Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
To YL-BBC ειναι μεσα στο υποστεγο της ΟΑ και εχει ξαναπαρει τιτλους Hellas Jet.

To BBC δεν ειχε ποτε τιτλους Hellas Jet. To BCB ήταν... :wink:

Eμμμ...ναι! Για να το λες εσυ! :wink:

Καλησπερα!
Υπαρχει κανενα νεο σχετικα με το ποτε αρχιζουν πτησεις στην Hellas Jet?
To website δεν εχει ανανεωθει ακομα. Υποθετω αν θελουν να αρχισουν τον Μαιο τακτικα δρομολογια θα πρεπει απο τωρα να μπορει καποιος να κανει book flights.....

GP707 πιασε στυλο και τεφτερι. Το YL-BBC εγινε SX-BVD. Mε χρωματα LTC ακομα.

Το οποίο BVD πέταξε σήμερα! Ακουσα ένα SX-BVD (ακριβώς έτσι ανέφερε, ούτε operator callsign, ούτε τίποτα) και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχα ξανακούσει αυτό το registration. Περίπου στις 12:45-13:00. Δεν ξέρω που είχε πάει αλλά το άκουσα όταν γύρναγε που πήγε NEVRA (αντί για ABLON που είχε εξουσιοδοτηθεί) για να κάνει το NEVRA1C STAR για προσγείωση στον 21.

να κανω μια παρενθενση στα ενδιαφεροντα που γραφονται για την Hellas Jet και ενω γνωριζω οτι υπαρχουν πολλοι που θα τους ενδιεφερε η εξης αγγελια απο την Χρυση Ευκαιρια χτες:
ΗΕLLAS JET

Ιπταμενο Προσωπικο Θαλαμου Επιβατων

Η αεροπορικη εταιρια Hellas Jet προκηρυσσει διαγωνισμο για τις θεσεις:
Εποχικων ιπταμενων φροντιστων(Ι/Φ) & ιπταμενων συνοδων(Ι/Σ) με βαση την Αθηνα

Απαιτουμενα Προσοντα:

* Aδεια Ι/Σ-Ι/Φ
* Προυπηρεσια στη συγκεκριμενη ειδικοτητα
* Ατομα με εμπειρια στον τυπο αεροσκαφους Airbus 320 θα εχουν προτεραιοτητα
* Αριστη γνωση της Αγγλικης και Γαλλικης γλωσσας
Αλλες γλωσσες θα θεωρηθουν προσον
* Απολυτηριο Λυκειου η ισοτιμης σχολης
* Πολυ καλη γενικη κατασταση υγειας
* Ελαχιστο υψος για της Ι/Σ 1,60μ
* Ελαχιστο υψος για τους Ι/Φ 1,70μ
* Ισοζυγισμενη αναλογια βαρους-υψους
* Οι Ι/Φ θα πρεπει να εχουν εκπληρωσει τις στρατιωτικες τους υποχρεωσεις η νομιμα απαλλαγει απο αυτες

Βιογραφικα θα γινονται δεκτα μαζι με μια προσφατη εγχρωμη φωτογραφια (μεγεθους διαβατηριου) μεχρι τις 30/03/07(σφραγιδα ταχυδρομιου)στην παρακατω διευθυνση:

Υποψη Προισταμενης Πληρωματων Θαλαμου Επιβατων-Hellas Jet,Αεροδρομιο 'Ελ.Βενιζελος',κτιριο 17,2ος οροφος,Σπατα Τ.Κ.19019,Ταχ. Θυριδα 80063,Αθηνα

Πολλα δεν σας φαινονται τα προσοντα που ζηταει; εμενα παντως μου κανει εντυπωση που θελει 'Εποχικους'

alexandros":2qrnb0k4 said:
Πολλα δεν σας φαινονται τα προσοντα που ζηταει;
ίσα-ίσα που ζητάει απολύτως τα απαραίτητα! Και μάλιστα χωρίς περιορισμό στην ηλικία.
Μια εταιρεία, πάντως, που (ξανα)ανοίγει τώρα, παίρνει προς το παρόν εποχικούς και... βλέποντας και κάνοντας.

GP707":1hx2kkuy said:
alexandros":1hx2kkuy said:
Πολλα δεν σας φαινονται τα προσοντα που ζηταει;
ίσα-ίσα που ζητάει απολύτως τα απαραίτητα! Και μάλιστα χωρίς περιορισμό στην ηλικία.
Μια εταιρεία, πάντως, που (ξανα)ανοίγει τώρα, παίρνει προς το παρόν εποχικούς και... βλέποντας και κάνοντας.

Ακριβώς, όσον αφορά το θέμα εποχικότητας.

Τα προσόντα δεν είναι πολλά, μην σου πω ότι είναι και λίγα... Απλά έχουμε συνηθίσει στην συνήθη παλιά ελληνική νοοτροπία σύμφωνα με την οποία το ιπτάμενο προσωπικό αρκει να ήταν γυναικείο, ωραίο και ψιλοχαζό καθώς ανέκαθεν το θεωρούσαν σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης μιας αεροπορικής εταιρείας.

Μην κρίνουμε ότι επειδή άλλη αεροπορική ελληνική εταιρεία έχει σαν βάση επιλογής ωραίες 20αρες και εύκολες γυναίκες για ιπτάμενες ότι είναι και το σωστό.

Το ιπτάμενο προσωπικό γυναίκες - αντρες μπορεί να γίνει competitive advantage μιας εταιρείας βλέπε Thai, Singapore και ΒΑ όταν η εταιρεία είναι σοβαρή και επενδύσει στο προσωπικό της.

Τωρα με την λογική προσλαμβάνω 100 ιπτάμενες κάθε 3μηνο γιατί μου φεύγουν οι 90 εμένα μου λέει πολλά για την εταιρεία και για το προσωπικό της...

To ιπτάμενο προσωπικό της HellasJet παντως, επί scheduled flights τουλάχιστον που ξέρω, είχε πολύ καλό όνομα και φήμη και δεν ήταν τυχαίο που οι περισσότεροι είχαν κάτι παραπάνω από απολυτήριο λυκείου όπως απόφοιτοι ΑΕΙ και κάτοχοι μεταπτυχιακών.

Οι πτήσεις για Μπολόνια έχουν ως εξής:

HJ 402 15.40 16.30 1-3-5-- 5/14/2007 - 10/24/2007