Hellas Airlines!

Παιδιά στην Ελλάδα ζούμε.. και καλά υποτίθεται ότι τα τελευταία χρόνια ανασυγκροτείτε η χώρα μας οικονομικά με τα περιβόητα μνημόνια και κλπ ως εκεί όμως μην περιμένετε να ανασυγκροτηθεί το σύστημα εναντίον τέτοιον επιχειρήσεων. Πώς θα κάνουν λόγο για την ανάπτυξη ; Φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο για να κάνουμε λόγο ότι η Hellas Airlines θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία και κλπ. Μακάρι να το κάνει το εύχομαι κυρίως για τα άτομα (όσα επιλεχθούν η επιλέχθηκαν) που επενδύουν το μέλλον τους σε μια τέτοια εταιρεία.
Μα καλά όσες φορές έχω ακούσει τον Κ Ραλάκη σε συνεντεύξεις του πραγματικά δεν έχει τίποτα να πει - ανακοινώσει γίνεται λόγος τον ιδίων και τον ίδιων πραγμάτων ονείρων και κλπ. ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ έχει καθόλου δυναμισμό , αποφασιστικότητα , προσωπικότητα ιδιοκτήτη αεροπορικής εταιρείας . Δεν σου βγάζει το αίσθημα της σοβαρότητας μιας τέτοιας επιχείρησης - επένδυσής . Σε αυτήν την ζωή όλα τα περιμένουμε μήπως λέω μήπως συνεργαστεί και με την SkyGreece ; μην σας φανεί παράξενο ....
Πού είναι τα στελέχη του ; Δελτία τύπου κ κλπ; ; ;Όλα αυτός τα κάνει, τα ανακοινώνει και κλπ κλπ Ειλικρινά δεν ξέρω . Λυπάμαι ειλικρινά . Τελικά Ισχύει ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα.. Κρίμα
Μακάρι να διαψευσθώ μακάρι .....

Αλήθεια εδώ και 8 μέρες τίποτα δεν κινείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook τι έγινε ξεμείναμε από σχέδια και νέα ;;;; https://www.facebook.com/HellasAirlines?ref=ts&fref=ts

Καλές πτήσεις Hellas - Hermes Airlines
 
Συμφωνώ μαζί σου,που είναι οι γενικοί διευθυντές του;Ο CCM,CCO είναι δυνατόν να πάει στην έκθεση ολομόναχος χωρίς να συνοδεύεται από ένα στέλεχός του;Είναι μόνος του δηλαδή.
Το άλλο το κουφό που είπε στην συνέντευξη είναι ότι παρέδωσε μίσο φάκελο στην ΥΠΑ :thx: :wall: και τον άλλο μισό πιο μετά,μα καλά τι είναι αυτός ο φάκελος δόσεις διακοποδανείου;μερίδα φαγητό;μα τι είναι αυτές οι βλακείες.
Η κοροϊδία στα μούτρα μας.
 
Παιδια τι ανγχονεστε ο κ. Ραλακης ειναι ενας επιχειρηματιας και κρινει αναλογα ας δουμε τα αποτελεσματα με αυτη την συνεργασια απλος μην ελπιζετε απο εδω και περα σε προσληψεις. :cry:
 
Από εδω ακούγοντας όλο το ηχητικό ο κ. Ραλάκης ΔΕΝ είναι ιδιοκτήτης - Επιχειρηματίας, όπως λέει και ο ίδιος είναι κι αυτός υπάλληλος κάποιων μεγάλων επενδυτών από αμερική και ίσως και απο αλλού (Κογκό, κλπ) . Οσο για αλλους έχει και αντιπρόεδρο ο οποίος ακουγεται ότι είναι πολύ μεγάλος στην ελλάδα και "περνάνε" απο το χέρι του πολλά "καλούδια" σχετικά με επενδύσεις.
Τα αεροπλάνα ακουσα κι εγω ότι θα ερθουν και θα παρκάρουν σην Ν. Αγχίαλο.....

http://www.filedropper.com/hellasairlines
 
Δηλαδή,δε κατάλαβες και πολλά.
Πάμε,λοιπόν:Ποια αεροπλανάκια θα έρθουν και θα σταθμεύσουν στο Κ.Α.Ν.ΑΓ.;
Όσο για το αν είναι ιδιοκτήτης,επιχειρηματίας ή κάτι άλλο,διάβασε αυτό:http://www.flyhellasairlines.com/index.php/hellas-airlines
Όχι τίποτε άλλο,επειδή δηλώνει ΙΔΡΥΤΗΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ,έτσι;
Λόγια-Πράξεις:1-0.
 
