Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στην περασμένη έκθεση του Βερολίνου, μου είχαν πει πως θα ανοιγαν του χρόνου δρομολόγια για Γερμανία με μικρά αεροπλάνα, περίπου 80 θέσεων... γνωρίζει καποιος κάτι ;

upps... sygnomi GP

Φρέσκα νέα από την Θεσ/νίκη.
Λοιπόν, η εταιρία ξαναμπαίνει στα προγραμματισμένα δρομολόγια. Με το νέο έτος. Με γνωστούς προορισμούς (BRU) αλλά και με μία μάλλον μεγάλη έκπληξη...
Η μεγάλη επιστροφή ελληνικής εταιρίας στη Λυβίη...
:arrow: Αθήνα-Βεγγάζη-Τρίπολη-Αθήνα :!:
Το αυτί μου πήρε για hub σε ATH, LCA, HER. Πήρε επίσης και για στόλο περίπου 4-5 A320. :!:
Χχχχμμμμμμμμμ interesting... :wink:

H περιέργεια σήμερα με οδήγησε και στην ηλεκτρονική σελίδα της Air Miles-Hellas Jet όπου οι προθέσεις ονομάζονται κανονικότατα (πρώτη σελίδα), πλην αναφοράς δεδομένων. :wink:

http://www.hellas-jet.com/

Pws xekinaei dromologia ????
Se ligo kairo den tha exei plirwmata na ta petaxoun. Xtes ematha oti oi misoi pilotoi plirwnontai oi de alloi den plirwthikan to proigoumeto mina.
Oi de aerosynodoi htan plirwma stin ptisi tis Impirial pou egine gia tin YPA.

simfona me to TravelDailyNews ton maio 'ksanampainei' sta scheduled flights...
Idomen....

http://www.traveldailynews.gr/new.asp?n ... egory_id=1

Hellas Jet: Είσοδος υπό νέα ιδιοκτησία και πάλι στις τακτικές πτήσεις
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006

Το "στίγμα" της επανόδου της στις τακτικές πτήσεις, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος, έδωσε η "Hellas Jet" με την εκθεσιακή συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική έκθεση "Philoxenia", που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Η αεροπορική εταιρία, που εξαγοράσθηκε από την "Air Miles", βρίσκεται σε φάση εντατικών προετοιμασιών και σκοπεύει να ξεκινήσει τα δρομολόγιά της το Μάιο προς ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς.

Το εκθεσιακό περίπτερο, με κεντρικό σύνθημα "Ready for take off" ("σε θέση απογείωσης") και με το νέο σλόγκαν "more than a flight" που θα συνοδεύει πλέον το λογότυπο, δέχθηκε πολλούς επισκέπτες, τόσο από το κοινό όσο και από τους επαγγελματίες, που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την επαναδραστηριοποίηση της εταιρίας στο χώρο των τακτικών δρομολογίων.

Νομίζω ότι πάλι τους προλάβαμε όλους με τις αποκλειστικότητές μας :wink:
Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το στόρυ. Τους είδα δυντούς.

captainjumbo":1oua1m26 said:
Νομίζω ότι πάλι τους προλάβαμε όλους με τις αποκλειστικότητές μας :wink:
Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το στόρυ. Τους είδα δυντούς.

Ναι ρε συ, απο που νομιζεις οτι εχουνε τα νεα τους? :lol: :lol: :lol: