Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OA269":batwvncr said:
(γειά σου ρε photoshop!!)
γεια σου και σενα ΟΑ269 :lol:
(Φυσικα και ειναι fake, αφου το ειχα ανεβασει στο αλμπουμ τον Αυγουστο του 2004 :shock: )

Χθες, Σάββατο 23/7, το SX-BVC ήταν σταθμευμένο στο Δουβλίνο (DUB) και φαινόταν να προετοιμάζεται για πτήση. Charter της Air Miles λογικά, ε; Φωτογραφία υπάρχει, αλλά για τεχνικούς λόγους ίσως αργήσω να την ανεβάσω :( .

Τι μου λείπει εδώ? Το "Operated by Hellas Jet"

:?

Τι κάνει τώρα η Hellas Jet;

Σίγουρα η Hellas Jet δεν έχει κλείσει... αλλά τι πτήσεις κάνει και για ποιον; Έχω δει 2-3 φορές αεροπλάνα της στο Δουβλίνο και στις 29 Μαϊου 2005 στο Gatwick, αλλά στην Αθήνα τελευταία φορά είδα ένα στα μέσα Ιουνίου που του είχαν μπει πουλιά στη μηχανή και το επισκευάζαν στο υπόστεγο των Ο.Α. Άλλοι γνωστοί μου είδαν αεροπλάνα της και μετά τις 10 Μαϊου στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες όπου πετούσε, αλλά και στην Φρανκφούρτη και στο Faro της Πορτογαλίας!

Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει αν έχει τώρα ένα σταθερό πρόγραμμα πτήσεων charter, αν συνεργάζεται με tour operators, γενικά τι γίνεται από τις 11 Μαϊου που ανεστάλησαν οι δρομολογημένες πτήσεις.

Επίσης ακούστηκαν κάτι ψίθυροι για πτήσεις ξανά προς Heathrow μέσα στον Σεπτέμβρη λόγω φοιτητών και μετά και τα Χριστούγεννα. Ξέρει κανείς αν αληθεύει αυτό;

Ζει ακόμα;

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ OΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ OA 170 20/09/05 00:30
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ LUFTHANSA LH 3384 20/09/05 01:15
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ HELLAS JET T4 4842 20/09/05 01:30
ΜΑΔΡΙΤΗ AIR EUROPA AEA1073 20/09/05 01:35
DJE TUNISAIR TU 8906 20/09/05 02:05

Ξέρεις κανείς τι έχουμε εδώ; Νεκρανάσταση ή μήπως να θυμίσουμε σε κάποιους ότι είμαστε ακόμα εδώ όταν θα αρχίσει το "ξεσκισμα" των ΟΑ?