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους σας...Ευχή είναι, τσάμπα είναι γιατί να μην την λέμε; :D
Το δικό μου story είναι, φαντάζομαι, όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα. Άνεργος, Αθηναίος, με πτυχία και ψάχνω για δουλειά.
Βρήκα τέλη Αυγούστου την αγγελία της εταιρείας και έστειλα το βιογραφικό μου. Πέρασα από συνέντευξη τον Οκτώβριο για την θέση του αεροσυνοδού. Άνθρωπος χωρίς πείρα στο αντικείμενο αλλά θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Η απάντηση της εταιρείας ήταν θετική και χάρηκα πολύ.
Ομολογώ όμως, διαβάζοντας όλων των φίλων αυτού του forum τις σκέψεις και τους προβληματισμούς, με ταράξατε αρκετά.
Έτσι, πήρα το θάρρος και την εβδομάδα που μας πέρασε επικοινώνησα με την εταιρεία να ρωτήσω πότε θα αρχίσω την εκπαίδευση και ποιος είναι ο προγραμματισμός της γενικά για να ξέρω. Μίλησα περίπου κανά 20λέπτο.
Στην ουσία λοιπόν. Μου είπαν ότι σύντομα, αρχές του χρόνου θα καλέσουν αυτούς που έχουν εμπειρία και οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουμε μετά. Φαντάζομαι τον Φλεβάρη,οπότε περιμένω.
Επειδή είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω αυτό. Επίσης, θεωρώ ότι και κάποια πράγματα που γράφονται εδώ ίσως είναι λίγο υπερβολικά. Για παράδειγμα όπως γράφει ένας φίλος αν ξέμεινε από σχέδια η εταιρεία...Γιατί να ανακοινώσει κάτι τώρα;Δεν είναι λογικό να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα πρώτα και μετά να βγάλουν ανακοινώσεις;
Επίσης, για την συνεργασία με την HERMES...Επειδή είδα κι εγώ τις συνεντεύξεις, μιλάει για συνεργασία για τις πτήσεις charter και ότι μπορεί μετά να νοικιάσει τα αεροπλάνα από την συγκεκριμένη εταιρεία για δική της χρήση όταν αρχίσει τις πτήσεις κανονικά...Αποκλείεται να νοικιάσει τα αεροπλάνα χωρίς πληρώματα και να χρησιμοποιήσει δικά της;Αυτό φυσικά δεν το ρώτησα αλλά θα δείξει ο χρόνος. Φαντάζομαι όμως ότι γίνεται. Δεν σημαίνει όμως ότι γίνεται Hellas Airlines - HERMES.Ίσως κάνω και λάθος γιατί οι πιο πολλοί από δω έχετε πείρα στον χώρο...Αλλά είπαμε αισιόδοξος. Ίσως φταίει η προσμονή για να αρχίσω δουλειά.
 
Σου προτείνω να εξετάσεις όλο το αρχείο των δηλώσεων ΡΑΛΑΚΗ και των ανακοινώσεων και να αξιολογήσεις μόνος σου τη συνέπεια λόγων και έργων.Το αν ένα σχέδιο είναι εφαρμόσιμο δε συνεπάγεται ό,τι θα εφαρμοστεί κιόλας αν δεν υπάρχουν
α) Αξιοπιστία
β) Κατάλληλα μέσα
Υπάρχουν αυτά στη περίπτωσή μας;
 
Ο σοφός λαός λέει όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.Θα σου πω κάποια παραδείγματα που η εταιρεια είναι "ανακριβής" στις δηλώσεις της.
1)Τα αεροπλάνα είπαν ότι θα είναι εδώ τέλος οκτώμβρη,είμαστε Δεκέμβρη και ακόμα τίποτα!!!!επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραλάκη ΑΥΡΙΟ τα αεροπλάνα θα είναι εδώ παρκαρισμένα για να δούμε......
2) Πότε δεν ανέφεραν την HERMES ότι θα υπάρξει συνεργασία με την HELLAS AIRLINES και πετάγεται τώρα σαν τσόντα πριν λίγες μέρες.
3) Επειδή όσοι πήγαμε σε τσάρτερ έχουμε καεί θα σε συμβούλευα φίλε (HOPE ) να μην παίρνεις σοβαρά υπόψιν αυτά που λέγονται από αυτές τις εταιρείες που είναι συνήθως πλυντήρια βρώμικων ρούχων.
4)Είπαν αρχικά ότι θα ξεκινούσαν εκπαιδεύσεις Νοέμβριο αλλά πάμε για Ιανουάριο.
Έχεις πτυχία όπως είπες ρίσκαρε να φύγεις εξωτερικο γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθείς χρεωμένος στον Βόλο (ενοίκια σπιτιού,ηλεκτρικό και λοιπά πάγια)
Όταν η HELLAS AIRLINES θα τα "τινάξει" όπως τόσες άλλες τσάρτερ θα σε αφήσουν σύξυλο με τα χρέη στο χέρι να τρέχουν.
 
