Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι γίνεται παιδιά με την εταιρεία ? Άκουσα οτι δεν πάει καθόλου καλά και οτι απέλυσε αρκετό κόσμο από το πλήρωμα της. Απλώς φήμες ή αυτές έχουν κάποια βάση ?

Σωστα ακουσες,αλλα ερχεται το 2ο A320 SX-BVK MSN 088 σε 1-2 μερες

Τι εννοεις σωστα ακουσε,δλδ η εταιρεια δεν τα παει καλα αλλα φερνει και αλλο αεροσκαφος?
Με μπερδεψες λιγακι :roll: :roll: :roll:

η εταιρεια δεν τα παει καλα,εδωσε αδια χωρις απολαβες σε αρκετό κόσμο,και οι υπολιποι δεν έχουν παρει κατι εδω και 2 μηνες,το 2ο A320 SX-BVK MSN 088 θα έρθει ομως

Kοσμος απληρωτος για μηνες, κοσμος απολημενος, αλλα το Porsche.....Porsche. το δευτερο 320 μας ελειπε!

A ρε θα αρχισω να βριζω παλι.....................

RR :evil: :evil: :evil:

Ποιο δεύτερο; Αφού ήδη έχει δύο αεροσκάφη. Πάντως λέγεται ότι το πρόβλημα το έχει δημιουργήσει η ολυμπιακή, της οποίας κάνουν της πτήσεις(μέχρι και το Μάρτιο).Η Ολυμπιακή δηλ. δεν τους πληρώνει στην ώρα τους.

Ακουγεται οτι θα ανοιξει βασεις για το καλοκαιρι στο Ηρακλειο και την Θεσσαλονικη.Ξερει κανεις κατι παραπανω?

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό,για το Ηράκλειο συγκεκριμένα, τηλεφώνησα για να ενημερωθώ,αλλά μου είπαν ότι θα ξέρουν σίγουρα σε είκοσι μέρες περίπου.

Αυτο θα ειναι το 3ο..
Αλήθεια το SX-BVD που βρισκεται, ξέρει κανεις; Τελευταια φορά έφυγε από τον Βενιζέλο στις 25/1/2009 στισ 9:30 σαν HEJ200P προς Βορρά..