Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
runner":13ml22ez said:
Βεβαια ολοι μας προτειμαμε να κλεισει μια ελληνικη εταιρια για να φανε οι ξενοι.

Σε ποιους αναφέρεσαι???
Σε αυτό εδώ το Forum , εγώ τουλάχιστον , δεν έχω πετύχει κάποιον να αναφέρεται η να υπονοεί κάτι τέτοιο....................

φυσικα και δεν αναφερομαι στα παιδια του φορουμ, γενικα μιλαω.Ισα ισα το αντιθετο τα παιδια του φορουμ
ειναι και αντικειμενικα και δικαια.

Ισα ισα που σφαζομασταν τοσο καιρο για να μη γινει κατι τετοιο!Οσο για την HJ εγω δε το περιμενα να ειναι τοσο χαλια πια.Μου φαινεται περιεργο, αλλα δε μπορεις να το ξερεις δυστυχως τα συμφεροντα που παιζονται...

Σιγουρα υπαρχουν συμφεροντα,απο την πολιτικη...δεν εξηγητε αλλιως η επιθεση που δεχεται η εταιρια,αλλα ο ιδιοκτητης ειναι μεγαλο α*****,ειχε προτασεις απο επενδυτες ακομα και απο την Athens για συνεργασια και λογω του εγωισμου του και της μικρης νοητικης του ικανοτητας τους εδιωξε μακρια,και χρωσταει 4 μηνες μισθο τωρα στους υπαλληλους του,και σε 1-2 μηνες θα γραφει στα γραφεια ''ο τελευταιος να κλισει τη πορτα''.Ειναι σκληρα λογια αλλα ειναι η αληθεια,αφου ο ανθρωπος απο οτι λενε οι υπαληλοι του δεν εχει καμια ιδεα απο aviation business και κανει του κεφαλιου του,η εταιρια ειναι στην εντατικη και θα ειναι πραγματικα θαυμα αν πεταει το καλοκαιρι,για το λογο οτι η επιβιωση της μεχρι τωρα στηριζεται στους βασανισμενους υπαληλους της που δουλεουν δωρεαν..οι υπολιποι του εχουν στιλει δικηγορους.

πραγματικα ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απο αεροπορικα θεματα και το παιζει ειδημων.
τα καημενα τα παιδια ομως την πληρωνουν που πετανε για να μην χασει η εταιρεια το συμβολαιο με την ΟΑ.
τι να πει κανεις....μια εταιρεια που ειχε τα φοντα να παει μπροστα.....πηρε την κατιουσα.
Το κακο ειναι οτι ηταν η μοναδικη charter ελλ. εταιρεια που ειχε δυνατοτητες για κατι περαιτερω
Κριμα

fujitsu346":3rya4e0h said:
Σιγουρα υπαρχουν συμφεροντα,απο την πολιτικη...δεν εξηγητε αλλιως η επιθεση που δεχεται η εταιρια,αλλα ο ιδιοκτητης ειναι μεγαλο α*****,ειχε προτασεις απο επενδυτες ακομα και απο την Athens για συνεργασια και λογω του εγωισμου του και της μικρης νοητικης του ικανοτητας τους εδιωξε μακρια,και χρωσταει 4 μηνες μισθο τωρα στους υπαλληλους του,και σε 1-2 μηνες θα γραφει στα γραφεια ''ο τελευταιος να κλισει τη πορτα''.Ειναι σκληρα λογια αλλα ειναι η αληθεια,αφου ο ανθρωπος απο οτι λενε οι υπαληλοι του δεν εχει καμια ιδεα απο aviation business και κανει του κεφαλιου του,η εταιρια ειναι στην εντατικη και θα ειναι πραγματικα θαυμα αν πεταει το καλοκαιρι,για το λογο οτι η επιβιωση της μεχρι τωρα στηριζεται στους βασανισμενους υπαληλους της που δουλεουν δωρεαν..οι υπολιποι του εχουν στιλει δικηγορους.
γιατι να μην πετανε και το καλοκαιρι? αφου εδωσε και τα δυο αεροπλανα στην ολυμπιακη.. εδω πετανε τα σαραβαλα τα MD με τα μαγαζακια του τρομου που θελουν να λεγονται αεροπορικες εταιρειες. καλη στρατηγικη χρειαζεται μονο. και οσο για βασανισμενους υπαλληλους δειτε και τους υπολοιπους ειναι και αλλοι απο αλλες εταιρειες που μενουν απληρωτοι και πετανε απο το τσιρανανα στο τιμπουκτου και απλα βγαινουν και πουλανε εξωφυλα για να αποκαταστησουν τη φημη τους μη τους χαλασει η μοστρα!!! ας ξυπνησουμε καποτε!!!! με εταιρειες που ειναι εδραιωμενες μονο με χαρτια και περιεχομενο μηδεν ακομα και η θεια μου η μαριγω πεταει!!!! τουλαχιστον η hellas jet σε σχεση με αλλες τηρει και καποια νομιμα

sphynx":1zoxzr1k said:
και πετανε απο το τσιρανανα στο τιμπουκτου και απλα βγαινουν και πουλανε εξωφυλα για να αποκαταστησουν τη φημη τους μη τους χαλασει η μοστρα!!! ας ξυπνησουμε καποτε!!!!

Βλέπω ότι εσύ έχεις πολλές γνώσεις επί του αντικειμένου, αλλά θέλω να μου λύσεις μία απορία: Πού είναι το Τσιρανανά;

Αρκετοί από τους εργαζομένους της,έχουν ασκήσει τις τελευταίες ημέρες επίσχεση εργασίας και δεν έχουν σκοπό να πετάξουν αν δε πάρουν τα χρήματά τους.

Χαχαχαχα.....Ελα που τα αεροπλανα πετανε για ΟΑ αρα μας βλεπω να εχουμε ακυρωσεις,και θα ειναι και η μονη φορα που δε θα φταιει η ΟΑ!

Περα απο τη πλακα,πολυ καλα κανουν!Ελεος πια με τους πειρατες των αιθερων...

Καλησπερα, το αν η εταιρια ειναι ασφαλης,δεν εχει καμια σχεση με τον κοσμο που ειναι απληρωτος, ο κοσμος πεταει τσαμπα και αυτο δεν αλλαζει.Οι επισχεσεις ειναι γεγονος και δεν αλλαζει.Και οσοι συνεχιζουν να δουλευουν το κανουν για να μην χασουν τα λεφτα τους.Ας ελπισουμε τςρα που πετανε και τα 2 για την ΟΑ να παρει ο κοσμος τα λεφτα του και να μην αλλαξει κατηγορια η εταιρια,και παει στις ανεργες εταιριςα :|