Με βαση τα οσα διαβασα (επι τροχαδην, παραδεχομαι), να υποθεσω οτι τα αεροσκαφη της Hermes και το ενα της GreenJet θα παραχηρηθουν στην Hellas? Ακουγεται λιγο τραβηγμενο, αλλα σα γρηγορη λυση, θα πρεπει να θεωρειταιω ως ενδεχομενη κινηση.

Και αυτο το νημα θυμιζει καποια αλλα νεοανερχομενων εταιρειων. Μελη τσακωνονται (ή εστω ανταλασσουν σε υψηλους τονους) αποψεις και ιδεες με αλλα μελη και εν τελει τι γινεται? Τιποτε! Θυμαμαι το μπινελικι που επεφτε στο νημα της Minoan πριν ενα 11μηνο, μεχρι τον Μαρτιο - Απριλιο. Και η εταιρεια με τις κινησεις και τα αποτελεσματα εβαλε γυαλια σε κατι "ειδικους" του φορουμ. Τι θελω να πω. Το να προδικαζετε, και να κατηγορειτε (απο αναξιοπιστους μεχρι και "πλυντηρια") ανθρωπους αλλα και εταιρειες, δεν σας κανει ουτε ειδικους, ουτε τπτ. Ριχνετε την ποιοτητα του φορουμ, οταν ο καθενας γραφει ο,τι του κατεβασει η γκλαβα του. Αυτο εχει ειπωθει χιλιαδες φορες. Δεν θελω να κανω τον Συντονιστη (με φτανουν τα καθηκοντα του σε αλλο φορουμ), ουτε τον αστυφυλακα, ή ο,τιδηποτε αλλο θα πει καποιος εδω. Αλλα κουραστηκα να βλεπω για παραδειγμα 10 νηματα για 10 διαφορετικες εταιρειες, και ΜΙΑ γραμμη συμπεριφορας και τροπου αντιμετωπισης απο τα μελη εδω!


Just my 2¢..

Φιλικα,
Α.
 
Εχεις ενα δικιο φιλε μου, αλλα απο την αλλη μερια, η εταιρια αυτη, μεχρι τωρα δεν εχει δωσει και κανενα σοβαρο δειγμα γραφης!
Για αεροπορικη εταιρια μιλαμε, οχι για μπακαλικο.
ΟΚ, σαφως και μπορει να αλλαξει συμπεριφορα και να δειξει μια σοβαρη εικονα, αλλα μεχρι τωρα δεν εχει φανει κατι τετοιο.
Τι να κανουμε λοιπον?
Αφου δεν φαινεται τιποτα θετικο, εκτος απο λογια και λογια και λογια, τι να σχολιασουμε θετικα;
Συγκαταβατικοτητα δειχνεις οταν οντως βλεπεις μια προσπαθεια, εστω και αν δεν γινωνται τα σωστα βηματα...
Εδω δε φαινεται τιποτα!
Με την ιδια λογικη ηταν κακοηθεις και οι οπαδοι του παναθηναικου οταν εκραζαν τον τσακα!
Αφου ειναι ολοκαθαρο το τι γινεται...
Ομολογουμενως ολοι θελουμε να πετυχει αυτο το εγχειρημα, αλλα αφου ολα δειχνουν μεχρι τωρα οτι προκειται για απλες παρλαπιπες τι να κανουμε?
Απλα να σταματησουμε να μιλαμε και να περιμενουμε?
Δυσφημιζεται ο ελληνικος αεροπορικος κοσμος με ενεργειες σαν και αυτες...
Δεν νομιζω οτι καποιος που αγαπαει την αεροπορια στην ελλαδα θα μπορουσε να το αφησει να περασει ετσι αυτο...
Να δειξουν καποια σοβαροτητα και εμεις θα σταματησουμε να κραζουμε.
 
Top