Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομιζα ότι η πρώτη πτήση της ήταν για Βρυξέλλες. Μετά ξεκίνησε το Παρίσι, και τέλος την ίδια μέρα Λονδίνο και Ζυρίχη. Πάντως την πρώτη μέρα ήμουν στο Κορωπί και είδα ένα να προσγειώνεται.

Τώρα της έμειναν μόνο δύο καθώς αυτό που νοικιάστηκε από την Latcharter θα πρέπει να επιστραφεί κάποια στιγμή.

Paris CDG HELLAS JET T4 5081 16/05/06 12:00

Απο το on-line του ΑΙΑ

Εντάξει ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να αναφέρουμε κάθε πτήση της Hellas Jet. To ότι έχασε ένα αεροπλάνο της, για την απώλεια μάλιστα του οποίου δεν φέρει ευθύνη, δεν σημαίνει ότι θα πάψει να πετάει.

Το Παρίσι ήταν ο δυνατότερος προορισμός της εταιρείας όταν έκανε scheduled πτήσεις. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη έχει και καμμία σχέση με τον αυριανό τελικό του Champions League.

^se tetoies periptoseis sinithos oi etairies kerdizoyn apo tis asfalistikes..apo tin stigmi kiolas pou anikei stin CIT...opote miden to kostos gia hj....sin oti glitose kai to kostos tis prokathorismenis sintirisis prin to redelivery tou aeroskafous stin mama CIT.. :wink:

Panos81":kd1kk317 said:
Νομιζα ότι η πρώτη πτήση της ήταν για Βρυξέλλες. Μετά ξεκίνησε το Παρίσι, και τέλος την ίδια μέρα Λονδίνο και Ζυρίχη. Πάντως την πρώτη μέρα ήμουν στο Κορωπί και είδα ένα να προσγειώνεται.

Τώρα της έμειναν μόνο δύο καθώς αυτό που νοικιάστηκε από την Latcharter θα πρέπει να επιστραφεί κάποια στιγμή.

H prwti ptisi ontws itan gia BRU 202-203.... egw anaferomai sta EPISIMA egainia tis etaireias ston AIA pou eginan argotera apo tin prwti emporiki ptisi tis etaireias.

Xtes nomizw efuge kai to SX-BVC gia CIT, to bvB kaike kai to SX-BVA tin exei idi kanei apo T4....

To contract me tin LAT einai mexri teli Oktobriou ean thimamai kala pantws

Το SX-BVC εθεαθη στις Βρυξελλες στις 21/5 με νηολογιο P4-SAS με full Air Astana χρωματα. Νοικιαστηκε ή τελειωσε απο την Τ4 οριστικα?

Μάλλον τελείωσε οριστικά. Η μίσθωσή του έληγε φέτος και αφού άλλαξε και νηολόγιο μάλλον τελείωσε για την Hellas Jet.

to SX-BVA petaei pleon se full Thomas Cook Belgium Colors

Η HellasJet χρησιμοποιεί ένα Α321 με νηολόγιο TC-FBT της τουρκικής Freebird. (Τι μανία είναι αυτή ποια με την freebird. Μετά την Greece τώρα και η Τ4)

paidia, gnorizi kaneis ama i TC Belgium agorase, nikiase i ekane leasing to SX-BVA ??

To roto epidi to SX-BVA ehei kinitires V2500, ta aeroplana tis TC Belgium omos petane ola me CFM-56, ligo periergo mou fenete