο βάζεις και ιδιαιτέρως αν δεν απαντάς σε κανένα θέμα και σε κανέναν μέσω email . Ειμαι καινούριος στο ελληνικό airliners παλιός στους αιθέρες .Απο το 06 στη Malaysia και τώρα τελευταία γύρισα απο Emirates για την Ελλάδα και μόνο . Δώστε μου τα φώτα σας , δεν θέλω να φανώ μυστήριος .

κυκλικα λοιπον φαινεται πως θα ειναι τα δρομολογια
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

απορω ομως γιατι περιλαμβανει την αθηνα και οχι τη θεσ/κη που εχει λιγοτερους φορους :roll:

Δεν το λέει ξεκάθαρα ότι θα είναι κυκλικά, αλλά μάλλον το υπονοεί. Να υποθέσω ότι από Αθήνα θα πηγαίνει απευθείας;

Η τιμή πάντως δεν είναι αυτό που θα περίμενα να δω. Αρκετά ακριβή. Η Aegean αυτή τη στιγμή έχει προσφορά τα εισιτήρια για Λονδίνο αρκετά φθηνότερα.

Η Hellas Airlines μάλλον δεν έχει σκοπό να κάνει κι αυτή προωθητικές ενέργειες και προσφορές, αν κρίνω από το μότο της "Same price | Any time any seat any day" οπότε μάλλον θα γίνει η εταιρεία που θα προτιμάμε σε γιορτές, τριήμερα και δεκαπενταύγουστο.

Η τιμη που αναφερεσαι με τη aegean πρεπει να κανεις booking τρεις μηνες in advance.RIGHT???Εγω που ειμαι Θεσσαλος και θελω να παω Λονδινο απο Θεσσαλονικη με συμφερει η HELLAS.Δεν πληρωνω το ταξιδι για το αεροδρομιο διοτι θα ειναι free με την Hellas απο Λαρισα ενω το ταξιδι απο Λαρισα για θεσσαλονικη με τρενο ειναι 28 ευρω 2ways ενω η πτησεις απο SKG ειναι περιπου το ιδιο με την ryanair of course και παλι εξαρταται ποτε θα κανεις booking.

Έχεις ένα point, αν το δεις από τη μεριά κάποιου που μένει Αθήνα είναι διαφορετικά όμως.

Επίσης υποψιάζομαι ότι με την Hellas για όλες τις "καλές" ημερομηνίες θα πρέπει να κλείσεις ένα-δυο μήνες in advance λόγω διαθεσιμότητας.

Δηλαδή θα πηγαίνει Βόλο μετά θα προσγειώνεται Αθήνα και μετά Λονδίνο;Μπορεί να γίνει τέτοιο πράγμα;Δεν είναι αρκετά κοντά η Αθήνα με τον Βόλο για να κάνεις ενδιάμεση στάση στην Άθήνα;Δεν θα στοιχίζει στην εταιρεία περισσότερα καύσιμα αυτό το κυκλικό;

Οι ψαγμένοι στα του ΑΙΑ ίσως ξέρουν καλύτερα-περισσότερα ωστόσο σαν να θυμάμαι ότι με αυτόν τον τρόπο η αεροπορική πετάει το ATH-LON ως transit κι έχει διαφορετικές χρεώσεις. Κάτι αντίστοιχο νομίζω παιζόταν με τις Α365χ RHO-ATH-FCO-ATH-RHO...

καλημέρα καλό θα ήταν ότι μαθαίνει ο καθένας να το μοιράζεται με όλους να σκεφτόμαστε θετικά και να μην λέμε κακίες ας αφήσουμε την εταιρεία να δείξει...